Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kids Top 100 2018

Win #19 | Lekker dansen met Kids Top 100 2018

Bij een goed feestje hoort natuurlijk ook muziek! Met deze nieuwe Kids Top 100 2018 kun je wel een avondje vullen op de dansvloer. Of tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes, op weg in de auto naar opa en oma of een vakantie bestemming. Het album bevat de populairste idolen van dit moment, zoals Fource (JSF), Kinderen Voor Kinderen, Maan, 4Life, Sarah & Julia, Vinchenzo en vele anderen! Ik mag 2 van deze dubbel cd’s weggeven! Doe je weer mee?

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kids Top 100 2018

Na het grote succes van de 2017 editie brengt Cloud 9 Kids wederom een ‘Kids Top 100’-CD uit. Deze 2CD met 50 tracks per CD met de populairste idolen van dit moment, zoals Fource met hun nieuwe hit Ik Heb De Wereld uit de film Peter Konijn. Maar ook verschillende nieuwe en oude hits van Kinderen Voor Kinderen. Mijn meiden zijn vooral blij met de nummers Misfits van Meisje Djamila en Nu Al Miljonair van Kalvijn.

Kids Top 100 2018

Muziek voor alle leeftijden

De mix op deze CD is echt voor alle leeftijden samengesteld. Naast de hits van dit moment in de Kids Top 20, vind je er ook nummers op voor de allerkleinste zoals Boer Wat Zeg Je Van Mijn Kippen, Ik Zag Twee Beren en In Een Groen Groen Knollenland. Maar ook de leukste TV-tunes van kinderprogramma, hits van Bobbie en De Rest Ernst. En mocht je in de auto deze CD’s draaien dan staan er voor de papa’s en mama’s ook de hits van Nick en Simon en Acda en de Munnick tussen. De gehele playlist met van

Muziek voor alle leeftijden

De mix op deze CD is echt voor alle leeftijden samengesteld. Naast de hits van dit moment in de Kids Top 20, vind je er ook nummers op voor de allerkleinste zoals Boer Wat Zeg Je Van Mijn Kippen, Ik Zag Twee Beren en In Een Groen Groen Knollenland. Maar ook de leukste TV-tunes van kinderprogramma, hits van Bobbie en De Rest Ernst. En mocht je in de auto deze CD’s draaien dan staan er voor de papa’s en mama’s ook de hits van Nick en Simon en Acda en de Munnick tussen. De gehele playlist van de Kids Top 100 2018 kun je hier vinden!

Winactie #19 | 2x Kids Top 100 2018 is gesloten

Samenwerking

Spread the love

56 thoughts on “Win #19 | Lekker dansen met Kids Top 100 2018

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.