Feestweken Mama's liefste 40 jaar Tiger Tribe

Win #5 | Colouring kits van Tiger Tribe

Kleuren en tekenen worden hier in huis heel erg graag gedaan. Maar ook buiten de deur en onderweg. Daarom zijn wij dol op de colouringsetjes van Tiger Tribe. Of we nu op vakantie gaan of gewoon een dagje weg met de trein, deze compacte tekendoosjes gaan overal met ons mee naar toe. Juist daarom vind ik het extra leuk dat ik er nu vandaag ook 2 mag weggeven uit de nieuwe serie.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Tiger Tribe

De Colouring kits van van Tiger Tribe hebben een handig doosje voor alle kleurtjes en stickers en een mooi tekenblok ernaast. Met de handige magneetsluiting vouw je je tekenplankje zo weer in tot een mooi doosje. Deze past gemakkelijk in elke tas en zijn dus ideaal om mee te nemen op reis.

Paper Dolls Kit – Prinsessen

tiger tribe paper dolls kit - prinsessenCreëer, kleur en speel met deze prachtige Paper dolls Prinsessen kit. Dit leuke creatieve setje geeft kinderen de mogelijkheid om prachtige jurken in te kleuren en de poppetjes volledig naar wens te stijlen. De kit zit boordevol prachtig geïllustreerde outfits en accessoires, waarvan sommige nog ingekleurd en versierd moeten worden met stickers. Welke outfit is jouw favoriet?

Het setje bestaat uit:tiger tribe paper dolls kit - prinsessen

– 2 paperdolls plus standaards
– ruim 100 al ingekleurde kledingstukken
– meer dan 100 nog niet ingekleurde kledingstukken
– 100 stickers
– 12 kleurpotloden
– handig opbergdoosje.

Colouring Set Animal All-Stars

EeTiger Tribe Colouring Set Animal All-Starsn fantastische kleurset waar kinderen dol op zullen zijn, de Coloring Set Animal All-Stars zal hen bezig houden, waar je ook bent. Vol met prachtige dierenillustraties voor kinderen om in te kleuren, waaronder olifanten, leeuwen, gorilla’s, luiaards en nog veel meer, kinderen zullen uren plezier hebben bij het maken van hun dierlijke meesterwerken.

Tiger Tribe Colouring Set Animal All-StarsDe set wordt geleverd met 5 vellen leuke stickers in kleur, evenals een set van 10 stiften. De kit heeft binnenin een doosje van de stiften en stickers. Daarnaast vind je de tekenvellen. Deze compacte, handige set is perfect om mee te nemen als je op reis bent, zodat je alles prima bij de hand hebt.

How to Draw Fairy Tales

Dit setje is al voor de wat oudere kinderen, die graag zelf tekenen in plaats van alleen maar in te hoeven kleuren. Met de How to Draw kit leer je dit  in een paar eenvoudige stappen. In het instructie boekje vind makkelijke stap-voor-stap instructies met voorbeelden.

Zo leer je kastelen, elfjes, prinsessen, cupcake en eenhoorns zelf tekenen.

Deze kit bestaat uit een handige een instructieboekje met een duidelijke uitleg, een schetsboekje met 50 pagina’s om flink te oefenen en natuurlijk een 1 HB potlood,  9 kleurpotloden, een gummetje en een puntenslijper. Deze zitten in een handig opbergdoosje, zodat je alles bij de hand hebt.

Winactie #5 Colouring kits van Tiger Tribe is gesloten

De winnaar van de Paper Dolls Kit – Prinsessen

De winnaar van de Colouring Set Animal All-Stars

De winnaar van de How to Draw Fairy Tales

De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

79 thoughts on “Win #5 | Colouring kits van Tiger Tribe

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: