Sinterklaas Bloghop 2022

Sinterklaas Bloghop 2022

De Sint is weer in het land en de eerste schoentjes zijn al gezet. Bij deze festiviteiten hoort natuurlijk ook weer de Sinterklaas Bloghop. Dit jaar kun je maar liefst langs 20 van de leukste mama/lifestylebloggers hoppen. Allemaal hebben ze een leuke winactie voor je klaarstaan. Ik natuurlijk ook en ik mag een spel verloten. Hop je mee?

Wat is een BlogHop?

Een bloghop is een soort treintje waarbij je van de ene blogger naar de volgende blogger wordt meegenomen door middel van een linkje. Dit is een heel leuke manier om nieuwe bloggers te leren kennen. Maar nog leuker is dat alle bloggers ook een leuke winactie voor je hebben klaarstaan! In deze Sinterklaashop kom je langs 20 andere gezellige bloggende mama’s. Dus zet een pot thee, neem er wat kruidnootjes bij en laat je verrassen door alle verhalen en mooie acties.

Welkom bij… Mama’s Liefste

Sinterklaas Bloghop - Mama's Liefste

Leuk dat je bent aangekomen bij mijn blog; Mama’s Liefste. Wellicht ben je hier al eens eerder geweest, maar misschien is dit de eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 2 lieve meiden van 10 en 14 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn is dit geen Mamablog met bevalling-, borstvoeding- en consultatiebureauverhalen. Op Mama’s Liefste deel ik graag mijn verrassingen en lifehacks in het moederschap. Dit kunnen nieuwe producten zijn ook leuke uitjes met het hele gezin. Elke dinsdag doe ik een rondje in Bloggerland op zoek naar de leukste winacties en deel ik deze ook op mijn blog – De Leukste Winacties in Bloggersland. Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen blogs:

Ook heb ik op het moment nog een aantal andere leuke andere winacties lopen. Dus doe meteen ook even mee, nu je hier toch bent. ;)!

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Dank je wel… Miekids

Sinterklaas Bloghop - Miekids

Wellicht ben je al even aan het hoppen en ben je nu hier gekomen via Mie Kids. Mieke Reynaert, of wel Mie is een dertiger die graag uitstapjes maakt en van het leven geniet. Haar crew bestaat uit drie fantastische boys, een echt een #boysmom dus. Ook is zij een vaste schrijfmama op Mama Baas. Ze blogt graag over het moederschap zoals het echt is. Op Mie Kids vind je dus vooral herkenbare verhalen met de nodige humor en een portie drama. Eerlijke mamaverhalen dus met een knipoog.

Sinterklaas Bloghop Winactie

Natuurlijk mag ook ik iets weggeven. Ik heb voor jullie klaarliggen het spel Raad Wat Ik Denk, een gezelschapsspel waarbij je moet proberen te raden wat de ander denkt om punten te scoren.

Raad Wat Ik Denk

Raad Wat Ik Denk is een leuk familiespel voor de perfecte spelletjesavond, voor alle leeftijden. Iedereen kan meespelen, want het is een zeer eenvoudig spel dat iedereen aan het lachen zal maken. Wie bereikt als eerste de finish en is de beste gedachtelezer?

.

Zo speel je het spel

Pak een categoriekaart en schrijf in het geheim het woord op waaraan je denkt, samen met het aantal beurten dat de andere spelers volgens jou nodig hebben om het woord te raden. Het woord mag niet te moeilijk zijn om te raden, maar ook niet te eenvoudig… Probeer een woord te bedenken dat andere spelers niet in de eerste 3 beurten zullen raden, maar wel voor de 10e beurt! Spelers mogen hun pion op het speelbord verplaatsen volgens het aantal beurten dat ze nodig hadden om het woord te raden.

Winactie Raad Wat Ik Denk is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik het spel Raad Wat Ik Denk verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Volgende hop…

Sinterklaas Bloghop - Puntgewijs

En zoals het hoort bij een Bloghop stuur ik je nu graag door naar de volgende blogger, en dat is Marieke van Puntsgewijs. Marieke is gelukkig getrouwd en mama van een koningskoppel; Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015). Op haar blog vind je veel reviews van prachtige producten uit het dagelijks leven, die passen bij haar en haar gezin. En wellicht ook bij die van jou! Speciaal voor deze Sinterklaas Bloghop mag zij 50 natuurexperimenten om zelf te ontdekken & 50 verbluffende proefjes om zelf te doen verloten.

Klik hier en hop door naar Puntgewijs en maak kans op 50 natuurexperimenten om zelf te ontdekken & 50 verbluffende proefjes om zelf te doen

Tot slot wil ik nog even Amanda bedanken voor de organisatie van deze Sinterklaas Bloghop. Dan rest mij verder niets anders dan je een fijne Bloghop te wensen en hopelijk ook met een mooie prijs.

Spread the love

86 thoughts on “Sinterklaas Bloghop 2022

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.