Vanaf vandaag is er alweer zo’n leuk animatiefilm te zien in de bioscoop; Missing Link. Deze film komt uit dezelfde studio als The BoxTrolls en Kubo en het magische zwaard, dus dat belooft heel wat. Zelf hebben we de film nog niet gezien, maar hij staat zeker op onze agenda. Speciaal op de openingsdag van deze film mag ik 3x 2 vrijkaartjes weggeven en een Missing Link-knuffel.

Missing Link

Het verhaal

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

De originele stemmen in Missing Link worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Genre: animatie, komedie, avontuur
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Gesproken taal: Nederlands
Technische tag: 3D

Stemmen Cast: Charly Luske, Matteo Simon, Birgit Schuurman, Pierre Bokma
Regisseur: Chris Butler

Winactie Missing Link is gesloten

Helaas kan ik je niet vertellen wat wij van de film vonden, want we moeten hem zelf nog gaan zien. Ben jij ook wel benieuwd? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag namelijk vrijkaartjes weggeven! En dat niet alleen, maar ook nog een lieve Link-knuffel. Ik mag in totaal 3 mensen blij maken!

Missing Link knuffel

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
MIssing Link

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Party Winweken!

Spread the love

47 reacties op Missing Link in de bioscoop

 1. Erg leuke winactie!! Wij zouden dan graag een apen familie willen zijn want die blijven nl voor altijd samen en wij kunnen niet zonder elkaar!!
  Deze film lijkt ons, en met name onze jongens erg leuk!!

 2. Wij zouden wel graag familie van de ringstaartmaki’s willen zijn gewoon omdat ze erg lief en schattig zijn en samen voor de kinderen zorgen, ik hou van de insteek it takes a village to raise children.

 3. Die film staat op ons lijstje. Hier in huis zouden we graag een leeuw willen zijn. Omdat je dan sterk bent en de rest bang voor je is. Volgens mijn zoontje hoef je dan zelf nooit meer bang te zijn en dat lijkt hem geweldig.

 4. ik doe graag mee voor kleindochter lise
  ze zou graag een dolfijn willen zijn, want zwemmen en water vind ze zo fijn

 5. Dit lijkt me een hele leuke film om met mijn zoon heen te gaan.
  Ik ben allergisch voor alle harige dieren, dus wij hebben geen huisdieren (tot groot verdriet van zoonlief). Hij is gek op honden, vooral op Husky’s, dus ik denk dat hij wel familie vannde Husky zou willen zijn.

 6. Ik doe graag mee om samen met mijn dochter te gaan. Want ze wil heel graag naar deze film! Dus we maken graag kans.
  We willen wel familie zijn van de kat. Lekker in het zonnetje liggen spinnen.

 7. We willen graag familie zijn van onze poes, zo’n goed leven dat die heeft! Alleen maar slapen, eten, relaxen, en haar goesting doen.

 8. Doe mij maar een luiaard. Die hangt lekker relaxed in de boom met een big smile op zijn gezicht. Het lijkt mij wel wat. Het lijken mij erg gelukkige dieren.

 9. Gemma wil heel graag familie zijn van de vleermuis. Ze is er van overtuigd dat ze een vampier is en geboren is in transilvanïe. Ze wil dan ook op vakantie naar Roemenië.. daar denkt mama nog even over na.. naar naar deze film is misschien ook leuk genoeg 😉😊

 10. Grappig zeg. Wij maken graag kans!
  Mijn zoontje zou het liefst familie zijn van een stier, want die kunnen zo leuk stoten met hun kop <3

 11. Leuk voor mijn dochter. Wij zouden familie willen zijn van de giraf. Kunnen we alles goed bekijken met onze lange nek. En omdat we het gewoon mooie en grappige dieren vinden.

 12. Ik zou graag familie willen zijn van de dolfijnen. Deze film wil ik zeker nog zien. Dit moet geen missing link worden! hahaha

 13. pinguïns, wij liggen altijd helemaal in een deuk als we bij ze gaan kijken in de dierentuin. Hun loopje geweldig en een aanloop nemen en op je buik het water in glijden.

  Wij willen ook graag bij de film Missing Link in een deuk liggen.

 14. Haha leuke vraag ook zeg. Ik denk van een dolfijn aangezien we allemaal gek zijn op/van zwemmen! ik maak graag kans op deze leuke prijs.

 15. Van een kangoeroe ! Heerlijk toch om in een warm land op en neer te hopsen ?! En dan ook nog gezellig je kindje bij je hebben… Genieten !

 16. Wat gaaf, met de knuffel naar deze film, zou te gek zijn!
  Ik zou graag familie willen zijn van een vogel zodat ik kon vliegen zegt mijn dochter van 7

 17. Ik zou graag familie zijn van een aap, want dan was ik van mijn hoogtevrees af. Want dat hebben apen toch niet die van boom naar boom springen!!
  Graag doe ik mee voor deze kaartjes en die leuke knuffel.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 18. Ooh, deze film staat ook zeker op mijn lijstje. Zelf wil ik wel familie zijn van de arend. Lekker majestueus en al vliegend de files voorbij. Wat een leven zou dat zijn!

 19. Yeah, wat leuk! Lijkt me een leuk moeder-dochter uitje op 2e paasdag. Even lopen kissebissen met mijn dochter en zij zou graag een mier willen zijn omdat die wel 50 keer zijn eigen gewicht kan dragen. Ik zei nog “ja, maar dan ben je wel erg klein. Dan zie ik je over het hoofd.” Maar dat vond ze niet erg. Ikzelf zou denk ik een aap willen zijn, lekker vrij slingeren van boom naar boom.

 20. Ik doe heel graag mee, mijn dochter wilt het liefst familie van een vogel zijn, dan kan ze hoog in de lucht vliegen en neerkijken op alles onder haar. Heerlijk vrij vliegen in de lucht.

 21. Van de schildpad! Mijn totem dier…. als kind was ik heel verlegen en kroop toen ook vaak in mijn schild….. Intussen “volwassen” met het Peter Pan syndroom en nog steeds dol op knuffels! Dus oooo wat zou ik blij zijn met die Link knuffel! De film overigens vandaag gezien en is geweldig!

 22. Ik zou wel familie willen zijn van een arend. Heerlijk boven de bossen rondzweven. En er zijn ook eigenlijk geen roofdieren die mij kunnen of willen opeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.