Dans mee met nijntje boek met puzzel

Dans mee met Nijntje – nieuw nijntjeboek met puzzel

Misschien had je het wel gemerkt, maar de afgelopen tijd was het even wat stiller op mijn blog. De combinatie van het onvoorspelbare van de Corona, een verbouwing en veel drukte op mijn werk, zorgde ervoor dat ik even wat minder energie over had om te schrijven op mijn blog. Daar ga ik nu weer verandering in brengen. Afgelopen weekend was ik jarig, dus een nieuwe begin en een nieuw jaar. Om dit te vieren heb ik deze week een paar leuke winacties voor jullie klaarstaan, met vandaag het nieuwe nijntjeboekje met puzzel; Dans mee met Nijntje. Naast dit leuke boekje is er ook nieuwe versie van het spel Nijntje Kiekeboe, wat ik aan jullie wil laten zien. Houd mijn blog de rest van de week dus maar goed in de gaten voor meer leuke winacties.

Dans mee met Nijntje

De boekjes van Nijntje zijn al bijna 70 jaar niet meer weg te denken in de boekenkast van onze kinderen. Ondanks dat Dick Bruna zelf helaas niet meer leeft, blijft Nijntje ongekend populair en verschijnen er gelukkig ook nog steeds nieuwe boekjes.

Zo ook dit nieuwe puzzelboek dans mee met Nijntje. In dit boekje lees je hoeveel Nijntje en haar vriendjes houden van dansen. Op elke pagina van dit kartonnen boekje vind je een vriendje of vriendinnetje van Nijntje die gezellig met jullie wil meedansen.

Samen puzzelen

Dit vrolijke boek is niet alleen leuk om samen te lezen, maar ook om mee te puzzelen! Op elke bladzijde vind je een stevig uitneembaar puzzelstuk. Alle puzzelstukken passen aan elkaar en laat Nijntje en haar vriendjes samen dansen in een lange rij! En als iedereen uitgedanst is, kun je samen alle losse puzzelstukken weer op de juiste plek leggen in het boekje.

Het kartonboek met puzzel dans mee met Nijntje is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Winactie Dans mee met Nijntje

Met dank aan Mercis B.V. mag ik het nieuwe nijntjeboekje met puzzel Dans mee met Nijntje verloten:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

64 thoughts on “Dans mee met Nijntje – nieuw nijntjeboek met puzzel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.