Never a Dull Moment week 13

Weekoverzicht | Never a dull moment #13 met een nieuw kapsel, jarigen en veel dierenvriendjes

Gisteren was het eerste Paasdag en deed ik mee aan de PaasHop, samen met 25 andere bloggers. Omdat het vandaag ook nog een beetje zondag is, lezen jullie daarom mijn weekoverzicht ook vandaag. Het was weer een lekker volle week waarin ik naar de kapper ging, we een hele en een halve verjaardag vierden, naar de premiere van de film met Pieter Konijn gingen en aanwezig waren bij het openingsweekend van zowel de Julianatoren, met de speciale vertoning van Rikkie en de Ooievaar, als Duinrell, waar de Nick jr. Fandagen waren. Vrolijk Pasen!

Never a Dull Moment - week 13

Zondag 25 Maart

We waren al weer vroeg op, want vanochtend zou de film Pieter Konijn in premiere gaan in Pathe Arena en daar hadden de meiden al weken naar uitgekeken. Niet alleen omdat ze om de trailer al erg hard hadden moeten lachen, maar ook omdat de boyband Fource zou optreden. Hun liedje Ik heb de Wereld staat op de CD Kids Top 100 2018 en was de afgelopen dagen al 100x gedraaid.

Het was flink druk in de bioscoop en voor iedereen waren er krentenbollen, croissantjes en speciale Pieter Konijn donuts. Op de stoelen lag ook nog eens een flinke goodiebag met lekkers en Pieter Konijn goodies. We hebben met ze allen genoten van de film, want hij is echt leuk voor groot en klein. Na afloop bleven we nog even hangen in de foyer, want de gehele Nederlands stemcast was ook aanwezig en Grote Zus wilde wel met Fource op de foto.

Na afloop gingen we nog even langs bij de MediaMarkt en daarna lekker naar huis. We hadden verder geen plannen, dus iedereen rommelde lekker een beetje aan.

Maandag 26 Maart

Maandag is altijd een beetje een saaie dag. Iedereen moet weer naar school/werk en daarna is het haasten om de meiden weer op te halen, eten te geven en dan op tijd te zijn voor een uurtje sporten. Ik ben altijd blij als ik dan ’s avonds weer op de bank zit met mijn bakje sla. Helaas duurde dat vandaag even langer, want na het sporten was er een vergadering van de Oudercommissie van de BSO.

Dinsdag 27 Maart

Kleine Zus werd vandaag 5,5 jaar! Bij ons thuis vieren wij dat ook altijd een klein beetje, want dat is het moment dat de kinderfeestje georganiseerd worden. Grote Zus had speciaal voor haar kleine zusje tijdens Expressie Uur op school een mooi Woezel en Pip schilderij gemaakt. Er was ook nog een groot cadeau, namelijk de bus van Paw Patrol. Daarover binnenkort een review op mijn blog.

Terwijl de meiden op school waren, gingen mijn zussen en ik weer aan de slag in het huis van mijn vader. Zijn collectie postzegels werden op gehaald en een deel van zijn munten. Beetje bij beetje krijgen al zijn verzamelingen zo een nieuwe plekje. Uit school was er natuurlijk ook taart en mocht Kleine Zus kiezen wat we gingen eten; Pizza!

Woensdag 28 Maart

Vandaag hoefde ik niet naar het ziekenhuis, dus kon lekker thuis een beetje werken en opruimen. Het weer was de hele dag nat en druilerig; ideaal dus om koekjes te bakken. Er kwam een vriendinnetje mee, en nadat de koekjes gebakken waren, werden ze mooi versierd

Ondertussen bracht de postbode een aantal pakketjes waaronder een doos met de nieuwe Aromalijn van Etos, een nieuw scheermesje van F.A.B. Wilkinson en een pakket Denksport KrisKras boekjes en Denksport Junior. Met dat laatste pakket gingen de meiden meteen aan de slag.

 

Het blijf buiten maar nat en vies, dus sloten we deze woensdagmiddag af met een filmpje. Van Triple P hadden we eerder deze week al de nieuwe DVD van Kapitein Onderbroek gekregen. Samen met een hele grote witte onderbroek. Hij was zo groot dat beide meiden in erin paste.

Donderdag 29 Maart

In mijn agenda had ik een Pressdag staan, maar gelukkig kwam ik er op tijd achter, dat deze pas volgde week zou plaatsvinden. Dat maakt dat ik opeens een hele ochtend vrij had. Dus besloot ik te kijken of de Team Kappers tijd voor mij hadden om mijn haar te verven. Deze behandeling had ik maanden geleden gewonnen bij MommyStories, maar het was er nog niet van gekomen om hem in te wisselen. Het bleek wat druk te zijn bij deze kapper, maar ik zou over een uurtje terecht kunnen. Ik besloot alvast die kant op te  fietsen en aan de overkant mij zelf te trakteren om een lekker kopje koffie.

Omdat je bij deze kapper geen afspraak kunt maken, is het dus een beetje afhankelijk van de drukte wanneer je aan de beurt bent. Als je van te voren belt, word je al wel vast in het systeem gezet en sturen ze je een smsje als je bijna aan de beurt bent. Waarschijnlijk vanwege het aankomende paasweekend was het extra druk en liep ik na een uur zelf maar naar binnen. Ik mocht alvast in de stoel gaan zitten, maar het duurde toch nog even voordat ik aan de beurt was. Ik krijg ondertussen wel koffie aangeboden. Ook was er een stopcontact naast mijn stoel en Wifi en kon ik tijdens het wachten mijn mail beantwoorden.

