All You Need is Love Ladies Night bij Kinepolis

De kersttijd komt er weer aan en voor mij zijn er 2 dingen die daarbij zeker niet mogen ontbreken, de kersteditie van All You Need is Love en een goede kerstfilm. Dit jaar heb ik gelukt, want beide zijn samengesmolten tot een All You Need – de film. Bij Kinepolis kun je er een speciale vriendinnen-avond van maken tijdens de Ladies Night! Bestel nu je kaartjes of doe mee met deze winactie en wie weet stuur ik en je beste vriendin er gratis naar toe.

All You Need is Love

All You Need is Love – de film

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Genre: romantiek, komedie
Lengte: 104 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden, grof taalgebruik
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge
Regisseur: Will Koopman

Ladies Night bij Kinepolis

De film All You Need is Love is vanaf 6 december overal in de Nederlandse bioscopen te zien. Maar op woensdagavond 28 november is er een speciale Ladies Night bij verschillende Kinepolis bioscopen. Kom gezellig met je vriendinnen, je moeder, je zus of buurvrouw naar deze ultieme wegzwijmelfilm. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje en kun je vooraf aan de film rondsnuffelen bij verschillende stands met accessoires, fashion, beauty. Wie weet tik je nog een mooi sinterklaas/kerstcadeautje op de kop. Ook worden er prijzen verloot en ga je na afloop met een goed gevulde goodiebag naar huis!

Praktische info Ladies Night: All You Need Is Love

  • Woensdag 28 november 2018
  • Aanvangstijd verschilt per bioscoop; inloop start een uur voor aanvang van de film*
  • Tickets: €14 (inclusief welkomsdrankje en goodiebag)
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss en Zoetermeer. 

*Kinepolis CineMagnus Schagen, Kinepolis CineMeerse Hoofddorp en Kinepolis Zoetermeer start het event een halfuur voor aanvang van de film.

Koop nu vast je tickets!

Winactie 2 vrijkaartjes All You Need is Love – Ladies Night Kinepolis

De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
All You Need is Love Ladies Night Kinepolis

Doe ook mee met de andere winacties

Samenwerking
Spread the love

23 thoughts on “All You Need is Love Ladies Night bij Kinepolis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.