Nieuwe Hatchimals vieren de vriendschap in hun nieuwe zomerverblijf

Al enige tijd is ons huis overgenomen de Hatchimals. Deze vrolijke vriendjes zijn door de meiden zelf uitgebroed en daarna liefdevol verzorgd. Sommige Hatchimals groeien nog even door als ze uit het ei zijn gekomenen andere blijven altijd lief en klein, zoals de CollEGGtibles. Speciaal voor hen, hebben we een verrassing en mogen ze spelen in hun zomerse Secret Scene Playset, samen met hun nieuwe vriendjes uit seizoen 3. Deze serie staat dan ook helemaal in het teken van vriendschap.

Winactie Hatchimals

Hatchimals

De Hatchimals zijn al een tijdje een groot succes bij de meiden. Van de Sint kregen ze allebei een groot ei om zelf uit te broeden. Dit doe door het ei warm te houden, te aaien en af en toe een beetje te schudden, maar niet te hard! Als de Hatchimal geluidjes maakt en je de gekleurde lampjes ziet door het ei heen, weet je dat het bijna zover is en komt je Hatchial uit. Kleine Zus kreeg zelfs een tweeling! Naast deze grote Hactimals leven er in Hatchtopia meer dan 13 verschillende Hatchimal CollEGGtibles families. Deze Hatchimals zijn wat kleiner en komen ook sneller uit hun eitjes. Momenteel is er al een derde leg (seizoen) te vinden in de winkels.

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

De Hatchimals vieren hun vriendschap met de Hatch Friends Forever in seizoen 3! Je herkent de nieuwe seizoen aan de gele eitjes. De families worden ook flink uitgebreid, want er zijn in totaal meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen! Door het combineren van de verschillende CollEGGtibles maak je meer dan 20 verschillende sets! Er zijn Best Friends, Twin Friends of Squad Friends! De Best Friends vormen samen een speciale pose. De Twin Friends kunnen niet zonder elkaar en zitten samen verstopt in één ei. Squad Goals bereik je door een special en limited edition samen te voegen met elk hun eigen thema en details. De speciale en limited editions zorgen natuurlijk weer voor een hoop speel- en verzamelplezier!

  

Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Playset

Bij ons wonen de Hatchimals CollEGGtibles al een tijdje in een geïmproviseerd nestje, maar verdienen eigenlijk een beter huis. Nu hebben ze een eigen Secret Scene Playset! In eerste instantie denk je dat het een nieuw ei is met sierlijke, kleurrijke bloemen, maar als je op de juiste knop drukt, gaat het ei langzaam open en verschijnt er een geheime speelkamer voor de kleine vriendjes. Er is plek voor zeker 15 CollEGGtibles in de draaimolens, op de schommel en glijbaan. ’s Avonds gaat het ei weer dicht en zitten de Hatchimals gezellig bij elkaar. Daar wordt mama ook blij van tijdens het opruimen. Houd het ei bij het licht, spiek door de top naar binnen en ontdek welke magische wereld jij hebt.

   

Winactie 1x Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack

Om de vriendschap te vieren mag ik een Egg Carton 12 Pack van het nieuwe seizoen Hatchimals weggeven

De winnaar is

Winnaar Hatchimals  

De winnaar zal ik persoonlijk  een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

47 thoughts on “Nieuwe Hatchimals vieren de vriendschap in hun nieuwe zomerverblijf

 • Marian van Trigt says:

  Dit is een droom van Elle en Philein. Wat zullen ze hier blij mee zijn. Dat maakt hun vakantie hekemaal goed hoor je niet meer 6 weken zoet

 • Lisanne Bons says:

  Hier doe ik graag aan mee voor mijn dochter. Ze vindt de Hatchimals (groot en klein) super leuk. We gaan vanavond met de moeders en de vriendinnetjes van mijn dochter de vriendschap vieren. We gaan gezellig met de pizzaretta eten in de tuin. De meisjes zien elkaar namelijk minstens 5 weken niet (gescheiden ouders) dus vandaar dat we voor de zomervakantie begint er nog een leuke avond van maken. Want ondanks dat ze toe zijn aan vakantie gaan ze het spelen met elkaar wel missen.

 • Kelly Aarts says:

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Heerlijk om te zien dat zij nu echte vriendschappen begint te ontwikkelen!

 • Patricia Lubbertje-Boutje says:

  Oh wat zijn die leuk zeg. Ik maak heel graag kans. Ik denk dat onze zoon en dochter hier uren mee zoet kunnen zijn.

  Ik vier mijn vriendschap met Gio-Ann. Ze is al bijna 6 jaar mijn maatje, beste vriendin en sinds 4 jaar ook nog eens mijn vrouw. Ze is de enige op deze wereld die ik voor 100% vertrouw. (Ik zie nu dat ik onbedoeld zit te rijmen, hihi)
  Ze is de liefste/leukste/beste bonus mama die ik me voor mijn kinderen kan wensen.

 • Wendy Van De Reyd says:

  Wauw hoe geweldig, waag kansje voor mijn dochter Sharona en haar beste vriendin Liva, alles doen ze samen spelen , deugenietenrij en ja ook soms ruzie maken , maar das nooit lang , zo geweldig zijn hier kans op te kunnen maken duim zeker mee

 • Joyce v dorp says:

  Leuk voor mijn dochtertje myrthe van 5! Ze heeft nu 1 figuurtje en speelt er veel mee. Ik denk dat haar vriendinnetje mirelle dit ook erg leuk zal vinden!

 • Els Wanders says:

  Ik wil meedoen voor mijn dochtertje Lisa van 4 jaar, kan ze samen met haar vriendinnetjes mee spelen. Zo’n secret playset zal ze denk ik ook leuk vinden, en voor mij handig om alles in op te ruimen.

 • Ik doe graag mee! Mijn dochter en haar vriendinnen zijn gek op deze vriendjes. Wat zou het leuk zijn om tijdens de zomervakantie deze eitjes uit te broeden

 • Kim de Jong says:

  Super leuk! Onze dochter (en zoon) zijn gek van Hatchimals! Laatst hebben ze allebei een ei gekregen waarbij ze kans hadden op een twin super leuk!

 • D van Esveld says:

  Super tof! Mijn dochter (5) heeft de Hatchimals net ontdekt en is er stapel mee. Ze worden overal mee naar toe genomen en aan het eind van de dag in een zelf gemaakt bedje opgeborgen. Zo’n huisje voor de hatchimals zou ze geweldig vinden. Dus ik loot graag mee voor mijn dochter… 🙂

 • Rosemary van Duinen says:

  Wat een leuk kado.. Dit wil ik graag winnen voor mijn kleindochter(7jr).. Ze heeft een buurmeisje die op een andere school zit maar ze zijn al jaren elkaars “BFF”. Dit kunnen ze dan samen vieren..

 • Marian Zw says:

  Super leuk! Ik ga mijn twee jongste kids hiermee verrassen. Vriendschap vier ik met de mama van een vriendje van mijn zoon…allebei geven we door omstandigheden ons niet meer zo gemakkelijk in een vriendschap. Maar dit van ons krijgt de tijd om te groeien

 • Heel leuk voor Isa’s verjaardag! ?????? ze heeft eigenlijk al veeeel te beel speelgoed maar dit huisje ja perfect kan ze al haat losse hatchemals mooi in opruimen ???

 • Cindy Framke says:

  Wat superleuk! Ik doe heel graag mee. Ik vier de vriendschap met mijn dochtertjes. Voor hun doe ik dan ook graag mee. Kunnen ze heerlijk samen mee spelen.

