De vakantie komt eraan en dan is een middagje naar de film altijd een leuk idee. Ideaal als het regent of juist een plek om de verkoeling op te zoeken. Het is dan ook niet voor niets dat zo rond deze tijd er veel nieuwe films in de bioscoop verschijnen. Eén van die films is Mia and the White Lion, een mooie film over een bijzondere vriendschap en een spannend avontuur. Ik mag voor deze film ook weer kaartjes verloten. Doe je mee?

Mia and the White Lion

Het verhaal

Het leven van de tien jaar oude Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Zij mist haar vrienden. Als de mooie witte leeuw, Charlie, wordt geboren, slaagt ze erin een nauwe band op te bouwen met de witte welp. Dat geeft haar leven weer kleur. Na drie jaar wordt Mia’s leven weer opgeschud als ze een geheim ontdekt dat haar vader verborgen houdt. Verontrust door de gedachte dat Charlie in gevaar zou kunnen zijn, besluit Mia weg te lopen en de boerderij en haar familie achter te laten. Samen met Charlie begint ze aan een epische tocht over de wilde Afrikaanse savanne, op zoek naar een ander land waar Charlie veilig en in vrijheid kan leven.

Genre: avontuur, familiefilm
Lengte: 98 min.
Kijkwijzer: 9+, angst, grof taalgebruik
Land: Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika
Gesproken taal: Engels

De film is vanaf 04-07-2019 in de bioscoop te zien

Win 3x 2 vrijkaartjes voor Mia and the White Lion is gesloten

De winnars zijn

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Mia and the White Lion

Spread the love

48 reacties op Filmtip| Mia and the White Lion

 1. De olifant is mijn favoriete wilde dier. Deze film is leuk om samen met mijn zoon te kijken. Wr zijn vorige jaar op safari geweest in Zuid Afrika. Mooie reis gehad.

 2. Wat een prachtig mooi beest is deze witte leeuw. Mia and the White Lion lijkt mij een hele mooie film. Ik maak dus heel graag kans. Mijn favoriet wilde dier is een olifant. Groot en sterk, maar ook heel erg slim. Het zijn ook hele sociale dieren.

 3. Het favoriete wilde dier van mijn zoontje in de jagaur… Mega snel zegt hij, vind hij erg mooi.
  We zouden graag winnen, een film met dieren is altijd mooi

 4. Mijn favoriete dier is de luiaard Dat koppie en hoe hij beweegt is toch geweldig En ik win graag de kaartjes voor mijn 2 dochters want het is tijd voor een avondje uitgebreid huilen voor de dames hahahahaha

 5. Oh wil graag mee doen , dat lijkt me echt een geweldige film avontuur en familie daar hoi ik van een leeuw vind ik heel fascinerend maar de zebra vind ik toch het mooist!

 6. Ik zou heel graag kaarten willen winnen voor deze bijzondere film.
  Mijn favoriete wilde dier is ook een leeuw. Mijn sterrenbeeld is een leeuw.

 7. Ik heb zelf niet echt een favoriet dier. Maar mijn dochters (met wie ik deze film graf zou zien) wel. De een is geobsedeerd door katten en de ander door uilen. Deze laatste wil ook graag uilentrainer worden.

 8. Na mijn stage / reis in Zuid Afrika is de cheetah mijn favoriet. Een huisgenoot werkte op een reservaat waar cheetah jongen werden opgevangen. Ik heb daar 1 dag geholpen en vond het echt geweldig. Vooral het knuffelen met de kleintjes.

 9. Ik doe graag mee voor mijn dochters want die zouden het te gek vinden om deze film in de bioscoop te zien. Hun favoriete dier is een giraffe en een dolfijn, omdat het hele mooie en lieve dieren zijn

 10. Een dierenfilm is altijd mooi en educatief, de tijger is hier favoriet, hij lijkt namelijk het meest op onze huiskat.

 11. De Olifant is mijn favoriete dier, omdat ze heel harmonieus met elkaar leven en voor elkaars jongen zorgen. Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor de kaartjes , voor deze geweldig mooie film

 12. Doe heel graag mee. Wil graag met mijn dochter naar deze mooie film. De leeuw is mijn favoriete dier, sterk, mooi en stoer!

 13. WAUW! Lijkt mij een geweldige film om samen met mijn neefje naar toe te gaan; beide zijn wij dol op wilde dieren.
  Mijn lievelingsdier is de olifant!

 14. Mijn favoriete wilde dier, hmm dan moet ik even bedenken wat ik in Artis zoal tegenkom. Ik kan dus niet kiezen, van leeuwen, gorilla’s en olifanten tot zeeleeuwen, chimpansees en rode panda’s. Helaas ik kan niet kiezen. Hoog tijd dat ik een film zie met leeuwen, wellicht dat ik na deze film overtuigd ben dat het antwoord alleen maar leeuwen had kunnen zijn….

 15. Hoi hoi,

  Mijn buurjongens zouden het heel tof vinden om naar deze film te gaan. Ik doe graag mee!

  Mijn lievelings wild dier is de Nijlpaard.

  Groetjes ♡

 16. Hai lezers,

  Al toen ik een kleine koter was zijn grote katachtigen mijn favoriete dieren, maar van deze prachtige dieren staat de zwarte panter absoluut aan de top!

 17. Ik doe graag mee met deze winactie. Mijn favoriete wilde dier is een jaguar. Ik kijk zo tegen jaguars op, ze zijn erg mooi en bewegen sierlijk.

 18. Graag zou ik deze kaartjes winnen om samen met mijn zoon naar deze film te gaan. Hij is gek van wilde dieren. Wolven, leeuwen, tijgers, panters, etc. Hij weet alle feitjes over ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.