LOL Surprise Sterren

Party WinWeek | LOL Surprise

Geen Verjaardag Winweek zonder LOL Surprise natuurlijk. Het favoriete cadeau van de meiden. Deze keer geen poppetjes maar leuke, kleine doosjes met verrassingen. Er zijn er verschillende verkrijgbaar, in verschillende maten en allemaal onder de €10. Dat maakt een leuk klein cadeautje. De meiden mochten er een paar unboxen en ik heb er een paar achtergehouden voor een leuke winactie.

LOL Surprise Sterren

Aan de LOL surprisehype lijkt geen einde te komen. De LOL Poppetjes in de ballen blijven vernieuwen met nieuwe series en de familie wordt ook verder uitgebreid met Sister & Pets. Maar ook is er al een heel poppenhuis gekomen en heb ik op de Spielwarenmesse ook gezien dat er nog heel veel meer aan gaat komen.

Merchandise

Wanneer een film of speelgoedreeks goed aanslaat, kun je er natuurlijk ook op wachten dat er veel meer op de markt gaat komen; van lunchtrommels tot feestjurken en van rugzakken tot dekbedovertrekken. Bij LOL is dat niet anders. Onze jongste dochter heeft recent al een superroze feestjurk uitgekozen met daarop verschillende LOL poppetjes.

LOL Surprise Sterren

De LOL Surprise Sterren zijn doosjes in de vorm van een sterretje. Hierin vind je Jewellery, Make-up of Stationery. Deze doosjes bevatten allemaal een leuke verrassing met daarop natuurlijk een LOL Surprise-afbeelding. In de doosjes met make-up vind je misschien wel kleurveranderende lippenstift, leuke nagelstickers of shimmer-spray voor je haar! In de Stationary-sterren zitten spulletjes zoals bijvoorbeeld een gummetje, stickervel, sleutelhanger of een stempeltje. Dan zijn er ook nog doosjes met daarin schattige sieraden om je LOL outfit helemaal compleet te maken, zoals een armbandje, ring en ketting.

Deze doosjes zijn verkrijgbaar in 2 maten, klein en medium. Uiteraard zitten er meer cadeautjes in, naar mate de ster groter is. Ik heb nu even gekeken op Bol.com, maar deze doosjes heb ik ook zien liggen bij de speelgoedwinkels, tuincentra, Wibra, Kruidvat en Action. De prijzen kunnen dus ook wel verschillen. Op Bol.com zag ik bijvoorbeeld de 6 kleine LOL Surprise sterrendoosjes voor €10,99 en de grote Sterren voor €8,09.

Wat vonden wij ervan?

Alles wat met LOL te maken heeft, is een hit hier in huis. Leuk is nu dat ze met deze sterren nu ook LOL mee naar school kunnen nemen, zich mee kunnen opmaken en om hun nek hangen. De doosjes zijn wel lastig open te maken, maar met een beetje hulp lukt het wel. De inhoud van het doosje zit mooi verpakt in een roze zakjes. Dat maakt het net even wat chiquer en nog leuker om uit te pakken. De prijs van de kleine sterren is ook zo dat het een leuk uitdeelcadeautje is na een verjaardagsfeestje of voor straks in de schoen. Hier was het dus een groot succes.

LOL Surprise Sterren Winactie

Uit de handen van mijn hebberige dochters, heb ik 3 grote LOL surprisesterren kunnen redden. Deze mag ik verloten onder jullie. Is jouw dochter ook zo’n fan doe dan mee!

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij hoe grote fan jouw dochter of zoon is van LOL Surprise.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 16 april. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

30 thoughts on “Party WinWeek | LOL Surprise

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.