Missing Link

Missing Link in de bioscoop

Vanaf vandaag is er alweer zo’n leuk animatiefilm te zien in de bioscoop; Missing Link. Deze film komt uit dezelfde studio als The BoxTrolls en Kubo en het magische zwaard, dus dat belooft heel wat. Zelf hebben we de film nog niet gezien, maar hij staat zeker op onze agenda. Speciaal op de openingsdag van deze film mag ik 3x 2 vrijkaartjes weggeven en een Missing Link-knuffel.

Missing Link

Het verhaal

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

De originele stemmen in Missing Link worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Genre: animatie, komedie, avontuur
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld en angst
Gesproken taal: Nederlands
Technische tag: 3D

Stemmen Cast: Charly Luske, Matteo Simon, Birgit Schuurman, Pierre Bokma
Regisseur: Chris Butler

Winactie Missing Link is gesloten

Helaas kan ik je niet vertellen wat wij van de film vonden, want we moeten hem zelf nog gaan zien. Ben jij ook wel benieuwd? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag namelijk vrijkaartjes weggeven! En dat niet alleen, maar ook nog een lieve Link-knuffel. Ik mag in totaal 3 mensen blij maken!

Missing Link knuffel

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
MIssing Link
Spread the love

47 thoughts on “Missing Link in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.