Feestweken Mama's liefste 40 jaar Paasblog 2018 - Totum

Paashop & de 40e Winactie op Mama’s Liefste

Daar is hij dan – de 40e winactie op Mama’s Liefste – ter ere van mijn 40e verjaardag afgelopen maand. De gehele maand maart heb ik daarom 40 verschillende winacties georganiseerd. Vandaag sluiten we deze reeks af tijdens de PaasHop 2018. Samen met nog 25 andere bloggers geef ik daarom nog een keer een mooie prijs weg en sluit daarmee mijn Feestweken af.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Paasblog 2018 - Totum

Welkom op Mama’s Liefste en leuk dat je even komt langs gehopt tijdens deze Paashop 2018! Vandaag sluit ik ook mijn Feestweken af, die ik organiseerde ter ere van mijn 40e verjaardag, begin maart. Gezien mijn mijlpaal, had ik daarom 40 leuke winacties georganiseerd en sluit deze reeks vandaag af, met winactie #40.

Paashop 2018

Totum Donut Factory

Speciaal voor mijn 40e verjaardag en de Paashop, mag ik van Totum 2 x de Donut Factory in een mooie cadeaukoffer weggeven. In deze koffer vind je een gietmal voor de mini donuts. Deze kun je maken met de bijgeleverde gipspoeder (200 gram). Deze hoef je alleen te mengen met water en kun je daarna in de mal gieten. Als de donuts dan zijn opgedroogd en uitgehard kun je ze versieren met de verfstrip met 7 kleuren en penseeltje. Er zit ook glitterpoeder bij en glaskralen met lijm. Als ze helemaal klaar zijn, kun je ze mooi verpakken in een kartonnen cadeaudoosje.

Totum Donut Factory Totum Donut Factory

Totum Stick on Shapes

Met meer dan 70 Totum statische boerderijstickers beleven jouw kinderen tijdens een lange autorit veel plakplezier! Plak de boerderijdieren, de boer en de boerin en alles wat bij het thema boerderij hoort op het autoraam en maak zo je eigen verhaal. Ze kunt de boerderijstickers ook plakken op de meegeleverde boerderijplaat. De stickers zijn herbruikbaar, makkelijk te verwijderen en stimuleert de creativiteit.

Pink Press – Life after 35

Zoals dat gaat bij een BlogHop, ben je hier waarschijnlijk gekomen via Judith van Pink Press. Uiteraard wil ik haar hier heel graag voor bedanken. PinkPress.nl is een feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+.

Met een puber en een peuterpuber in huis worden ook de mama’s niet overgeslagen. Het motto van PInkPress is Moeders nemen sneller iets aan van een andere moeder, dat is bewezen.

VolgMama

Als jullie mee willen doen aan mijn winactie, dan kunnen jullie hieronder een reactie achterlaten en daarna door hoppen naar de blog van Nathalie; VolgmamaSamen met haar man en drie kinderen: 2 jongens (9 & 7 jaar) en een meisje (2 jaar) wonen zij in Duitsland, net over de grens bij Ootmarsum. In 2017 vonden zij daar hun droomhuis. Met het bloggen was ze al in 2015 begonnen en kreeg de smaak te pakken om haar lezers bijna dagelijks te vermaken met een nieuwe blog.

Je vind op haar blog veel leuke knutsels, baksels en spelletjes. Ook houden ze van leuke uitstapjes en gaan graag op vakantie. Natuurlijk gaat de camera ook mee want fotograferen is haar grote hobby.

Win #40 | 2x setje Totum Donut Factory en Stick on Shapes is gesloten

De winnaars zijn

Totum

De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Leuk dat je even langskwam en hopelijk snel tot weer. Nu stuur ik je door naar Volgmama en wil Maddy van Meer met Mama bedanken voor de organisatie van deze Paas Bloghop.

Zoals ik al eerder vertelde, is dit de laatste winactie van mijn Feestweken ter ere van mijn 40e verjaardag. Hiervoor heb ik 40 verschillende winacties geregeld. Naast deze winactie lopen er ook nog een paar andere, sommige eindigen vandaag, dus doe gerust mee en maak kans op:

Samenwerking

Spread the love

94 thoughts on “Paashop & de 40e Winactie op Mama’s Liefste

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.