Boomerang Highlights November

Boomerang Highlights November 2022

In de maand november kun je bij Boomerang weer veel leuke programma’s zien. Zo zijn er nieuw afleveringen van Cocomelon en Molmans, is er veel winterplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry en een Thomas de Stoomlocomotief & vriendjes-marathon. Ik mag ook weer een mooi Boomerangpakket verloten. Doe je mee?

Cocomelon Première

Tussen alle afleveringen door is het genieten geblazen met Cocomelon, waarbij ritmische muziekjes, bekende en eigen kinderliedjes worden gezongen. Zo leren kinderen spelenderwijs meer over kleuren, vormen, letters en cijfers.

.

Leer mee met Cocomelon vanaf 7 november in het Cartoonito-blok, bij Boomerang

Molmans

Op 14 november starten tijdens het Cartoonito-blok op Boomerang gloednieuwe afleveringen van seizoen 1 van Molmans. Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Moley te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en recycling. 

.

Ontdek de wereld onder de grond in Molmans, vanaf 14 november om 12:30 uur bij Boomerang

Scooby-Doo en Tom & Jerry Winterplezier

Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films. Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende, of volg het oneindige kat-en-muis-spel van Tom & Jerry.

.

Je favoriete figuren keren terug op 26 november om 16:00 uur op Boomerang

Thomas de Stoomlocomotief & vriendjes marathon

Ga lekker zitten voor de Thomas en zijn vrienden-marathon, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger is dan ooit tevoren! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, met veel muziek, zit boordevol nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers.

.

De Thomas de Stoomlocomotief-marathon is op 5 en 6 november van 08:00 tot 11:00 uur te zien op Boomerang, tijdens het Cartoonito-blok!   

Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier en brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

Winactie Boomerangpakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een Boomerangpakket verloten met daarin een Cartoonito-rugtas, een Cartoonito activity sheet, Looney Tunes-etuiset, Looney Tunes Colouring set en een Mush Mush-notebook. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

16 thoughts on “Boomerang Highlights November 2022

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.