Video van Sint

Maak het Sinterklaasfeest compleet met Video van Sint

Afgelopen weekend was het dan zover en kwamen Sint in zijn Pieten weer aan in Nederland. Naast het afleggen van alle bezoekjes en het rondbrengen van de cadeautjes, heeft de Sint ook weer de moeite genomen om persoonlijke boodschappen in te spreken voor de Video van Sint. Al jaren een groot succes bij ons op pakjesavond. Daarom mag ik ook dit jaar weer 2x een code voor het complete pakket van Video van Sint verloten.

Video van Sint 2022

Bij veel gezinnen is het ondertussen al een traditie geworden om pakjesavond te beginnen met een persoonlijke videoboodschap van de Goede Sint. De Video van Sint staat namelijk garant voor een succesvolle aftrap van de leukste avond van het jaar, pakjesavond. De video is ook dit jaar weer uitgebreid met verschillende mogelijkheden. Naast de persoonlijke boodschap van Sinterklaas aan alle kinderen (en grote kinderen) met foto’s, naam en leeftijd, staat deze Video van Sint helemaal in het teken van een nieuw verhaal “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”!

Wat is er nieuw dit jaar?

Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap van de Sint te ontvangen voor maar liefst 10 personen. Zo kunnen ook andere gezinsleden of vrienden, die mee pakjesavond vieren, even toegesproken worden. Uiteraard zijn de onderwerpen waarover de Sint het kan hebben verder uitgebreid naar 450, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen. Ook voor de volwassenen is er een ruime keuze. Wil je alvast weten wat de Sint gaat vertellen, vanaf dit jaar is het ook mogelijk om alle onderwerpen vooraf te beluisteren voordat je je bestelling plaatst. Zo kun je alvast een beetje inschatten of de luisterpieten wel goed opgelet hebben.

Het is mogelijk om 2 verschillende persoonlijke foto’s toe te voegen per persoon voor in het Grote Boek. Verder kun je ook 3 algemene foto’s zoals bv. een vakantiefoto, foto van een huisdier of gezinsfoto uploaden. Tot slot zijn er nog meer verstopplekken om uit te kiezen, ook heel grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ en is het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken” toegevoegd om lekker op mee te dansen en te zingen.

Wat blijft!

Wanneer je de Video van Sint bestelt kun je kiezen tussen een DVD of downloadversie, inclusief veel extra’s. De DVD duurt minimaal 14 minuten en is natuurlijk langer als je een DVD voor meerdere personen maakt. Kies uit 6 verschillende onderwerpen, waarvan 2 optioneel. En aan het einde van het verhaal kun je de Sint vragen om de verstopplek van alle cadeautjes te laten verklappen. Maar ook kun je kiezen voor een neutraal einde. Bij het bestellen van de DVD kun je ook nog extra’s bijbestellen zoals Post van Sint-kaarten met een spoedenvelop, een Puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes en verklapt Bakpiet zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten.


Voor de volledige uitleg van Video van Sint klik je hier

Kies voor het complete pakket

De Video van de Sint is verkrijgbaar op DVD, maar ook als download. De DVD zal je binnen 24 uur worden verzonden via Post.nl. LET OP: dit betekent dus niet dat je de DVD binnen 24 uur ontvangt. Voor België duurt de verzending 3 – 4 werkdagen. Wil je de Video van Sint sneller in huis hebben, kies dan voor de download, want deze ontvang je dan al binnen het uur! Zo kun je nog op het laatste moment deze leuke verrassing regelen voor pakjesavond.

Winactie Video van Sint is gesloten

Wil jij pakjesavond een extra speciaal tintje geven, doe dan mee met deze winactie, want ik mag in samenwerking met Video van Sint 2x een code voor het complete pakket van de Video van Sint verloten. De winnaars zijn

Video van Sint
 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

24 thoughts on “Maak het Sinterklaasfeest compleet met Video van Sint

 • Ik doe heel graag mee voor ons 3❤️💙💚! Mijn favoriete liedje blijft toch wel, daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt!! Wordt namelijk altijd heel hard gezongen met pakjesavond en meestal werkt dat en vliegen de pepernoten om onze oren😊

 • Gerda Paauw says:

  Ons favoriete Sinterklaasliedje is ‘ Ik wil m’n schoen terug’ van VOF De Kunst. Wat zou het tof zijn om zo’n ontzettend leuke Video van Sint te winnen, mooi aandenken ook, naast de beleving van het moment. Ik ga duimen!

 • Ja, wij doen graag mee! De welkomstdans voor Sinterklaas is ons lievelingsliedje dit jaar. Inmiddels kennen we allemaal de dans hier thuis, volop geoefend.

 • Francis Akerboom says:

  Ik doe graag mee. Het favoriete liedje van onze dochters is: Sinterklaas kapoentje omdat die snel klaar is😉. Mijn favoriete liedje(s) zie de maan schijnt door de bomen en zie ginds komt de stoomboot.

 • Super gave blog met een mooie winactie!
  Mijn dochtertje zingt de hele dag: Piet ging uit fietsen toen knapte zijn band! 🎵
  Heerlijk deze tijd van het jaar! Een Sint video zou geweldig zijn om eens te proberen! 🤞🏻🙏🏻

 • Ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om de avond te mogen starten met de video van Sint. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze dochter nog geloofd, een leuke afsluiter lijkt me!

 • Elise Horsten says:

  Ik doe graag mee voor mijn lieve dochters. Mijn lievelingsliedje is eigenlijk altijd al “zie ginds komt de stoomboot” geweest. Die kun je zo goed uitbeelden met allemaal bewegingen. Papa zingt liever “Sinterklaas is jarig”. Dat levert veel ohhhh en ahhh op aangezien papa altijd de stoute versie zingt.

 • Sebas Troost says:

  Ons leukste sinterklaasliedje is hoor de wind waait door de bomen daar krijgen wij het echte warme sinterklaas gevoel van.
  Deze persoonlijke Sint groet zou geweldig leuk zijn voor mn dochter die op het randje staat wel of niet geloven maar deze Sint groet zal haar een kant op sturen en dat is geloven in sinterklaas!

  • Wat ontzettend leuk dit!! Ik doe mee voor het kindje van een vriendin, want zelf heb ik deze video al aangeschaft! Ben er super enthousiast over dus ik wil het haar geven als verrassing 🙂

 • Zie ginds komt de stoomboot blijft een leuk liedje om te zingen. ‘Chocola’ van de Club van Sinterklaas is juist weer leuk om naar te luisteren.
  Vorig jaar hadden we voor het eerst een video van Sint, dat was een groot succes. Dus ik zou wel willen winnen 😊

 • Heerlijk avondje is pas gekomen met een video van Sint erbij! Wat een geweldige winactie is dit!!!
  Wij doen graag mee met deze winactie, zodat wij er weer een fantastisch Sinterklaasfeest van kunnen maken 🎁 Fingers crossed 🍀

 • Xaviera Jamie says:

  Begin oktober hebben wij volwassenen de lootjes al getrokken en een lijstje gemaakt voor wie wat koopt voor de kinderen. Het is ieder jaar zo’n gezellig familiefeest. Mamasliefste.nl ik loot graag mee want wanneer we heel hard gaan zingen “Sinterklaaskapoentje gooi wat in mijn schoentje” dan stijgt de spanning en wachten we met ongeduld tot er op de deur wordt gebonkt.

 • Grietje Van der meer says:

  Ons favoriete liedje is zie ginds komt de stoomboot
  De spanning die je bij de kinderen ziet als sinterklaas weer de haven in vaart bij ons in het dorp.
  Elk jaar wordt de dvd besteld om samen als familie te genieten, ook dit jaar zou hij weer goed van pas komen

 • Mijn zoontjes vonden deze video vorig jaar zo fantastisch! Hoe kan sinterklaas toch zoveel weten? Hoe leuk om hun dit jaar opnieuw een magische pakjesavond te bezorgen! Met virtueel bezoek van Sint en hun favoriete pieten!

 • Geweldige actie, onze dochter gaar repertoire aan sint liedjes is nog niet zo groot, maar sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje kent ze wel erg goed 😉 ik doe graag mee voor zo’n fantastische film, maakt pakjesavond wel echt compleet.

 • Heerlijk avondje is pas gekomen met een video van Sint erbij! Wat een geweldige winactie is dit!!!
  Wij doen graag mee met deze winactie, zodat wij er weer een fantastisch Sinterklaasfeest van kunnen maken 🎁 Fingers crossed 🍀 Ons favoriet sinterklaasliedje is van Jeroen Schipper, Pepernoten taaitaai chocola!!! 😋
  Leuk toch René Kenbeek ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.