Sintrerklaashop

SinterklaasHop 2016 met 40x een winactie

Vandaag leuk nieuws, na het grote succes van de Mamabloggers Dag Hop en de Herfsthop, begint vandaag de Sinterklaashop. Ook deze keer zijn er weer 40 mamabloggers, die de handen in elkaar geslagen en een leuk winactie hebben georganiseerd voor deze Sinterklaashop. Heel blij ben ik dan ook dat ik een cadeaubon van €20 van mijn lievelingswebshop, Miep-ie mag weggeven. Misschien kom je hier al via een andere mamablogger of start je je hop hier. Ik wens je in ieder geval veel hop-plezier en ik zal voor je duimen dat je iets heel leuks mag winnen. 

Sintrerklaashop 2016

SInterklaasHop

Wat is een Hop? Bij een bloghop wordt je van de ene blogger naar de volgende blogger doorverwezen door middel van een linkje. Superleuke manier om zo eens een keertje te kijken (en lezen) bij een blogger die je nog niet kende. Nog leuker is natuurlijk dat alle bloggers die meedoen ook nog eens een leuke winactie hebben georganiseerd! In deze bloghop vind je 39 andere gezellige bloggende mama’s, dus ga er lekker voor zitten en laat je verassen door hun verhalen en mooie acties.

Kom je hier voor het eerst?

Welkom op Mama’s Liefste! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje hier genomen en misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 4 en 8 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noem mijn blog dan ook meer een Familie Blog, maar ja what’s in the name 😉 Op Mama’s Liefste deel ik graag met je de leukste nieuwe producten voor mama’s en kids, uitjes, Life Hacks & tips, persoonlijke verhalen, maar ook elke week een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland. Natuurlijk stond mijn blog de afgelopen week in het teken van Sinterklaas. Hierbij de links naar Sinterklaas blogs, waar bij sommige ook nog een winactie loopt

Dank je wel…

Mocht je al bezig zijn met de hop, dan ben je waarschijnlijk hier gekomen via mijn Belgische collega mamablogger Nathalie van Unicorns and Fairytales (geweldige blognaam, toch). Nathalie is moeder va Vince en momenteel zwanger van haar tweede kindje. Op haar blog kan je lees je over haar leven (als mama, juf, vriendin, vrouw,…) Ook heeft ze elke week een aantal vaste rubrieken vinden: een webshoptip (vaak met winactie!), een GET INSPIRED post met tips en collage’s van leuke dingen, en op maandag een diary met belevenissen van de afgelopen week.
Natuurlijk zijn heeft ze ook geschreven over Sinterklaas met een paar goede cadeautips;

Unicorns and fairytales

 

Door naar…

Graag wil ik aan jullie alvast de volgende, alweer een Belgische mamablogger voorstellen; Niet Zomaar Saar. Saar is een werkende moeder van 2. Meerdere keren per week post zij artikels en filmpjes over beauty, interieur, fashion, kindjes en een beetje DIY’s, Hierin laat ze zien dat ze meer is dan enkel een beautyblogger of een interieurblogger is. Juist de combinatie zorg voor een hele eigen blog, waar ze zich in thuis voelt. Over Sinterklaas plaatste ze vorig jaar deze blog;

  • Lijstje Sinterklaas

Niet Zomaar Saar

Winactie Sinterklaashop 2016

Net als alle andere Hopblogs mag ik een mooie prijs om weggeven, namelijk €20 shoptegoed van Miep-ie. In haar webshop vind je de leukste haarbandjes, elastiekjes en speldjes, die ze zelf maakt. Maar ook veel leuke sieraden voor grote en kleine Miepies. Met 2 dochters in huis neus ik graag in de webshop. Door de leuke kleine prijsje vind ik altijd wel een leuke (schoen)cadeautje. Ik weet dus zeker dat je met dit shoptegoed iets zult vinden voor in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom of voor bij je eigen kerstoutfit.

Miep-ie

Zo doe je mee

  • Like Mama’s Liefste en Miep-ie op Facebook
  • Laat een reactie achter onder deze blog waarin je zegt dat je meedoet en ik ben ook erg benieuwd wat je bij Miep-ie zou kiezen voor het shoptegoed.
    Vergeet ook niet een geldig e-mailadres achter te laten. Op deze manier heb ik ik een geldig email adres van je heb, mocht je als winnaar uit de bus komen

En de Winnaar is…. Mirjam Gefeliciteerd!
Ik mail je vandaag nog even de code om te gaan shoppen, veel plezier namens mij en MIEP-IE

winnaar-sinterklaas-hop

Tot de volgende keer…

Leuk dat je een kijkje kwam nemen op Mama’s Liefste. Ik hoop natuurlijk dat je hier een leuk tijd hebt gehad, mee hebt gedaan aan de winactie en nog eens terug wilt komen. Door me te volgen op de verschillende Sociale Media blijf je altijd op de hoogte van mijn laatste blogs en leukste winacties.

facebook_64 instagram_64 twitter_64 pinterest_64

Maar voordat je doorhopt, wil ik graag nog even de organisator van deze SInterklaashop bedanken; Yvonne Ufkes van Kidzblogger en Linda van Go or No Go voor de afbeelding.

Veel plezier nu bij Niet Zomaar Saar en hopelijk tot snel!

samenwerking

Spread the love

70 thoughts on “SinterklaasHop 2016 met 40x een winactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.