Tip voor regenachtige zomerdag

Tips voor een regenachtige zomerdag | Nintendo Switch GO VACATION

Even konden we ons er niets meer bij voorstellen, een regenachtige zomerdag. Maar gelukkig kwam de regen dit weekend en koelde het ons land weer een beetje af. Tijd dus om de spelletjes en knutselspullen weer uit de kast te halen en lekker een vakantiedag binnen te door te brengen. Deze week daarom diverse leuke tips om lekker binnen te doen op een regenachtige zomerdag. Vandaag trappen we af met het nieuwste spel voor de Nintendo Switch; GO VACATION. Alleen de naam maakt het al een perfect spel voor de vakantie.

Tip voor regenachtige zomerdag

Of je deze zomer er nu op uit trekt of lekker thuis blijft, GO VACATION voor de Nintendo Switch bezorgt je een geweldige vakantie met je hele gezin.

Het spel GO VACATION

De spel neemt je mee naar het eiland Kawawii, een virtueel resort waar je meer dan 50 activiteiten kunt doen. Het eiland heeft 4 verschillende resorts, met elk zijn eigen activiteiten. Kom naar het Strandresort, Bergresort, Sneeuwresort of Cityresort en hang hier lekker de toerist!

  • Nintendo Switch Go VacationStrandresort; Dit kustgebied bevat vele zomerse activiteiten, zoals vrij duiken, beachvolleybal, zeevissen en meer. Je kunt zelfs naar Coconore gaan. Dit speciale eiland is de perfecte plek voor surfers.
  • Bergresort; Dit heuvelachtige landschap is perfect voor outdoor-activiteiten, zoals kayakken, paardrijden, raften, bergvissen, en meer.
  • Sneeuwresort; Wintersporters kunnen hier hun geluk niet op. De besneeuwde berg is perfect voor activiteiten als sneeuwballengevechten, sneeuwpop maken, sneeuwscooterraces en schansspringen.
  • Cityresort; Stadsmensen zullen zich in deze metropool thuisvoelen. Deze plek biedt activiteiten als autoracen, deltavliegen, minigolf, tafelhockey, en meer.

Door verschillende activiteiten uit te proberen kunnen spelers ook stempels verzamelen. Met genoeg stempels krijgen ze toegang tot een villa die ze kunnen aanpassen met leuke decoraties. Met steeds weer nieuwe uitdagingen en cadeaus om te ontgrendelen, zorgt GO VACATION ervoor dat spelers steeds weer terugkomen voor nieuwe avonturen op Kawawii-eiland.

  

De gevarieerde activiteiten zijn geschikt voor één tot vier spelers en er zijn verschillende aanpassingsopties om te ontgrendelen, zoals speciale avatar-outfits, verschillende soorten voertuigen om het eiland mee te verkennen en zelfs verschillende hondenrassen.

Omdat je op de Nintendo Switch net zo makkelijk onderweg als thuis kunt spelen, kun je deze zomer altijd en overal van de vakantie-actie genieten.

Wat vonden wij van het spel?

De meiden hadden natuurlijk het geluk dat het weer dit weekend veranderde en heel wat regen hadden. Hierdoor bleven we lekker binnen om het spel te kunnen uitproberen. Ondanks dat ze nog maar pas de Nintendo Switch hebben gekregen, hadden ze al snel door wat de bedoeling was. Ze vonden het erg leuk om de activiteiten te doen en de stempels te verdienen. Al vrij snel hadden ze resorts allemaal vrij gespeeld, maar bij sommige spelletjes werden ze zeker ook wel uitgedaagd.

De diversiteit zorgt er voor dat ze ook steeds weer een nieuw spelletje spelen en zelf Papa’s Liefste weer aan het skateboarden hebben gekregen. Om in een resort van de ene activiteit naar de andere te komen is al een spelletje op zich. Hier kunnen ze ook foto’s maken van de dieren die ze tegenkomen voor in hun plakboek. Met een dubbel scherm kunnen ze dan ook prima samenspelen en hoor ik ze meer (schatter)lachen dan mopperen op elkaar. Het speel heeft oneindig veel mogelijkheden en steeds nieuwe verrassingen. We zijn dan ook zeer blij met die spel en hij gaat dan ook zeker met ons mee op vakantie.

GO VACATION is vanaf deze week verkrijgbaar in winkels zoals bijvoorbeeld bol.com en Intertoys voor en als digitale download in de Nintendo eShop en is ook verkrijgbaar voor de Wii

Samenwerking

Spread the love

18 thoughts on “Tips voor een regenachtige zomerdag | Nintendo Switch GO VACATION

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: