Weekoverzicht | Never a dull moment week 35 Back to school

De eerste week van school is weer begonnen. We hadden daarom ook even een rustig weekje om weer een beetje terug in het ritme te komen. Het ging nog niet helemaal vlekkeloos, maar steeds wat beter

Zondag 26 augustus

Op onze laatste dag van de vakantie, begonnen we lekker langzaam. We hadden geen plannen voor de dag, dus hoefde we nog nog even niet te haasten. Nadat iedereen was aangekleed, gingen we naar de stad om de laatste schoolspullen voor de meiden te kopen. Bij de HEMA vonden we een nieuwe etui, pennen, potloden en een puntenslijper. Natuurlijk was er ook even tijd voor een kopje koffie met een Tompouce.

Natuurlijk konden we deze week en vakantie niet anders afsluiten dan met een borrel en een uurtje knutselen bij onze favoriete plek op zondag. De meiden maakte een mooie vis op een knijper en wij bestelde nacho’s. Samen hebben we de hoogte punten van de vakantie besproken en onze nieuwe doelen en plannen voor het nieuwe schooljaar.

Maandag 27 augustus

Om 7.15 zaten beide meiden al helemaal aangekleed beneden klaar om het nieuwe schooljaar te beginnen. Broodjes werden gesmeerd en ruim op tijd waren we op school. 

Dat was maar goed ook, want het was heel druk op school en we moesten allemaal op zoek naar de nieuwe lokalen en kennismaken met de nieuwe juffen en meester. Nadat de meiden hun tafeltje hadden gevonden, namen we afscheid van ze en vertrokken zelf ook weer richting werk.

Uit school was er ook weer BSO met zwemles en ging Grote Zus spelen bij haar vriendinnetje. Ook pakte ik mijn sportavond weer op en ging naar mijn pilatesles. Als beloning was daar ook weer mijn falafelsalade!

Dinsdag 28 augustus

Helaas begon de tweede schooldag niet zo relaxt als de eerste. Kleine Zus had geen zin om aan te kleden, wilde niet zelf fietsen, toen wel en werd tenslotte boos omdat ik een andere weg wilde nemen dan zij. Grote Zus was vooruit gefietst, maar had toen besloten toch op het schoolplein te wachten voor een kusje. Resultaat beide dames te laat in de klas op de 2e dag van school. Hopelijk wordt dit geen gewoonte.

Thuis had ik even de tijd om alles weer een beetje op te ruimen en zelf weer een beetje in de regelmaat te komen. Om 15.00 stond ik te wachten voor de klas van Kleine Zus. Ondanks dat ze een leuke dag op school had gehad, was ze nog steeds in een slecht humeur… Grote Zus kwam thuis met haar vriendinnetje en een tas voor groente uit haar schooltuintje. 

Woensdag 29 augustus

Deze ochtend ging gelukkig wat beter en de meiden zaten op tijd in de klas. Ik moest de ochtend werken, maar stond gelukkig wel weer op tijd op het schoolplein. Helaas ontdekte ik dat ik een sleutel van het ziekenhuis in mijn zak had. Die moest zo snel mogelijk terug. Kleine Zus mocht bij een vriendinnetje spelen, zo kon ik snel op en neer fietsen. Mijn work-out heb ik in ieder geval gehad. 

We hadden gehoopt dat het nieuwe bureau van Grote Zus vandaag geleverd zou worden, maar helaas bleek de IKEA door een technische storing de bestelling geannuleerd had. Helaas moeten we nu nog een week wachten

Donderdag 30 augustus

De meiden werden vandaag door Papa’s Liefste naar school gebracht, want ik ging samen met Miriam naar Amsterdam voor de Confetti Party van Spinmaster. Het was erg druk op de weg en in Amsterdam stond overal op de grachten wel een vrachtwagen uit te laden. Na heel wat omrijden, vonden we eindelijk de garage voor de auto.

We vonden het feestje daarna vrij snel, want we hoefde alleen maar de confetti te volgen. Deze kwam uit een nieuwe verzamelserie The PopTeenies. In deze confetti shooters zitten schattige poppetjes met leuke accessoires. Echt iets wat mijn meiden ook geweldig zouden vinden.

Naast de POPTEENIES, was er nog veel meer leuke sneakpreviews van het Spinmaster speelgoed. Zo was Baby Luvabella er, een BFF armbandjes maker, het Woble Worm spel en de nieuwste serie van de Hatchimals! Mijn meiden hadden maar wat graag mee gegaan, maar de goodiebag maakte veel goed 😉

Ik was mooi op tijd thuis voor de schoonmaakster. Ze zou voor de eerste keer komen, dus moest ik wel thuis zijn om te vertellen waar alles ligt. Helaas bleek ze het op de verkeerde dag in haar agenda te zetten.. Volgende week een nieuwe kans.

Vrijdag 31 augustus

Vandaag alweer de laatste dag van de eerste schoolweek. De regelmaat begint langzaam ook weer terug te komen en ook in het ochtend ritueel. De meiden gingen naar school en de BSO en wij aan het werk. Papa’s Liefste moest tot laat werken en wij aten courgette soep van de enorme courgette uit Grote Zus haar schooltuin.

Hoe was jullie eerste schoolweek?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.