Feestweken Mama's liefste 40 jaar Johannes de Parkiet

Win #20 | Johannes de Parkiet – Over rare vogels met vreemde veren

Vanavond mag ik alweer de 20e winactie in verband met mijn 40e verjaardag online zetten. Het is daarom ook een hele speciale, die ik vanmiddag zelf ben gaan ophalen. In Amsterdam was namelijk de boekpresentatie van Johannes de Parkiet, in het mooie pakhuis waar de uitgeverij Rubinstein gevestigd is. De schrijver Mark Haayma kwam voorlezen en samen met illustrator Medy Oberendorff signeerde ze ook hun nieuwste voorleesboek. Ik heb er 2 extra laten signeren om te verloten.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Johannes de Parkiet

Vanmiddag verzamelde wij ons samen met vrienden en familie van Mark Haayema en Medy Oberendorff in het prachtige oude Amsterdams pakhuis van uitgeverij Rubinstein. Hier werd het 10e voorleesboek van Mark Haayema aan ons gepresenteerd, Johannes de Parkiet. De mooie tekeningen in het boek zijn gemaakt door Medy. Uiteraard waren beide aanwezig en Mark las persoonlijk het verhaal van Johannes de Parkiet aan ons voor. Na afloop mochten alle aanwezig kinderen nog opzoek naar de (paas)eieren van Johannes en werd de boeken persoonlijk gesigneerd door Mark en Medy.

  

Het verhaal van Johannes de Parkiet – over rare vogels met vreemde veren

Gijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er niet. Nog niet. Hij heeft er eentje. Geen eendje, maar een parkiet. Johannes de parkiet. Johannes raakt snel gewend aan zijn nieuwe verblijf. Maar dan komen er nieuwe vogels ‘zijn’ volière bewonen. Johannes vindt het allemaal maar niks! Zal hij hier ook aan kunnen wennen of is een vriendschap met deze vreemde vogels onmogelijk?

Johannes de parkiet is gekozen tot een van de kerntitels van de Kinderboekenweek 2018, met als thema ‘Vriendschap – Kom erbij!’

Winactie #20 | 2x Gesigneerd voorleesboek Johannes de Parkiet is geslotenJohannes de Parkiet

Samenwerking

Spread the love

72 thoughts on “Win #20 | Johannes de Parkiet – Over rare vogels met vreemde veren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: