Het ideale cadeau voor de tiener in huis – Bluetooth koptelefoon

Sinds vorige maand hebben we een echte tiener in huis. Ze heeft hier erg lang naar uit gekeken, zeker omdat ze ook haar eigen telefoon heeft. Naast het appen met haar vriendinnen, gebruikt ze hem ook graag om naar haar eigen muziek te luisteren. Omdat we niet altijd daar van mee willen genieten, heeft ze nu een Bluetooth koptelefoon, zelf uitgekozen bij bij Bluetoothkoptelefoons.nl. Speciaal voor mijn lezers mag ik ook 25 euro shoptegoed verloten

Het ideale cadeau voor de tiener in huis - Bluetooth koptelefoon + winactie

Kleine meisjes worden groot en krijgen daarmee ook steeds meer hun eigen smaak en stijl. De tijd dat ze graag samen met je luisteren naar Kinderen voor Kinderen en K3 is voor onze oudste wel voorbij. Zij luistert liever naar Ronnie Flex en Maan. Op zich vinden wij dat allemaal prima muziek, maar ze is niet de enige huis in huis. Daar andere ook wat ruimte te geven voor hun eigen muziek maak, mocht ze een bluetooth koptelefoon uitzoeken bij Bluetoothkoptelefoons.nl.

Bluetooth koptelefoon

Bluetoothkoptelefoons.nl is een grote webwinkel met een breed assortiment met meer dan 1000 betaalbare bluetooth koptelefoons, draadloze headset, oortjes, oordopjes, wireless earbuds en gaming headset, in verschillende prijsklassen. Heel fijn is dat als je voor 18.00 je koptelefoon bestelt, je deze de volgende dag al in huis hebt. De betaling kun je doen via iDeal, creditcard, maar ook met bijvoorbeeld de Fashioncheque. Allemaal zonder extra transactiekosten. Wel betaal je €4,95 verzendkosten. Met de Track & Trace code kun je meteen zien waar je pakketje is.

Wij kozen ervoor om te gaan voor een draadloze koptelefoon met Noise Cancelling. Een mooie witte met roze goud, heel stijlvol. De Noise Cancelling maakt dat het geluid niet verstoord wordt door geluid van buitenaf. Omdat zij nog al snel is afgeleid, is het voor haar ideaal. Zo doet ze nu haar huiswerk met haar koptelefoon op en is zo minder snel afgeleid. Wel hebben we afgesproken dat ze de koptelefoon niet mag dragen op de fiets. Het is veel te belangrijk dat ze dan wel het omgevingsgeluid oppikt.

Omdat ze de koptelefoon niet mee mag nemen naar school, gebruik ik hemzelf daarom als ze er niet is. De koptelefoon zit erg comfortabel met de zachte oorkussen. Met de Bluetooth heb ik hem ook makkelijk aangesloten met mijn iPad. Nu kan ik werken achter mijn bureau, met Ziggo Go op de achtergrond of een lekker muziekje. Zelfs als ik met mijn koptelefoon op naar beneden ga, naar de WC of zelfs naar buiten, naar de brievenbus, blijft het geluid zeer goed.

Winactie €25 Shoptegoed bij Bluetoothkoptelefoons.nl is gesloten

Mocht jij (of die tiener in huis) ook zo’n mooie koptelefoon met de feestdagen cadeau willen doen, doe dan snel mee met deze winactie, want ik mag €25 shoptegoed bij Bluetoothkoptelefoons.nl verloten.

De winnaar is

  • De winnaar zal k persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties


Samenwerking

Uitgelichte foto door fizkes/shutterstock

Spread the love

48 thoughts on “Het ideale cadeau voor de tiener in huis – Bluetooth koptelefoon

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.