LEGO Friends S3

Review | LEGO friends Seizoen 3

LEGO is al lang niet meer alleen maar wat steentjes die je kunt stapelen. De LEGO wereld groeit en groeit en zo ook de LEGO serie Friends. Deze vriendinnen zijn vanaf 5 april te zien in hun 3e seizoen.

LEGO Friends S3

De release van deze DVD was eerder dit jaar al aangekondigd, maar we moesten nog even wat geduld hebben. Toen hij dan eindelijk in de bus viel, konden mijn meiden niet wachten om de nieuwe avondturen van de LEGO vriendinnen te zien.

Dit seizoen van LEGO Friends

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles loopt zoals gepland. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

Ken jij de LEGO vriendinnen al?

Olivia: Ze is het belangrijkste karakter van de serie. Ze is een milieuactiviste en erg intelligent. Olivia geniet van de wetenschap, wandelen, fotograferen, school en tekenen.
Stephanie: De natuurlijke, zelfverzekerde leider van het stel is Stephanie. Ze is erg sociaal, creatief, georganiseerd en houdt van feestjes plannen, verhalen schrijven en ballet.
Emma: Als fashionista van de groep is Emma het trendy meisje. Ze maakt sieraden en houdt van interieur design en make-overs in welke vorm dan ook!
Mia: De roodharige dierenliefhebber Mia is vegetariër. Ze brengt haar vrije tijd het liefste door met dieren en is goed in sport. Daarnaast kan ze drummen, houdt ze van goocheltrucs en is ze de meest koppige van het stel.
Andrea: De muzikant van de groep is Andrea, ze is een getalenteerde zangeres die haar eigen liedjes schrijft. Ze houdt van alles wat met muziek te maken heeft, ze kan ze geweldig koken en ze werkt in een café.

Releasedatum: 5 april 2017
Speelduur: 3 afleveringen van 21 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

 

Is jouw dochter ook fan van LEGO Friends?

Spread the love

17 thoughts on “Review | LEGO friends Seizoen 3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.