Paashop

Paashop | Hop gezellig langs 45 bloggers en win

De paashaas staat alweer te popelen om de eieren te verstoppen. Dus een mooi moment om ook in Mama-Bloggersland een hop te organiseren; oftewel een Paashop. Ook deze keer doen er weer een heleboel Mamabloggers mee en iedereen heeft ook weer een leuke winactie voor je klaar staan. Hop je vrolijk mee?

Paashop

Na de geslaagde Mamabloggershop en Sinterklaashop vond Yvonne van Kidzblogger dat het wel weer tijd was om een nieuwe Hop te organiseren. De Paashop lag natuurlijk daarna voor de hand. Ook deze keer doen er weer veel mamabloggers mee en hebben ze allemaal ook weer een mooi prijs voor je klaarliggen, waar je kans op maakt in de winactie.

Wat is een Paashop?

Voor wie nog niet eerder aan een Bloghop heeft meegedaan, hier een korte uitleg.
Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Als het goed is ben je via Mama Minke naar mijn blog gehopt. Maar mogelijk ben je ook gestart op mijn blog. Ik verwijs je nu door naar de blog van Kreanimo en zij verwijst jou weer door naar een volgende mamablog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Paas Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Kom je hier voor het eerst?

Welkom op Mama’s Liefste! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje hier genomen en misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 4 en 8 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noem mijn blog dan ook meer een Familie Blog, maar ja what’s in the name 😉 Op Mama’s Liefste deel ik graag met je de leukste nieuwe producten voor mama’s en kids, uitjes, Life Hacks & tips, persoonlijke verhalen, maar ook elke week een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland. Hier een paar voorbeelden van recente blogs op Mama’s Liefste

Dank je wel…

Natuurlijk wil ik Mama Minke bedanken voor het doorlinken naar mij blog. Op haar mamablog kun je regelmatig artikelen lezen over haar Happy Moments, haar geloof en de zwangerschap-updates van haar gastbloggers Ilona. Ook geeft ze regelmatig handige tips over het bloggen. Een fijne blog dus om te volgen

Mama Minke

Kreanimo

De Mamablogger waar ik je naar toe mag verwijzen is Ilse van Kreanimo. De naam verklapt het al een beetje, bij haar kun je terecht voor de leukste creatieve DIY. Kreanimo is namelijk een combinatiewoord van creatief en zin krijgen om iets te doen. Maar dat niet alleen, in de loop der jaren is haar blog (ze begon al in 2011) tot een uitgegroeid tot een persoonlijke omni-blog. Want naast de haar creatieve ideeen schrijft ze ook mama-artikelen, reizen en uitstapjes. Je zult je dus niet snel vervelen bij haar.

Winactie

Maar voor dat je doorgaat, natuurlijk niet vergeten om mee te doen met mijn leuke winactie. Net als bij mijn vorige hops mag ik weer een leuk setje weggeven van Miep-ie haarspeldjes in een kleur naar keuze.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je mee doet. Laat mij daarin weten welk kleur zou jij graag zou willen winnen of welke haaraccessoires je echt hele top vind.
    Vergeet ook niet een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen, als je als winnaar uit de bus komen
  • Like Mama’s Liefste en Miep-ie op Facebook en laat daar ook een reactie achter onder deze post
  • Het liken en delen van deze actie op Instagram, Twitter en/of Bloglovin is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.

Je kunt meedoen t/m 7 april 2017. Op zondag 8 april zal ik via een Random Name Picker de winnaar kiezen en mailen. Zorg dat je een e-mailadres dat je achterlaat regelmatig checkt. Want als de winnaar niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken. En wie weet heb je de speldjes dan voor de pasen al in huis.

Dan wens ik je nu heel veel plezier bij Kreanimo en de rest van deze gezellige Paashop!

DE WINNAAR IS

Spread the love

47 thoughts on “Paashop | Hop gezellig langs 45 bloggers en win

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.