Het is moeilijk te zien op de foto, maar een kleurbehandeling kon absoluut geen kwaad, aangezien in steeds grijzer wordt. We besloten te kiezen voor een kleur dicht bij mijn eigen haarkleur, maar net iets warmer. Ook kozen we voor een 70% dekking, zodat ik niet meteen een duidelijk uitgroeilijn zou krijgen, aangezien ik niet echt het type ben om over 6 weken weer in de stoel te zitten.

 

Omdat ik voor het eerst bij deze kapsalon kwam, kon ik ook meteen gebruikmaken van hun actie; knippen voor de helft van de prijs. Helaas lukte dat niet voordat ik weer op het schoolplein moest staan, dus fietste ik tussendoor even op en naar. Kleine Zus ging even mee en beloofde ik een ijsje na afloop. De meiden van de salon namen ook nog even de tijd om mijn haar weer eens stijl te maken, dus het eindresultaat was compleet anders, dan toen ik binnen liep.

Vrijdag 30 Maart

Vrijdag is net als maandag, werken, geen school, maar een hele dag BSO. Daarna iedereen weer snel ophalen en naar huis. Papa’s Liefste was laat uit werk en had daarna een verjaardag van een van zijn vrienden in een bierbrouwerij en was dus pas laat thuis. Nadat de meiden in bed lagen, luidde ik het lange paasweekend in op de bank.

Zaterdag 31 Maart

Er stond een vol progamma vandaag in de agenda. We moesten al vroeg de deur uit om op tijd in de Julianatoren te zijn voor de speciale vertoning van de film Rikkie de Ooievaar. Deze vertoning was ter ere van de opening van het nieuwe seizoen in de Julianatoren

Natuurlijk waren Meneer Kaasschaaf, Mevrouw Suikerspin en Jut & Julia ook aanwezig. Na de film mochten de meiden nog lekker lang spelen in de Julianatoren. Het weer was gelukkig droog en af en toe kwam zelfs de zon tevoorschijn. Na een ijsje gingen we pas weg toen het park weer dicht ging. Ze hadden nog wel veel langer willen blijven, maar we komen dit seizoen vast nog wel een keertje terug

Daarna reden we weer snel terug naar Leiden, waar ik met mijn zussen en aanhang ging eten bij de Thai ter ere van mijn vaders 77e verjaardag. Het was erg lekker en gezellig, maar hij werd wel erg gemist.

 

Het was maar goed dat we niet zoveel hadden gegeten in de Julianatoren. Nadat iedereen weer naar huis was gegaan (met doggiebags), fietste ik nog even door naar een kroeg in de stad. Daar had ik namelijk afgesproken met de dames van de Zwangerschapsclub. Het is leuk dat we na 5 jaar nog steeds contact hebben en af en toe gezellig gaan borrelen met elkaar.

Zondag – Eerste Paasdag – 1 April

Ondanks de drukke dag van gisteren was er geen uitslapen bij. We hadden zelfs geen tijd voor een echt Paasontbijt, want we wilde af vroeg naar de Fandagen van Nick Jr. in Duinrell. Ook hier werd de opening van het nieuwe seizoen dus meteen goed gevierd. Helaas was het weer nu niet al te best, maar we waren nog net op tijd een parkeerplekje op het parkeerterrein. Het weer had de bezoekers dus niet afgeschrikt en het was al lekker druk op het park

 

Nadat de kaart goed bestudeerd was, gingen we op pad. Tijdens de Nick Jr. Fandagen is er van alles te doen, zoals een Tiara maken, glitter tatoes, een speurtocht, veel spelletjes en Meet en Greets met al je Nick Jr. Helden.

 

Natuurlijk mochten we ook in de attracties in het park. Kleine Zus durfde met haar vader wel in de Kikkerachtbaan. Grote Zus en ik bleven met onze beide benen op de grond wel toekijken. Toen we doorliepen naar achter in het park, waren we ook net op tijd voor de Dora en Diego show, waarin zijn samen met Boots en de Kaart, de zeemeermin de weg terug hielpen vinden naar ZeemeerminBaai.

  

Daarna kwam we aan bij de grote Paw Patrol tent en stond daar een enorme rij voor de Meet en Greet met Paw Patrol. Marshal, Chase en Skye waren speciaal langs gekomen om met de kinderen op de foto te gaan. Helaas lukte het niet om met alle 3 op de foto te gaan, want de rij werd op het einde gesplitst in 2 en waren ook niet alle 3 de honden tegelijkertijd aanwezig. Gelukkig was het droog in de tijd en konden de meiden tijdens het wachten lekker kleuren en knutselen.

Gelukkig waren de wachtrijen bij de andere Nick jr. helden wat korter en konden we dus ook nog op de foto met Dora en Diego, Shimmer & Shine en zelfs Nella, de ridderprinses was voor de eerste keer naar Nederland gekomen.

Grote Zus had speciaal van jaar een glitter taboe laten zetten en die wilde ze natuurlijk ook even laten zien.

We sloten deze gezellige dag af bij de Nick Jr. Quiz. Helaas werden de meiden niet uitgekozen om de quiz te spelen, want er werden mooie prijzen weggeven!

Ondanks het miezerige weer, hebben we ook weer een hele leuke dag gehad! Mocht je nog geen plannen hebben voor tweede Paasdag, dan kunnen we jullie zeker aanraden om te gaan kijken! We komen volgend jaar zeker weer terug.

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Spread the love

14 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #13 met een nieuw kapsel, jarigen en veel dierenvriendjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.