Wereldkaart aan de muur

Wereldkaart van Wereldkaarten.nl aan de muur

Deze vakantie hebben we ons huis eens goed onder de loep genomen. We wonen nu 3 jaar in ons huis en het is wel tijd geworden om eens wat puntjes op de i gezet. Een van die puntjes is wat meer aan de muur ophangen. Het aanbod van Wereldkaarten.nl om eens een kijkje te nemen in hun webshop, kwam dan ook op een goed moment.

Wereldkaart aan de muur

Op de kamers van de meiden hangen al diverse posters, schilderijen, foto’s en muurstickers op de muren. Maar de gang tussen hun kamers en boven aan de trap hadden we nog wel een plek om iets moois op te hangen. Samen met meiden namen we een kijken bij Wereldkaarten.nl om wat moois uit te zoeken

Wereldkaart aan de muur

Ik vond het ook een leuk idee om een wereldkaart voor de meiden aan de muur te hangen. Door er dagelijks langs te lopen, krijgen ze toch een beetje een idee van de invulling van onze aardbol. Natuurlijk is het ook altijd leuk om aan te wijzen waar wijzelf wonen, waar we naar toe op vakantie gaan of wel eens heen zouden willen gaan.

Wereldkaarten.nl

De collectie wereldkaarten die te vinden is in de webshop is gigantisch. Ik had niet gedacht dat er zoveel verschillende soorten ontwerpen zouden zijn. Daarnaast kun je ook nog kiezen op de soort achtergrond. Wil je canvas, prikbord, behang, plexiglas of als schoolkaart.

Om toch een beetje overzicht te bewaren in de webshop van Wereldkaarten.nl zijn de kaarten opgedeeld in verschillende thema’s. Zo zijn er landkaarten, stadskaarten, kaarten in zwart wit of juist met tekst. Wij kozen uiteraard voor de collectie Kinderkamer. Na wat onderling overleg werd er gekozen voor een kaart met dieren erop. Omdat ik wel een beetje gezelligheid op de gang wilde hebben, werd het de gele kaart. 

We moesten nog even geduld hebben, want de gekozen Wereldkaart wordt met zorg gedrukt en verzonden. Na 5 dagen werd hij dan bezorgd. Bij de bestelling kan je kiezen voor een ophangsysteem, maar hier zaten al 2 schroefjes in de muur en hing ik hem zo op. Elke ochtend lopen we nu langs onze mooi wereldkaart en zijn erg blij met dit puntje op de i.

Samenwerking

Spread the love

7 thoughts on “Wereldkaart van Wereldkaarten.nl aan de muur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.