Verlanglijstje Meiden

Sinterklaas Verlanglijstje Aller aller grootste wensen van de Meiden

Sinterklaas is een groot kinderfeest waarbij de cadeautjes niet mogen ontbreken. Al weken zijn mijn meiden bezig met het doorspitten van de speelgoedboeken en vallen ze stil bij de kinderreclame. Vandaag laat ik jullie zien wat er hoog op hun verlanglijstjes prijkt. Ook vandaag heb ik een winactie gekoppeld aan de ze post. Lees dus snel verder en vergeet niet mee te doen.

Verlanglijstje MeidenMy Little Pony Friendship Express Trein

Sinds we deze zomer zijn mijn meiden helemaal gek van My Little Pony. Ze keken al regelmatig naar de serie op Netflix, maar toen de MLP Pop serie in de aanbieding kwam bij het Kruidvat, begon de interesse pas echt. De hele zomer, tijdens alle langs autoritjes speelde ze uren met deze paardjes. Van hun verjaardagsgeld kochten ze vorige maand een heus kasteel en ook daar kunnen ze zich reuze mee vermaken. Niet verwonderlijk dan ook dat deze My Little Pony Friendship Express Trein op hun verlanglijstjes staan.

verlanglijstje-meiden

Allemaal aan boord van de My Little Pony Vriendschap Express! Je beleeft de mooiste avonturen met deze vrolijke trein en Twilight Sparkle gaat met je mee. Haak de wagon maar aan de locomotief en… hoho, vergeet de bagage niet! Er valt heel veel pret te beleven aan boord van de mooiste trein van Equestria. Open de wagon om allerlei grappige verhalen in en om de trein na te spelen! Je kunt de passagiers verwennen met een drankje, deel treinkaartjes uit en laadt de koffers in de bagageruimte. Het dak van de wagon kan open om een bed voor de ponypassagiers te maken en met hun slaapmasker op kunnen ze heerlijk tukken.

Disney creatieve kapsalon Ariel’s Salon

Mijn meiden zijn echte meisjes-meiden, die van roze en glitters houden. Tutten hoort daar natuurlijk ook bij. Waar ik vroeger een make-up pop op mijn verlanglijstje had staan, prijkt daar nu de Creatieve Kapsalon van Disney op. Lekker tutten met het haar van Ariël en Rapunzel. Hier kunnen mijn kleine prinsessen zelf kleurrijke haar-extensions met mooie lintjes maken! Zet je favoriete prinses in de elegante stoel, maak het lint vast aan de draaier, draai een paar keer aan het hendeltje en zie hoe de lintjes veranderen in schitterende extensions! In elke kapsalon zit een grote verzameling aan lintjes en clipjes die gecombineerd kunnen worden om zo de perfecte sprookjeslook te creëren! Om eindeloos mee te spelen.

FurReal Friends Bootsie Mijn Kat

Regelmatig gaan wij een kijkje nemen in de speelgoedwinkel, om inspiratie op te doen voor de verlanglijstjes. Het eerste waar de meiden naar toe lopen is het rek met de FurReal Friends. Hier worden alle poezen, honden, aapjes, pandaberen en draakjes even gekroeld en geaaidBootsie.
Zelf ben ik een poezen-mens en verliefd geworden op de soms wat chagrijnige FurReal Friends Kat Bootsie. Deze schattige grijze kat heeft een heel eigen persoonlijkheid om van te houden! Haar humeur verandert als je met haar speelt. Wanneer je haar iets lekkers geeft, wordt ze blij. Maar tik je twee keer op haar bekje, dan kan ze grumpy worden! Gelukkig maak je het snel weer goed door haar zachtjes en liefdevol over haar hoofdje te aaien. Bootsie heeft duidelijk een eigen wil, maar als je haar genoeg verwent zal het je beste vriendje worden!

Ravensburger Bunny Hop Party

Gezamenlijk spelletjes spelen doen we graag. Daarom ontbreken ze ook dit jaar niet op de verlanglijstjes. En wat een hoop leuke spelletjes zijn er momenteel verkrijgbaar. Maar de Bunny Hop Party van Ravensburger won het met vlag en wimpel. Aan dit vrolijke bewegingsspel kunnen maar liefst zes kinderen meespelen, maar je kunt het ook alleen doen. Het spel kent drie verschillende speelrondes. Vanuit de elektronische konijnenheuvel krijgen de spelers opdrachten zoals ‘spring’, ‘dans’ of ‘huppel op één been’. Doe dit net zo lang totdat de muziek stopt. Daarna is het tijd om de groente- en fruitvriendjes van Bunny te vinden. Wie heeft Paula Paprika gezien? Welke van de kaartjes ga je omdraaien? Na al dat dansen en huppelen, is het moeilijker dan je denkt! Bij de laatste en derde ronde is het vangen geblazen. Wie lukt het om de wortel van Bunny te vangen, die uit vreugde uit de heuvel springt. Wie tijdens alle rondes de meeste wortel-fiches krijgt, wint het spel!

Tiptoi

We gaan regelmatig naar de speel-o-theek om speelgoed te lenen. Niet dat we zelf niet genoeg hebben, maar het is altijd weer een feest om iets TipToi Stiftnieuws te mogen uitzoeken. De meiden mogen altijd helpen met het tellen van het speelgoed en krijgen er limonade en een koekje. Iets wat we al meerder keren hebben geleend met veel succes zijn de TipToi spellen. Deze
spellen zijn zo leuk omdat je met de bijgeleverde interactieve stift en op de plaatjes of teksten tipt. Er gebeurt altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen. Bij de Speel-o-theek hebben ze onder andere het Boerderij boek, spel Mijn Lichaam en het spel Engelse detective.
Maar er is nog veel meer verkrijgbaar en ook voor de wat jongere kinderen. TipToi Eerste LettersKleine zus wil daarom ook het TipToi Leer-Spel-Avontuur boek Eerste letters. Hiermee ontdekken jonge kinderen de wereld van de letters en de taal. Waar hoor je de N in zon? Wat rijmt er op huis en hoeveel lettergrepen hoor je? In steeds weer nieuwe spelvarianten oefenen ze klanken met letters samen te voegen en maken zo kennis met leren lezen en schrijven.
Natuurlijk kiest Grote Zus liever het Tiptoi Paardrijset.
Dan heeft ze toch een beetje een eigen paard in de vorm van een speelfiguur. En… daar hoort natuurlijk een ruiter, zadel en TipToi Paardrij-sethoofdstel bij. Beleef spannende avonturen met Nina en haar paard Chester en los één van de lastige spellen en raadsels op. Laat je fantasie de vrije loop en leer veel wetenswaardigheden. Waarvoor dient een paardrijhelm? Wat is een veelzijdigheidszadel en waarom zijn Hannoveranen zulke gewilde sportpaarden?

Squla Familiebordspel

Op de verlanglijstjes prijkt toch nog een speel, namelijk het Squla Familiebordspel. Sinds we een Squla abonnement hebben op de laptop, wordt er dagelijks hard geoefend met alle opdrachten. Het leuke van dit bordspel is dat het echt een spannend vraag- en antwoordspel is voor de hele familie. De vragen in de categorieën taal, rekenen, Squla Familiespelgeschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde zijn voor iedereen te spelen. En iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau. Voor ieder leerjaar zitten er andere vraagkaarten bij, kinderen uit elke leeftijdsgroep krijgen daarom vragen van hun eigen niveau. Daarnaast een speciale vraagstapel voor volwassenen. Als je dit spel met je kind speelt kan het dus zomaar zijn dat je wordt verslagen! Dat maakt het Squla familiebordspel bijzonder en erg leuk voor de kinderen omdat iedereen kans heeft om te winnen.

Winactie

Speciaal voor de feestdagen mag ik van een Squla Kaartspel naar keuze weggeven. Een mooi cadeau voor je (klein) dochter/zoon, je nichtje/neefje of buurmeisje

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je mee doet. Ik zou het extra leuk als je me zou laten weten voor welke kaartspel je dan zou kiezen
    Vergeet ook niet een geldig e-mailadres achter te laten. Op deze manier heb ik ik een geldig email adres van je heb, mocht je als winnaar uit de bus komen
  • Het liken en delen van deze actie op Mama’s Liefste op Facebook wordt zeer gewaardeerd.

En de winnaar is… Maaike. Gefeliciteerd
Ik zal voor je zoon Squla Rekenen Schatten opsturen
Je ontvangt vandaag van mij nog wel een mailtje hierover

winnaar-squla

samenwerking

Spread the love

47 thoughts on “Sinterklaas Verlanglijstje Aller aller grootste wensen van de Meiden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.