weekoverzicht wk 46

Weekoverzicht | Fotoblik week 46

De Sint is weer in het land! Dat hebben we geweten, want de schoenen zijn al weer gezet en we zijn naar het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren gegaan. Verder hadden we wel een ontspannen week met een yogales en 2 vrije studiedagen van school.

weekoverzicht wk 46

Zondag 13 november 2016

Al vroeg stonden er 2 enthousiaste meisjes naast ons bed. Sint en Piet waren vannacht langs geweest en had voor allebei een pakketje onder hun schoen achter gelaten. Ze waren nu natuurlijk erg nieuwsgierig geworden wat er in zat. Wel voelde de pakjes wat licht aan, alsof ze leeg waren… Nadat het papier er afgescheurd was, bleek dat ze dat goed gevoeld hadden. In de doosjes zaten alleen piepschuim stukjes en vloeipapiertjes. Blijkbaar hadden de pieten een van de oefenpakjes achter gelaten. Grote Zus was wat teleurgesteld, maar Kleine Zus vermaakte zich ook prima met de piepschuim vlokken.

zondag-1 zondag-2

Gelukkig waren de pieten er achter gekomen dat er iets mis was gegaan, want toen we naar boven gingen om ons aan te kleden, lagen er twee nieuwe cadeautjes onder hun schoenen. Deze keer wel met een echt cadeautje! Grote Zus kreeg 2 dozen PomPom WOW! om mee te knutselen en Kleine Zus een springende kikker (waar ik zo van hou, brrrr)

zondag-3 zondag-5

Omdat we zo vroeg wakker geworden waren, hadden we de hele dag nog voor ons. Omdat het buiten niet echt lekker weer was, besloten we naar de film te gaan. De film Trolls stond al een tijdje op het verlanglijstje en die draaide al om 13.00. Wat een leuke, vrolijke en positieve film was dat. Zowel de kinderen als wij hebben ons prima erbij vermaakt.

zondag-6

Nu we toch in de stad waren, konden we na de film meteen doorlopen naar een café waar een vriend van ons ging optreden met zijn band. Heel gezellig omdat er ook andere vrienden van ons kwamen luisteren. We besloten maar meteen te blijven en er ook een hapje te eten.

15036203_1204305636297769_4967068552106665904_n

Nadat de kinderen in bed lagen, stapte ik toch nog even op de fiets, de kou in. Een tijdje geleden dat ik samen met 4 andere ondernemende vrouwen een grote fles wijn gewonnen, tijdens een cursus e-mailmarketing. We hadden afgesproken deze samen op te drinken. Heel gezellig om op deze manier ook wat ervaringen uit te wisselen. We doen allemaal iets anders (reisbureau, fotograaf, webshop huidverzorgingsproducten en grafisch designer), maar er zijn ook overeenkomsten en we kunnen wat van elkaar leren.

zondag-7 zondag-8

Er ontstond wel wat verwatering, want op de Magnum fles stond dat er 75cl in zou zitten. Dat is niet meer dan een gewone fles wijn…. Snel toch nog maar een fles bijgekocht, maar dat bleek toch niet nodig. Er bleken geen dubbele wanden of bodem in te zitten, er gingen met gemak 10 glazen uit. We hebben het ook nog even nagemeten met een maatbeker en er zat toch 1,5 liter wijn in. Na deze gezellige avond besloten we vaker af te spreken!

Maandag 14 november 2016 

Vandaag een rustig dagje. Ik hoefde niet naar het ziekenhuis, dus kon lekker thuis wat opruimen, schoonmaken en werken. Ik had voor Kleine Zus haar BSO dag omgeruild met vrijdag, omdat ze dan een studiedag hebben op school. Ik zou ook een vriendinnetje van haar meenemen, zodat zij ook de dag op de BSO kon ruilen. Helaas regende het natuurlijk toen ik ze uit school moest halen…

maandag-1

Gelukkig speelde ze de hele middag heerlijk samen boven en zo kon ik ook nog wat werk verzetten.

Dinsdag 15 november 2016 

Ik begon de ochtend met een kopje koffie met een vriendinnetje in de stad. Ze organiseert een yogafestival en vroeg mij of ik weer de organisatie van de markt op me wilde nemen. Heel leuk dus! Zeker nu met mijn blog kom ik in aanraking met veel leuke merken en webshops die op deze markt zouden kunnen passen.
Na de koffie liep ik nog even een rondje door de stad. Heerlijk om even in mijn eentje de winkels af te struinen op zoek naar Sinterklaas cadeautjes-inspiratie.

dinsdag-1
Na schooltijd speelde Grote Zus en haar vriendinnetje het spel Pie Face. Dit tot grote hilariteit, want de bedoeling is om zo hard mogelijk op de knop te drukken om te voorkomen dat jij de hand met slagroom in je gezicht krijgt. dinsdag-3

Woensdag 16 november 2016

Vandaag was er een korte dag op school en toen de bel ging, haasten we ons naar de trein. We waren namelijk uitgenodigd om een middagje te komen yoga-en in Bussem. We hadden een directe verbinding en konden dus lekker lunchen in de trein. Helaas konden we niet precies op tijd zijn en was de les al begonnen toen we binnen kwamen. We deden onze schoenen uit en vonden een matje. In de les deden we dieren na, mochten we voelen wat er onder het kleedje lag en bliezen tegen een veertje en een steentje. De meiden vonden het erg leuk! Na afloop kregen we limonade en thee en was er even tijd om bij te kletsen met de andere mamabloggers. Sommige kende ik al en andere nog niet.

woensdag-1 woensdag-2

Terug mochten we meerijden met Lovely Charlotte. Ze woont vlakbij het werk van Papa’s Liefste en kon ons dus mooi afdropen daar. Helaas bleek de hele A9 vast gelopen te zijn die avond en hebben we er bijna 2,5 uur overgedaan om van Bussum naar Haarlem te komen. De kinderen waren ondertussen in slaap gevallen van de drukke middag en wij kletste gezellig, dus al met al hebben we ons zeker wel vermaakt.
Omdat het ondertussen best wel laat geworden was, aten we maar snel iets langs de weg. Heel erg was het ook niet dat de meiden wat later in bed lagen, want de komende twee dagen hadden ze vrij van school ivm de studiedag van de docenten.

Donderdag 17 november 2016

We hoefde niet vroeg op om naar school te gaan en hielden daarom een pyjama ochtend. Omdat we onze bakfiets op het station hadden laten staan, moesten we die wel gaan ophalen. We namen gezellig de bus, dat is ook altijd al een feest. Op de terugweg deden we meteen nog even boodschappen. De rest van de middag moest Grote Zus aan haar boekbespreking werken, want volgende week is ze aan de beurt. Best spannend!
’s Middags ontving ik ook een pakketje met mij niets telefoonhoesje van EGOsketrch. Ik ben superblij met het eindresultaat.

img_3565

Vrijdag 18 november 2016

Vandaag hadden de meiden nog een studiedag, maar omdat wij wel gewoon moesten werken, gingen ze een dagje naar de BSO. Geen nood, want dan doen ze juiste hele leuke dingen. Het weer zat niet zo mee, maar ze waren toch naar de kinderboerderij geweest. Ik was nadrukkelijk verzocht om niet voor 18.00 ze op te halen, want anders konden ze het Sinterklaasjournaal daar niet kijken.
Thuisgekomen was er leuke post.

vrijdag-1

We hebben we snel gegeten en in bad gaan, want op vrijdagavond mag de schoen gezet worden. Na nog even te hebben gezongen, snel naar bed, want morgen zouden de Sint in de stad aankomen.

Zaterdag 19 november 2016

SInt en Piet waren vannacht ook weer langs geweest en hadden niet alleen een cadeautje achter gelaten, maar ook een brief. Daarin werden we met z’n alle uitgenodigd om langs te komen bij de het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren. Gelukkig had de Sint er een paar warme handschoenen, sjaal en muts bij gedaan, want het was wel frisjes buiten.

zaterdag-4Helaas konden we niet meteen naar de Julianatoren, want de dames moesten eerst naar ballet. We hadden al iets te vaak de les afgezegd, dus dat konden we niet maken. Hierdoor waren we pas om 15.00 in de Julianatoren. Het park was exclusief afgehuurd door Party Piet Pablo en Sinterklaas. Als eerste zagen we Amerigo staan en die mochten we aaien.

zaterdag-1Toen we snel nog even iets wilde eten, kwam Sinterklaas en een paar pieten het restaurant binnen voor een meet-en-greet. Natuurlijk mochten de meiden ook met hem op de foto

zaterdag-3Toen we weer buiten stonden was er net een Dansschool Show bezig en leerde Piet en Meneer Kaasgaaf ons de laatste moves van de hit Sinterklaas & Pieten Jump van Party Piet Pablo. De meiden kende de pasjes al en danste gezellig mee.

img_3660-1We kwamen natuurlijk voor de Mega Sint Show van Party Piet Pablo en Love Piet. In het Jul & Julia theater vonden we een mooi plekje lekker vooraan. Het was een spannende show, maar met veel hits van Party Piet Pablo. De meiden danste lekker mee, al wilde ze daarvoor niet vooraan bij het podium staan,

img_3680-1 img_3777

Na afloop was het helaas alweer tijd voor het Uitzwaaifeest, waar we afscheid namen van Sinterklaas. Party Piet Pablo, LovePiet en MeisjesPiet bleven nog even om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.zaterdag-2

Helaas deze keer geen tijd gehad om nog in de attracties in de Julianatoren te gaan, maar we hebben een hele leuke middag gehad.

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Fotoblik week 46

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.