Ken je de ‘Wat als?’ – gedachte? Daar liepen de makers van deze film ook mee rond; wat als Lewis Carroll’s ‘Alice’ en J.M. Barrie’s ‘Peter Pan’ broer en zus waren geweest? en wat speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt? In de film Come Away worden deze vragen op een ingenieuze manier beantwoord. Een film die de prequel vormt van ’s werelds meest geliefde kinderliteratuur. Wij hebben de trailer al gezien in de bioscoop en geloven nu al dat het dé familiekerstfilm van het jaar gaat worden. Ook nieuwsgierig? Doe dan mee met de winactie en maak kans op 2x 2 vrijkaartjes.

Come Away

Het verhaal van Come Away

Alice en Peter genieten aan het eind van de 19e eeuw van een idyllische jeugd in Engeland. Maar als hun oudste broer David bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin uiteen van verdriet. Moeder Rose is als verdoofd en vader Jack stort zichzelf in de schulden. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun ouders weer gelukkig te maken. Om hun pijn te verzachten gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld.

Genre: fantasie
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer: 9+ angst
Gesproken taal: Engels

Cast: David Oyelowo, Angelina Jolie, Reece yates, Jordan Nash, Keira Chansa, Anna Chancellor, Michael Caine
Regisseur: Branda Chapman
Scenarioschrijver: Marissa Kate Goodhill

Deze film is vanaf 10 december te zien in de bioscoop

Coronamaatregelen in de bioscoop

Let op! Deze coronamaatregelen gelden in alle bioscopen.

 • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online. Met de gewonnen vrijkaartjes kun je de tickets telefonisch reserveren.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en bioscoopmedewerkers.
 • Draag bij binnenkomst een mondkapje. Deze mag af als je op je stoel zit.
 • Er mogen maximaal 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers.
 • Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5m afstand te bewaren.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals schermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
 • Lees hier het Protocol Verantwoord bioscoop- en filmtheaterbezoek

Winactie 2x 2 vrijkaarten Come Away

Met dank aan Dutch Filmworks mag ik 2x 2 vrijkaarten voor de film Come Away weggeven.

 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Come Away filmposter

Doe ook mee met een van de andere winacties op Mama’s Liefste

Spread the love

39 reacties op Come Away – Zo begon eigenlijk het verhaal van Alice en Peter Pan

 1. Doe graag mee voor deze leuke film, zou graag mijn nichtje verrassen op een bezoekje naar de bioscoop. Ik zou graag willen weten hoe het verhaal over Hugo in gelijknamige film eigenlijk begon.

 2. Wat zou dat bijzonder zijn voor mijn oudste kleinkinderen! Geen bezoekje bij opa en oma met de kerstdagen maar wel een bezoek aan een prachtige film! Een echt kerstcadeau!

 3. Een leuk uitje voor tijdens de Kerstvakantie, ik doe graag mee! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het verhaal van Beetlejuice begon.

 4. Wow, wat een mooie magische film, ik doe heel graag mee. Van De kleine zeemeermin ben ik erg benieuwd hoe die als allereerst begon.

 5. Ik doe graag mee voor mijn lieve dochtertje en mezelf😀. We zouden graag willen weten hoe Alice in Wonderland zou zijn begonnen..

 6. 🎄🎁⭐ Wat lijkt het mij heerlijk om met mijn kinderen naar deze film te mogen gaan! 🎄🎁⭐🎄🎁⭐ Ik zou wel willen weten hoe echt begon met roodkapje. 🎄🎁⭐

 7. We zijn hier echt dol op Alice in Wonderland. We hebben al heel veel varianten gezien en gelezen zoals Alice in wiskunde wonderland. Dus deze film willen we dolgraag zien.

 8. Lijkt me een leuke film om met mijn zoon heen te gaan.
  Helaas zijn de bioscopen nu weer gesloten…
  Ik ben wel benieuwd hoe het begonnen is met Dombo, het vliegende olifantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.