Win #9 | Hatchimals CollEGGtibles zijn terug

Als je vraagt aan mijn meiden wat ze graag voor hun verjaardag willen, dan is het bijna altijd wel speelgoed met een verrassings- en een verzamelelement. Het blijft een spannend iets dat je niet weet dat er verstopt zit in je cadeautje en of je die al hebt of kunt toevoegen aan je collectie. Zo verzamelen mijn meiden tegenwoordig ook de Hatchimals CollEGGtibles. Je moet deze eitjes eerst uitbroeden voordat je weet welke Hatchimals CollEGGtibles er in zit. Vanwege het grote succes van het vorige seizoen, is nu ook serie 2 uitgekomen, met zelfs een gouden Hatchimals in een van de eitjes. Speciaal voor mijn verjaardag, mag ik een Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack verloten!

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Hatchimals CollEGGtibles

Deze kerst waren de Hatchimals een van de grote favorieten op de verlanglijstjes. In de verpakking zat een groot ei, dat je zelf in een paar dagen liefdevol moest verzorgen, voordat het uit kwam. In sommige eieren zat zelfs een tweeling of een Hatchimals met glitters.

Naast de grote eieren, kwamen daar ook de Hatchimals CollEGGtibles in de winkels. Deze kleine (en goedkopere) varianten waren net zo populair en er waren meer 70 verschillende beestjes te verzamelen in Seizoen 1. Door het grote succes is nu ook seizoen 2 verkrijgbaar, met nóg meer nieuwe kleurrijke, gespikkelde eitjes die je kunt helpen uitbroeden én verzamelen. Uiteraard mag een verrassing, verstopt in een van de eitjes, niet ontbreken. Hatchen maar en ontdek of jij de gouden verrassing hebt gevonden!

Het stappenplan: van vertroetelen en broeden tot spelen en ruilen. 

 1. Hatchimals CollEGGtibles 1Vasthouden: verzorg het ei goed. Geef het beestje extra veel liefde, zodat de Hatchimal kan uitkomen. Houd het eitje goed vast en wrijf zachtjes over het hartje.
 2. Openbreken: wanneer de kleur van het hartje van paars naar roze verandert, is het tijd om de Hatchimal uit te broeden.
 3. Sparen: breek het eitje voorzichtig open en ontdek snel welke Hatchimal je hebt uitgebroed.

Gouden Hatchimal

Om het succes van de Hatchimals CollEGGtibles te vieren, zijn er een aantal eieren te vinden met daarin de zeldzame gouden Hatchimal. Aan de buitenkant van het eitje is niet te zien of het om deze speciale gouden uitvoering gaat, maar daar kom je snel genoeg achter! Wil jij je kans beproeven, doe dan mee met de witactie en maak kans op de Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack en wie weet zit hij wel in een van deze 12 eitjes.

Winactie #9 Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack is gesloten

Spread the love

93 thoughts on “Win #9 | Hatchimals CollEGGtibles zijn terug

 • Caroline vriens says:

  Wat super leuk! Ik spaarde vroeger flippos en berenbeeldjes. Inmiddels hoogzwanger van de tweede en zou graag mijn dochter hiermee toch een beetje het paasgevoel meegeven aangezien mama de deur niet meer uit gaat ?.

 • Mijn meiden zijn ook dol op dit soort verzamelspeelgoed.
  Zelf spaarde ik vroeger trollen, knikkers en speentjes (die plastic dingen).

 • Angelique says:

  Ik doe graag mee met deze actie voor mijn oudste dochter.
  Ik heb flink wat af gespaard in mijn jeugd. Volgens mij ben ik begonnen met stickers sparen en ben ik later overgestapt naar trollen en van die plastic speentjes die je dan aan een ketting kon doen bijvoorbeeld.
  Maar de verzameling waar ik het meest trots op was waren mijn kaarsen. En dan niet een doosje rechte kaarsen maar iedere kaars was uniek, velen ook handgemaakt!
  Echt een prachtige verzameling…

 • Kristel Gubbels-Daemen says:

  Weer zo’n leuke winactie. Erg leuk voor onze dochter Noor. Wat zal ze hiermee verrast zijn en idd die stonden hier met sinterklaas ook op het lijstje.

  Ik spaarde vroeger alles van egels en theezakjes 🙂

 • Ik maak ook bij deze winactie graag weer kans! Hier zou ik het dochtertje van een vriendin heel blij mee maken.
  Ik spaarde zelf vroeger vanalles, met vlagen: zeepjes, berenbeeldjes, postzegels, smurfenpoppetjes.

 • Leuke actie! Wat ik spaarde: flippo’s en barbies. Waar ik vervolgens heel weinig mee speelde, want anders werd het misschien vies en ging het kapot ?. Wat zou dit leuk zijn voor mijn zorgzame dochter die iedereen vertroeteld en om te delen met haar nichtje.

 • Dag Fleur. Ook ik spaarde als kind graag. Flippo’s was destijds geweldig. Elke zaterdag een zak chips openmaken en er eentje uitvissen. Af en toe een handje vol van oma krijgen, en mijn twee grote zussen die middels het echte flipperen op het schoolplein met flippos terugkwamen die we nog niet hadden!

  Mijn dochter heeft nu 1 hatchimal, helemaal dol op (roze en paars….) en zoonlief wil er 1 om te sparen. Die bekkies als er af en toe een eitje in de huiskamer ligt om uit te broeden. Lijkt me fantastisch!

 • Nelleke Lürsen says:

  Superleuke actie voor mijn dochter Bente. Vroeger spaarde ik Flippo’s, postzegels, trollen met echt haar, schelpen, stenen en van die spenen in allerlei kleuren en maten (hoe meer aan een koord hoe beter).

 • Wat een leuke actie! Daar zouden mijn jongens heel erg blij van worden!
  Vroeger spaarde ik konijnen beeldjes. Heel mijn kamer stond vol met porseleinen konijnen ?
  Ik volg je al op Facebook ?

 • Kelly Aarts says:

  Leuk! Hier zouden mijn meiden heel gelukkig van worden!
  Vroeger spaarde ik alles van varkens! En de dingen die denk ik iedereen spaarde: flippo’s, knikkers en punten van potloden haha. Dat was bij ons in de klas tenminste erg in… ?

 • Lisanne Bons says:

  Ik spaarde vroeger paardenbeeldjes en mokken uit Eurodisney (die heb ik nog steeds) en ik spaarde later in mij stap tijd over van die roerstokjes voor in de cocktails. En nu Blond Amsterdam servies.
  Mijn dochter vindt het speelgoed met een verrassing ook erg leuk. Hatchimal, LOL surprise ballen en squesies die in een bekertje zitten. Ze vindt het allemaal heel erg leuk. Doe dus graag voor haar mee.

 • Ik doe graag mee voor (bonus)dochter en zoonlief.
  Vroeger spaarde ik my little pony’s en trollen en playmobil. Onze kinderen spelen daar nu nog mee, altijd geniet ik daarvsn. En van tijd tot tijd speelt mama dan ook mee en is dan weer even kind ?

 • Deze wijst mijn dochter steeds aan als we in de winkel zijn! Dus ik waag een kansje.
  Ik spaarde vroeger barbies. Ik verzorgde ze meer dan dat ik echt speelde. Ging ze dan tentoonstellen.

 • Lijkt me erg leuk! Thuis hebben we ze nog niet gehad. Liselotte zal dat vast erg leuk vinden.

  Ik heb vroeger een hele verzameling gehad van dolfijnen dingetjes, daarnaast speelde ik graag met mijn trollen en little pony’s. Jammer dat ik nu alleen nog een aantal dolfijnen dingetjes heb van een serie: klokje van steen, sneeuwbol, fotolijst, nachtlampje en twee grote beelden staan nu op de basisschool in de klas.

  Vroeger deed ik ook graag mee met de spaaracties. De flippo is me het meest bij gebleven.

 • Bianca Fenna says:

  Ik spaarde vroeger suikerzakjes 2 schoenendozen vol had ik, dat was echt wel heel erg leuk. Iedereen die ik kende vroeg ik erom en ze kwamen van over de hele wereld aan met suikerzakjes. Mijn jongste dochter spaart vooral alles en gooit niks weg. Ik koop dan ook regelmatig mandjes, bakjes voor haar bij de action zodat ze haar collecties daarin kan bewaren en heel soms…… gooi ik stiekem iets weg, maar dat is dan al half kapot of zelf geknutseld, want ze mist het meteen hoor. hahaha Zou super zijn als ik ik deze super set voor haar zou winnen. Ze heeft er al een paar voor haar verjaardag gekregen en gelukkig geen dubbelen. Ik ga duimen

 • Wij hebben laatst zo’n eitje cadeau gedaan. Dat vond mijn dochter toch wel erg moeilijk. Zij heeft één Hatchimal en zou er zó graag een bij willen. Maar gelukkig was ze ook blij voor haar nichtje dat zij nu ook een schattige Hatchimal heeft.

 • Zelf spaarde ik vroeger mooie steentjes en stickers en later gekleurde nagellak. Deze beestjes had ik zeker weten ook willen verzamelen als ze toen bestonden. Wij hebben laatst zo’n eitje cadeau gedaan. Dat vond mijn dochter toch wel erg moeilijk. Zij heeft één Hatchimal en zou er zó graag een bij willen. Maar gelukkig was ze ook blij voor haar nichtje dat zij nu ook een schattige Hatchimal heeft.

 • Ingrid Hopster says:

  Ik wil graag mee dien voor mijn zoon die dit speelgoed helemaal geweldig vindt. Ik spaarde vroeger knijpbeertjes, mijn heke kamer hingen ze door. Sorry voor de typefouten, infuus typt lastig

 • Marian Zw says:

  Oh dat is echt al heel lang geleden, maar ik weet nog dat er kleine puzzeltjes bij de waspoeder zaten. Die spaarden we. Ik zie nog een hele rij op de rand van de openhaard liggen. Volgens mij wat het bij de biotex. Ik loot heel graag mee voor mijn meisje. Die vind dit ook zo ontzettend leuk

 • Ik spaarde flippoos en trolls
  Knijpbeertjes en speentjes
  Samen met mijn zussen
  Deze collectie Hatchimals wil ik graag aan mijn meisjes Louise en Carlijne geven
  Ik kan ze niet blijer maken

 • Caroline Van Asbroeck says:

  Geen idee wat de juiste benaming is van hetgeen ik als kind verzamelde, maar het waren een soort wrijfplaatjes. Op een plastic velletje stonden afbeeldingen die je vervolgens omgekeerd op een blaadje papier moest leggen. Dan over wrijven met een bijhorend kleurig plastic staafje waarna de afbeelding op het papier stond.
  Massa’s had ik ervan.:)
  (Ik vraag me af of deze nog te koop zouden zijn…)

  Deze Hatchimals zouden voor onze dochter wel eens een ‘verzamelhype’ kunnen worden. Ik doe dan ook graag mee met deze winactie voor haar.

 • Wat leuk zijn deze hatchimals toch. Ik doe graag mee. Vroeger spaarde ik voor wipneus en pim boekjes. Heb de hele serie compleet. Stickers voor het beverly hills 90210 boek en apen spulletjes.

 • Flippo’s natuurlijk! Maar al dat surprise en spaar speelgoed van nu was ook echt wat voor mij geweest, gelukkig kan ik nu met mn dochter meespelen

 • Echt, waar speelde ik vroeger eigenlijk mee? Ik weet nog dat ik ooit een Tamagotchi-ei heb gekregen. Maar volgens mij was dat van mijn broertje en was ik toen al dik in de twintig 😉 Maar serieus. Vroeger? Ik had bijna niets en wat ik had was ‘gewoon’ speelgoed. En daar was ik erg blij mee. Ik moet er echt voor waken dat M. niet teveel verschillende dingen heeft / krijgt. Ik doe dus niet mee, maar ik vind het wel heel grappig speelgoed.

 • Tamara v Bodegom says:

  Ohhh dit zou m’n dochter geweldig vinden! Ze heeft vandaag haar allereerste ei “uitgebroed” en is nu helemaal in de ban van deze grappige beestjes!

 • Chantal Obbink says:

  Leuk ik doe graag mee. Zelf spaarde ik vroeger vanalles. Knikkers, flippo’s, smurfen en stcikerplaatjes in een verzamelalbum! Zo leuk allemaal.

 • Ik denk dat onze dochter deze zeker leuk zou vinden dus ik doe mee. Enne wat spaarde ik als kind niet haha. Alle rages, flippo’s en knikkers bijvoorbeeld. Oeh en ik spaarde buitenlands geld, maar dat kan tegenwoordig niet meer zo makkelijk met de euro haha.

 • Ik doe heel graag mee voor Emma, die wil zó graag een hatchimal (tot nu toe haar wens nog niet vervuld…) Zelf spaarde ik vroeger gummen en troetelbeertjes knijpbeestjes en letterbak figuurtjes…

 • Lenny Wibbelink says:

  Alles van panda’s! Mijn favoriete dieren. Kasten vol bekers, glazen, mokken en knuffels. Ook Flippo’s, knijpbeertjes, en postzegels hebben ik gespaard. En de befaamde Panini stickers heb ik ook veelvuldig gekocht. Onze dochter zal een gat in de lucht springen als ik win

 • Heidie van der Steeg says:

  Ik verzamelde van die knijpbeestje.Ik had een lang koord in de slaapkamer hangen en daar hingen ze aan.

  Mijn dochtertje is een echte verzamelaar. Allerlei kleine doosjes met kleine spulletjes heeft ze op haar kamer staan. Zo’n Hatchimal kent ze nog niet, dus daar zou ik haar zeker mee kunnen verrassen.

 • Linda Smeets says:

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor onze dochter die daar vast ontzettend blij mee zou zijn!
  Vroeger spaar de ik flippo’s en postzegels.

 • Deze Hatchimal is echt iets voor mijn kleindochter van 6 jaar.
  Voor haar doe ik dan ook mee.
  Ik was als kind een groot verzamelaar van suikerzakjes.
  Die kreeg je altijd in restaurants . cafetaria’s en hotels.
  Ik had plakboeken vol , wel duizenden verschillenden en ik ruilde ze altijd met vriendinnen en anderen die ze ook spaarden.
  Waar ze allemaal gebleven zijn, weet ik niet meer.
  Ik geloof dat niemand dat tegenwoordig nog doet en dat die suikerzakjes er niet meer zijn.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor mijn kleindochter.

 • Heerlijk, mijn dochter zou door het dolle zijn als ik hiermee aan kom zetten.

  Vroeger verzamelde ik flippo’s! Ik kon er geen genoeg van krijgen, dat was pas verzamelen!

 • Leuk!!! Ik verzamelde vanalles vroeger; dingetjes uit Surprise eieren; flippo’s; van die knijpbeestjes (zie ik nu nergens meer trouwens?), dingen met dolfijnen erop, posters van Ferri Somogyi en Nick van de Backstreet Boys (toen was ik wel ouder 😉 )

 • ik doe graag mee voor mijn dochter. die is gek op dieren. ik ken hatchimals collectibles nog niet. Ik spaarde als kind van die plastic speentjes die je aan een gekleurd lint om je nek droeg. en trollen, die met dat gekleurde haar.

  ik volg op alle 4 de kanalen

 • Thomas Geurts says:

  Wat leuk, dit zou ons Lynneke echt super vinden! Ik spaarde zelf als kind autofolders… Even wat anders dus. Heb destijds wel van de opbrengsten van de verzameling mijn eerste eigen auto gekocht! (Aftands 2de handsje, maar toch)

 • Alyt vd Heide says:

  Als kind spaarde ik zeepjes. Van die zeepjes in verschillende vormen. Wat was ik er zuinig mee. Nu liggen ze in een grote la en zoek er nog een bestemming voor.
  Doe nu graag mee voor de harchimals. Leuk voor mijn meiden

 • Kim de Jong says:

  Wij spaarden echt alles wat te verkrijgen was denk ik. Flippo’s, Suprise Eieren speelgoedjes en andere dingen die ze in snoep of chips deden. Nu sparen mijn kinderen moestuintjes, Efteling munten etc, maar ook Hatchimals!

 • Je gelooft het misschien niet maar het is echt waar, ik spaarde vroeger speelgoedjes die in chocolade suprise eieren zaten en ik was verslaafd aan de chocolade wat eromheen zat.
  Mijn zoontje heeft nu last van de suprise eieren tic.

 • Cindy Framke says:

  Wat een leuke actie! Mijn meiden zijn hier dol op. Met Sinterklaas hebben ze ook een setje gekregen. Wat ikzelf vroeger spaarde waren van die trolletjes en van die knijpbeestjes. Die hingen dan aan een koord door heel mijn slaapkamertje. En toen ik wat ouder was spaarde ik alles van dolfijnen. De beeldjes heb ik nu nog steeds in een glazen kast in de woonkamer staan.

 • Angela ten Ham says:

  Graag doe ik mee met deze Hatchimals actie. Mijn dochtertje is er helemaal fan van. Vroeger spaarde ik zelf van die sneeuwbolletjes en van die knijpbeestjes. Mijn hele lamp zat er vol mee.

 • Els Black-Stoker says:

  Ik doe graag mee want hier in huis hoor ik het ook vaak voorbij komen. Ik spaarde niet heel veel vroeger wel flippo’s en knikkers haha

 • spaarde vroeger smurfen poppetjes en later beeldjes die ik op iedere vakantie één kocht. Doe graag mee aan deze verzameling voor mijn kind.

 • Hoi mijn dochter is altijd in rep en roer als ze geen hatichmal krijgt voor haar verjaardag dus en vroeger speelde ik vooral met playmobil

 • Ik doe mee!
  Ik spaarde vroeger stickers: van politieke partijen, de campings waar we kwamen, sportmerken… Wat ik ermee deed? Geen idee… ik kwam ze laatst op zolder nog tegen…

 • Als kind spaarde ik alles wat los en vast zat (eigenlijk nog steeds) o.a. flippo’s, kindersuprise speeltjes, blikjes & postzegels. Mijn oudste dochtertje heeft hetzelfde. De Hatchimals vind ze het einde

 • Anneliese de Waal says:

  Ohhh……wat leuk, dat zou mijn dochtertje Sam helemaal geweldig vinden. Ik doe graag voor haar mee 🙂 Groetjes van,
  Anneliese de Waal 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.