Feestweken Mama's liefste 40 jaar Nijntje Boekenpakket

Win #4 | Nijntje Flapjes en Schuif Boekenpakket

Wie is er niet opgegroeid met Nijntje? Zelf ik werd als klein meisje al met grote regelmaat voorlezen uit de boekjes van Dick Bruna. Leuk is te zien dat deze boekje nog steeds in vernieuwde vorm worden uit gegeven. Deze 3 boekjes zijn voor de nieuwsgierige peuters. Door middel van flapjes en het schuiven van de pagina’s vind je de antwoorden op de vragen wie waar woont en wat Nijntje doet bij het opstaan en het naar bed gaan. Ben jij ook nieuwsgierig? Doe dan mee en win dit boekenpakket.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Nijntje Boekenpakket

Opstaan en Naar bed met Nijntje

Opstaan met Nijntje

HOERA de dag is begonnen! In Opstaan met Nijntje staat het ochtendritueel centraal: wakker worden, opstaan en beginnen aan de dag. Als Nijntje haar ogen opendoet, gaat ze eerst op zoek naar beer. Daarna gaat ze in bad, kiest ze een mooie jurk uit. Na een gezond ontbijtje, stapt ze op de fiets.

Naar bed met NijntjeNa een lange dag is het bijna bedtijd. Maar wat doet ze allemaal doen voor het slapengaan lees je in Naar bed met Nijntje. Natuurlijk haar bordje leeg eten, pyjama aan, tandenpoetsen en nog een boekje lezen. En dan: lekker slapen. Droom maar fijn, Nijntje!

Deze kartonnen flapjesboekjes maken het extra leuk om samen met jouw kleintje bezig te zijn met deze thema’s. Zo vind je op elke bladzijde een vraag en aan de binnenkant van het flapje het antwoord. Waar is Beer en wat trekt Nijntje aan als ze naar bed gaat. De flapjes zijn van dik karton, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze snel zullen afscheuren.

Nijntje schijfboekje – Wie woont hier?

Ga op ontdekkingsreis met Nijntje en ontdek wie waar woont. Weet jij wier er op het ijs woont? Schuif de pagina’s van het kartonboek uit elkaar en zien wie er achter het schuifje vandaan komt. Een leerzaam en leuk boek dat niet alleen de nieuwsgierigheid, maar ook de motoriek van je peuter stimuleert!

  

‘Wie woont hier?’ is een stevig kartonboek met tabs waarmee je de pagina’s van het boek uit elkaar kan schuiven. De grote tabs maken het voor kleine lezers makkelijk om door het boek te bladeren. Waar woont nijntje en wie zit er in een ei? Trek aan de tabs en ontdek wie waar woont.

Winactie #4 Nijntjes Boekjes Pakket is gesloten

De winnaar is

Samenwerking

Spread the love

44 thoughts on “Win #4 | Nijntje Flapjes en Schuif Boekenpakket

 • Xaviera Jamie says:

  “Nijntje uit logeren” is Suus en Nico’s favoriet! Want ze pakken hun koffertje al wanneer ik dit boekje uit de kast pak. Dan gaan ze naar opa en oma en gaat Nijntje ook mee op reis. Dit pakket is een droom van een prijs.

 • Super leuk, die jij Nijntje boekjes. Vigo is helemaal gek van boekjes lezen. Kiekeboe! Wie is daar, Nijntje? Is een favoriet die overal mee naar toe gaat. Ook vanwege het formaat handig voor de ouders om overal naar mee te nemen ;-)Zijn collectie mag weer aangevuld worden met nieuwe boekjes die hij nog niet kent, wij doen dus mee!!

 • Super leuk, zoonlief is gek op nijntje. Wij hebben de nijntje app met leuke en leerzame spelletjes. Verder lenen we regelmatig boekjes van nijntje in de bibliotheek. Zelf hebben we nog geen boekjes hiervan, dus met deze prijs zou mijn zoon heel blij zijn.

 • oohh? de boekjes van Nijntje vond ik vroeger al geweldig, heb nog een aantal waaronder cadeau voor opa pluis (mijn eigen favoriet) liggen die mijn moeder aan mij heeft voorgelezen, daarna zelf lezen, onze oudste is nu 6, ook veel mee gelezen en hij kan ze nu zelf voorlezen aan zijn kleine broertje van 1 1/2. Dus dit zou een leuke uitbreiding zijn op onze “oude” collectie ??

 • Lindsey Roosen says:

  Alle Nijntje boekjes zijn leuk ?!
  Maar het leukste old-time boekje vinden wij “Nijntje naar de dierentuin”!!
  Wat een leuke winactie zeg doe graag mee voor mijn kleine Luuk van 1!!!!

 • Leuk! Ik maak graag kans.
  Zoons favoriet is momenteel Nijntjes eerste woordenboek Engels Nederlands. Hij vindt het zo interessant, een andere taal. En de plaatjes van Dick Bruna zijn natuurlijk superlief <3

 • Zo leuk Nijntje. Heerlijk. Mijn mannetje is 1,5 jaar en wij hebben verschillende boekjes. Leukste is naar de dierentuin want dan mag Nijntje ook met de trein. *kom gauw kijken allemaal het is weer tijd voor een verhaal… van Dick Bruna 123* hoe mooi.

 • Heidie van der Steeg says:

  Ik doe graag mee voor ons kleine nichtje Fiene van 7 maanden. Die heeft nog bijna geen Nijntje boeken. Die van ons zijn jaren geleden al naar een toen zwangere vriendin gegaan. De favoriet hier was het huis van Nijntje.

 • Angelique says:

  Ik doe graag mee met voor mijn jongste spruit.
  Zelf heb ik toen ik jonger was nooit nijntje boeken gehad. Maar voor mijn kinderen vind ik ze wel erg leuk en soms ook erg handig. Zo heeft nijntje ook een boekje dat heet ‘lieve oma pluis’ wat dus erg handig is om een klein kind uit te leggen waarom oma er niet meer is.

 • Wat een leuke boekjes. Nijntje is hier sowieso favoriet bij mijn dochtertje. Nijntje op de boerderij is favoriet, ze is dol op dieren.

 • Mijn dochter is enorme fan van Nijntje, niet alleen de boekjes ook het speelgoed is favoriet. Vooral het grote Nijntje stickerboek. Nijntje aan zee is het favoriete leesboekje.Dit is wel een toppakket van Nijntje, met flapjesboek (leuker is er niet als je 2 bent) en een ontdekkingsboek. Hele leuke actie.

 • marion poeste thomas says:

  zou echt geweldig zijn. het allereerste nijntje boekje wat ik zelf heb gekocht en welke we kado hebben gegeven aan onze ouders toen we over de 12weken zwanger grens waren was. opa en oma pluis.
  inmiddels ook 3boekjes met hard karton in de babykamer kleuren nijntje stijl geel/oranje op de boekenplank en nijntje het spook.. dit zou een geweldige uitbreiding zijn op onze beginnende nijntje boeken serie voor onze kleine meid.

 • Monique Zuijderduijn- Haasnoot says:

  Ah, super leuk! Nathan is nu 6 maanden en vindt voorgelezen worden en plaatjes kijken erg leuk. Hij heeft nog geen Nijntje boekjes, dus deze boekjes zijn meer dan welkom! Nijntje kan natuurlijk in geen enkele opvoeding ontbreken 😉 Van deze boekjes kan hij nog jaren plezier hebben! 🙂

 • Els Wanders says:

  Nijntje naar zee vind mijn dochtertje nu leuk. en ook een boek met korte woordjes vond ze vroeger leuk om alle plaatjes te benoemen.

 • Suzanne cave says:

  Nijntje in de dierentuin en Nijntje gaat logeren! Deze boekjes las mijn moeder vroeger al voor aan mij en nu lees het voor aan mijn zoontje en dochtertje! Zo leuk!!! Wij doen mee!

 • Ik ben dol op boekjes en onze jongste dochter ook! En flapjesboeken zijn altijd een hit dus wij doen mee. Ik heb niet echt een favoriete Nijntje boek, maar mijn man wel. We hebben namelijk een Nijntje boek in Brabants dialect, super grappig. Beetje jammer dat ik daar niet uit kan voorlezen haha.

 • Annemieke says:

  We hebben nog niet echt een favoriet, alle Nijntje boekjes die we thuis hebben vallen tot nu toe in de smaak! 🙂 we doen daarom graag mee met de winactie, deze boekjes zien er superleuk uit!♡

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.