 • Ik doe graag mee voor mijn 2 dochters. Ondanks het 5 jaar leeftijd verschil zijn ze echte vriendinnen maar vooral zusjes!! Ik heb zelf 3 echte vriendinnen waarvan er 2 al 37 jaar mijn vriendinnen zijn. Onze oudste dochter heeft 2 zusjes als bff zoals ze hetzelf noemt en dat al vanaf de peuterspeelzaal. Deze winactie zullen mijn meiden helemaal te gek vinden. Ook zijn ze bijna jarig dus dan is het een extra cadeau?.

 • J. Jonker says:

  Onze dochter spaart dus geen grote bedragen. Zodra ze iets heeft koopt ze er dit soort speelgoed van. Ze is nog steeds broeds en kan deze prijs dus heel goed gebruiken. Elke keer is het weer: “Ahwwatschattiiiiiig!” en wordt er heel precies op de lijst het nieuwe diertje aangekruist!

 • Michael Bouwman says:

  Super leuk!!! Hiermee vier ik graag de vriendschap met mijn dochtertje 🙂 Ze is onwijs gek hierop en zal ze onwijs blij van worden. Uiteraard op fb geliked en openbaar gedeeld

 • Ik wil graag mijn vriendschap vieren samen met mijn vier kleindochters en één kleinzoon.
  Zij kunnen allemaal goed met elkaar opschieten en zijn daarom elkaars vriendjes.
  Voor mijn oudste kleindochter doe ik graag mee, omdat zij de Hatchimals erg leuk vindt en ik volg op Bloglovin.

 • Annemarie Nijssen says:

  ???Wat een leuke blog en zo herkenbaar! Hier ook twee lieve kleine Hatchimals fans in huis. Wij doen graag mee met deze SUPER aktie. En nu maar hopen dat de vriendjes binnenkort in zo’n mooi huisje mogen slapen???

 • Mijn 9-jarige dochter wil graag haar vriendschap vieren met haar vriendinnetje Thirza die al sinds de eerste dag van de kleuterschool beste vriendinnetjes zijn en hoe leuk om dat af en toe te vieren met iets extra’s!

 • Anneliese de Waal says:

  Wat leuk voor de kinderen om mee te spelen in de vakantie.
  Ik doe graag mee, ziet er erg leuk uit 🙂

  Groetjes Anneliese

 • mijn dochter zou ze graag delen met haar vriendinnetjes op school, ze vond het voor de vakantie zo spannend om voor het eerst te gaan en een paar meisjes uit haar klas zijn zo lief voor haar en helpen haar graag. die verdienen wel een kadootje 🙂

 • Annie Thomassen says:

  Mijn beste en liefste vriendjes zijn mijn kleinkinderen. Nooit gedacht dat ik daar zo’n sterke band mee zou opbouwen maar mede doordat ik oppas-oma ben zijn we heel erg hecht samen en dat voelt heerlijk. Vandaar ook dat ik het geweldig leuk zou vinden om af en toe eens wat leuks voor ze te winnen. Een extraatje is altijd spannend.

 • Onze elise van 7 jaar viert graag haar vriendschap met haar bff anoek. na nog geen maand bij elkaar in de klas (groep 0) spraken ze af en toen waren ze onafscheidelijk al meteen. veel afspreken / dezelfde sporten / vriendschapsarmbandjes / tekeningen en brieven voor elkaar. zo leuk. ze zal dit ook zeker met haar bff gaan delen!

 • Mariska Rustenburg says:

  Wat een leuke actie. Femke van bijna 6 jaar (nog een paar weken…) had ook een Hatchimal uit de vorige serie, maar deze serie is nog kleurrijker. Leuk als ze wint!

 • Ik wil mijn vriendschap met mijn allerliefste vriendinnetje vieren, mijn dochter. En niets maakt mij zo blij als mijn vriendinnetje blij zijn dus ik wil haar graag met die Hatchimal collEGGtibles egg carton verrassen.
  Om een of andere reden is ze dol op verrassingseieren en alles wat daar op lijkt. Dit zal geweldig bij haar in de smaak vallen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.