Het televisieseizoen gaat weer beginnen met Bunnicula en Apple & Onion!å

Het televisieseizoen gaat weer beginnen met Bunnicula en Apple & Onion!

Met de start van de scholen, start er op TV ook weer het televisie seizoen met nieuwe series of gloednieuwe aflevering. 2 van deze series zijn Bunnicula en Apple & Onion.  Bunnicula was al bekend bij mijn dochters, maar Apple & Onion is helemaal nieuwe. Beide zullen vanaf 3 september te zien zijn. Om dit te vieren mag ik een leuk ‘back to school’ Cartoon Network pakketje weggeven!

Bunnicula Apple & Onion

Bunnicula

Bunnicula is een leuke serie op Boomerang over Dracula’s vroegere huisdier Bunnicula. Dit paranormale konijn, dat niets van bloed moet hebben, geeft de voorkeur aan groentesap dat hem superkrachten geeft. Nu woont hij samen met de 11-jarige Mina, met de paranoïde kat Chester en met Harold, de eenvoudige, maar lieve hond. Wanneer vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden, maar is hij niet de zelf de veroorzaker van deze problemen? Chester denkt van wel!

Vanaf 3 september zijn de gloednieuwe afleveringen te zien om 15.45.

Apple & Onion

Een andere leuke nieuwe serie is Apple & Onion. Bijzondere van deze serie is dat het een samewerking is tussen Cartoon Network en het Voedingscentrum. Het verhaal gaat over 2 beste vrienden – een appel en een ui.

Apple is zorgzaam, ziet het goede in iedereen en is een kei in het oplossen van puzzels. De beschermende Onion is een echte techneut en een ster in gamen en basketballen. Samen vormen ze het perfecte team. Ze wonen in een kleurrijke stad die tot de nok gevuld is met food-people. Met hun optimistische instelling en slimme oplossingen tackelen ze de uitdagingen die ze op elke straathoek tegenkomen. 

Eetbaar, aaibaar en vooral voorzien van een ‘gezonde’ dosis humor. Met karakters als Apple, Onion, Burger, Hot Dog, Falafel en Patti is dit een serie om je vingers bij af te likken! In samenwerking met het Voedingscentrum heeft Cartoon Network twee speciale Apple & Onion recepten ontwikkelt gericht op kinderen. 

Apple & Onion is vanaf 3 september om 16:55 uur exclusief te zien is op Cartoon Network.

Winactie Cartoon Network is gesloten

Om te vieren dat deze series vanaf 3 september op de TV te zien zijn, mag ik een leuk ‘back to school’ Cartoon Network pakketje weggeven, met daarin een notebook, lanyard, lineaalset en een A4 stickervel. De winnaar is

Samenwerking
Spread the love

9 thoughts on “Het televisieseizoen gaat weer beginnen met Bunnicula en Apple & Onion!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.