Water Fun met de Little Tikes Dual Splash Twister

Review | Water Fun met de Little Tikes Dual Splash Twister

Wat hebben we de afgelopen weken toch heerlijk weer gehad! De zon scheen elke dag en er wordt lekker veel buiten gespeeld. Naast al het gebruikelijk buitenspeelgoed dat we nog in de schuur hadden liggen, mochten de meiden ook een van de nieuwe waterspeelgoed van Little Tikes Fun Zone uitproberen. De Dual Splash Twister blijkt niet alleen leuk voor buiten te zijn, maar van de winter kan hij gewoon mee naar binnen.

Water Fun met de Little Tikes Dual Splash Twister

Little Tikes Fun Zone-speelgoed

Little Tikes is al jaren een bekend merk voor buitenspeelgoed. Ze hebben zandbakken, watertafels, glijbanen, speelhuizen, fietsjes en grappige loop- en duwautootjes.  Al deze speelapparaten met water, geluid, ballen en glijbanen zijn goed voor uren buitenspeelplezier. Dat is ook de visie van Little Tikes. Haal je kinderen achter de schermpjes vandaan en maak van je achtertuin je eigen pretpark, voor en betaalbare prijs!

Dual Splash Twister

Een van de nieuwste attracties in je Water Fun Zone in eigen achtertuin, is de Dual Twister. Het is een draaimolen waarop je rondjes kunt draaien, alleen of samen met je vriendje of vriendinnetje. Op warme dagen kun je zelfs de tuinslang erop aansluiten en je Dual Twister veranderen in een natte en woeste Dual Splash Twister! Je kan zelfs kiezen waar het water ophoog spuit. Kies je voor het de watersproeier in het midden of voor de sproeiers aan de zijkant. Met al dat water perfect voor plezier binnen in de zon. Maar is de zon weer onder en te koud om buiten te spelen, dan kun je de Dual Twister weer afkoppelen van de tuinslang en binnen ook heel veel lol mee hebben.

De kenmerken

– Op het draaiende zitje passen een of twee kinderen
– Het water wordt gesproeid via het rad in het midden of via de buitenste rand
– Het water wordt geactiveerd via de knop op het rad in het midden
– Geweldig om binnen of buiten mee te spelen

Lees ook: Must Have Zomer 2018 – Play & Go Outdoor

Onze bevindingen

Vol enthousiasme werd het grote paarse pakket, dat de postbode kwam brengen, door de meiden en hun vriendjes en vriendinnetjes uit de straat open gemaakt. De Dual Splash Twister kon op geen beter moment komen. Het was weekend en de zon scheen. De kinderen konden zonder veel moeite zelf de onderdelen in elkaar zetten. Ze hadden alleen een volwassen nodig om het even wat steviger aan te drukken. Daarna werd hij natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Zelfs de kinderen met al wat langere benen, paste er prima op.

  

Vanwege het mooie weer moest de sproeier ook meteen worden uitgetest. Helaas waren alle badpakken sneller aantrokken, dan dat de tuinslang was aangesloten aan slangetje van de Dual Twister. In eerste instantie lijkt het er dat je de tuinslang makkelijk er op kan draaien. Helaas bleek onze Gardena tuinslang er niet op te passen. Gelukkig was daar Papa’s Liefste met wat Duct Tape to the rescue!

 

Dat bleek gelukkig goed te werken! De meiden hebben er de afgelopen warme dagen heel veel plezier van gehad. Helaas kunnen we hem dus niet zo makkelijk aan- en afkoppelen en daarom ligt hij nu buiten in de tuin. Van de winter nemen we hem zeker weer mee naar binnen voor ons eigen indoor Fun Zone pretpark 😉

 

Andere Fun Zone Attracties zijn 

Waar mee spelen jouw kinderen het liefste buiten?

Spread the love

13 thoughts on “Review | Water Fun met de Little Tikes Dual Splash Twister

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.