weekoverzicht-13

Weekoverzicht | Never a dull moment #13

Deze week was weer een gezellige week met naast het werk, etentjes, de eerste zwemles en als afsluiting een gezellig bloggersweekend in het mooie heuvellandschap van Limburg. Lees je mee in het overzicht van week 13

weekoverzicht-13

Zondag 26 maart 2017

We konden heerlijk uitslapen, want de meiden logeerde bij hun tante. Maar niet al te lang, want om 12.00 uur moesten we klaar zitten voor de lancering van Play-Doh Touch. Al dagen hadden wij de doos in huis, maar ze moesten van mij wachten voordat ze er mee mochten spelen. Het was uiteindelijk een groot succes en ze hebben er uren zoet meegespeeld.

Omdat er buiten het lente zonnetje heerlijk scheen, was het zonde om de hele dag binnen te blijven zitten. We besloten daarom lekker op het terras te gaan zitten. Het was er natuurlijk lekker vol en er speelde een muziektrio. Het gaf een het echte zondag lounge gevoel. Helaas hadden ze er met de personele bezetting niet helemaal rekening gehouden met een drukte, want we moesten wel een tijdje op onze drankjes wachten.

Maandag 27 maart 2017

Hoera! Kleine Zus is vandaag 4,5 jaar geworden. Een belangrijk moment, want dat betekent dat wij de kinderfeestjes gaan plannen. Ze wil graag naar de film Boss Baby, maar die komt pas over 2 weken in de bioscoop. Ze zal dus wel ze moet nog even wachten. Toch was het wel een speciale dag, want vandaag had ze haar eerste zwemles. Wij hebben de luxe dat de BSO dat voor ons regelt. Zij brengen de kinderen naar het zwembad, zorgen voor zwempakjes en handdoeken en brengen ze na afloop weer thuis!

Omdat dit de eerste les was, mochten de ouders voor een keertje mee. Leuk om te zien hoe spannend ze het allemaal vonden. Kleine Zus vond het fantastisch. In tegenstelling tot haar grote zus, lag ze er als eerste in het water en hing ze aan de lippen van de badmeester. Ook onder water was voor haar een enkel probleem. Over 6 weken mogen we weer komen kijken.

Dinsdag 28 maart 2017

Vandaag had ik even tijd om weer eens aan mijn blog te zitten en mijn bijbehorende mailbox op te schone. Doordat ik de afgelopen 3 maanden een extra dag in de week ben gaan werken; is het lastig om alles bij te houden. Om 15.00 uur haalde ik de meiden van school en zij gingen lekker buitenspelen.
De avond ging ik lekker uit eten met mijn vriendinnen voor haar verjaardag.

Woensdag 29 maart 2017

Na schooltijd namen we de trein naar Rotterdam. We mochten daar bij aanwezig zijn bij de opening van een nieuwe tentoonstelling in het Maritiem Museum, Knappe Koppen. In deze tentoonstellingen staan 4 ontdekkingsreigers uit de VOC-tijd centraal. André Kuipers is natuurlijk de ontdekkingsreiziger van deze tijd. In de tentoonstelling vertelt hij dan ook over zijn avonturen in de ruimte. Speciaal voor de opening was er een jeugdcollege met André Kuipers. De meiden vonden het super, want zijn groot fan. De middag werd gepresenteerd door Nienke van het Klokhuis en de Buitendienst en de kinderen mochten zelf vragen aan André Kuipers stellen. Na afloop was er ook tijd voor een handtekening en een foto.

 

Een van de ontdekkingsreizigers is Georg Everhard Rumphius, voor ons geen onbekende.  Opa is namelijk bioloog en heeft zich ook erg verdiept in het leven van deze man. We komen dus zeker met opa nog een keertje terug.

 

Donderdag 30 maart 2017

Vandaag weer een dagje extra werken. Mogelijk wel voor het laatst, want hopelijk is er na 1 april  meer bekend over onze bezetting. Om 15.00 uur was ik wel op tijd terug om op het schoolplein klaar te staan. Ik was met de bus gekomen en had dus geen fiets. Maar met het mooie weer was het geen straf om naar huis te lopen.

’s Avonds was het even racen, want voor de verjaardag van een vriendinnetje was er gevraagd om haar te feliciteren op video. Ik zou dit samen met een vriendin doen bij de Schouwburg, waar we samen hebben gewerkt. Maar met onze drukke agenda’s, hadden we maar kort te tijd om dit op te nemen. In 2 takes stond het filmpje er op en fietste we allebei naar huis. Ik stopte onderweg nog even om Nachos voor mijzelf te halen, want in de tussentijd hadden de meiden thuis als gegeten.

Vrijdag 31 maart 2017

Moedig geworden het mooie weer, ging Grote Zus vandaag voor het eerst dit jaar met blote benen naar school. Toch nog wel een beetje koud in ochtend.

Na mijn werk was het even rennen en haasten, want ik moest mijn koffer en spullen nog pakken voor het bloggersweekend. Gelukkig kwam onze huisvriend koken en wilde even bij de meiden blijven, terwijl ik door mijn lief even gebracht werd naar Miriam, in plaats van dat ik met de trein moest. Dat scheelde mij flink wat tijd en was dus ruim op tijd. Lisette en Linda waren ook mooi op tijd, want we moesten nog wel een tijdje in de auto zitten. Voor het weekend zou namelijk in het Landal park Hoog Vaals (Limburg) zijn. Onderweg stopte we nog even voor een hapje bij de Gouden Bogen.

In het huisje wachten Saskia, Merel, Marguerita en Charlotte al op ons te wachten. En het weekend begon meteen al goed, want er lagen allemaal cadeautje en lekkere hapjes op ons te wachten. We ging niet te laat naar bed, want de volgende dag zou een vol programma hebben.

Zaterdag 1 april 2017

Als echte moeders, was iedereen om 7.30-8.00 wel wakker en aangekleed. We werden verrast door een meneer van Landal met heerlijk ontbijt en een mand voor regionale producten zoals chocolaatjes, koek, kaas, bier en wijn. Daar wisten we natuurlijk wel raad mee.

 

We hadden vooraf allemaal een presentatie of workshop voorbereid van ca. 45 min. Een mooie manier om van elkaar te leren en ervaringen en tips uit te wisselen over het bloggen.

Tussendoor proefde we rijst loempia’s, hummus en gingen we een natuurlijk even een rondje lopen over het park. We hadden geluk dat het toen net even droog was.

’s Avonds aten we gezellig pizza in het restaurant en sloten de avond af met een serie stellingen over het bloggen. Vroeg naar bed gingen we vanavond niet en draaide de hele avond onze favoriete (foute) liedjes.

Spread the love

2 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #13

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.