Flavourites Live 2018

Live (web)shoppen tijdens de 10e Flavourites Live

Ben jij ook zo’n fan van online shoppen, maar vind je het jammer dat je je aankoop niet eerst even kunt vasthouden, passen en voelen? Kom dan langs bij Flavourites Live op 23 t/m 25 november in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Daar tref je vele webshop in levende lijve aan en kun je dus heerlijk shoppen en alles even aanraken. Ideaal voor de leukste cadeautjes voor de feestdagen. Doe mee met de winactie, want ik mag 2 kaartjes weggeven.

In 2008 ging ik voor het eerst samen met mijn vriendinnen een kijkje nemen bij Flavourites Live. We waren allemaal al fan van de website Flavourites, een platform waar je heel veel leuke webwinkeltjes kon vinden. De formule waarbij je deze webshops live kon bezoeken, spraak ons zeer aan en zo werd een traditie geboren.

Flavourites Live 2012

Dit jaar is Flavourites Live alweer voor de 10e keer te bezoeken. Ondertussen zijn wij alle drie moeder geworden en hebben veel van onze babygadgets, – kleding en leuke accessoires gekocht tijdens die event bij de een van de webshops op het gebied van lifestyle, mode, kids en interieur. We gaan nooit met lege handen naar huis en maken er en gezellige dag van. 

Dit jaar staat het event in het teken van feelgood, dat onder meer tot uiting komt in mindfulness sessies, hoela hoep workouts, een winkelconcept van de toekomst en een no waste-foodlab. Flavourites Live draait namelijk niet alleen om het shoppen meer, want er is ook veel te beleven. 

Shop till you drop

Uiteraard pakken ook dit jaar de webshops goed uit met hun nieuwe collecties, limited editions of met handgemaakte producten. Dit jaar zijn natuurlijk Gezinnig.nl (hier komen we elkaar weer de Familyplanner) en Talulabelle.nl er weer bij – zij hebben nog nooit een editie overgeslagen. Maar ook zijn er een groot aantal nieuwe namen uit webshopland te vinden.

Flavourites Live

Lekker eten en drinken

Naast de webshops zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig met verrassende food & drinks keues. Restaurant Marcus ontwikkelde  i.s.m. InStock en The Colour Kitchen een no waste-foodconcept, waarbij iedereen op inspirerende wijze wordt uitgedaagd om na te denken over het recyclen van voedsel. Ook hier speelt het ‘beleven’ een grote rol.

Praktische info

Flavourites Live vindt plaats van 23 t/m 25 november en is dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur. Tickets zijn te koop aan de deur (€ 12,50) of met korting in de voorverkoop (€ 11,-). Meer info vind je op www.flavourites.nl/live.

Winactie 2 kaartjes voor Flavourites Live is gesloten

  • Gefeliciteerd! De winnaar is
De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties

Samenwerking
Spread the love

10 thoughts on “Live (web)shoppen tijdens de 10e Flavourites Live

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.