Barbie Dolfijnen Magic

bioscoopfilm Barbie: Dolfijnen Magie

In een huis voor meiden ontkom je niet aan Barbie en haar vriendinnen. Zelf speelde ik als klein meisje ook graag met deze in roze geklede meisjes-poppen. Maar Barbie is tegenwoordig meer dan een iconische stijlvolle pop, naast haar optredens in een hele reeks DVD’s en de serie Dreamhouse (aanrader om als ouder mee te kijken; Barbie is hier in lekker nuchter over haar Barbie bestaan) nu te zien in de bioscoop. Vanaf 2 november te zien in een nieuw onderwateravontuur! In ‘Barbie – Dolfijnen Magie’.

Barbie Dolfijnen Magic

Het verhaal

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.
Barbie Dolfijnen Magic Barbie Dolfijnen Magic Barbie Dolfijnen Magic Barbie Dolfijnen MagicBarbie Dolfijnen Magic Barbie Dolfijnen Magic

Nederlandse Stemmencast

Barbie: Roos van der Waerden, Chelsea: Manou Jue Cardoso, Hugo: Finn Poncin, Isla: Dilara Horuz, Ken: Levi van Kempen, Marlo: Nicoline Pouwer, Skipper: Tara Hetharia, Stacie: Elaine Hakkaart

Winactie Barbie Doeboek en 2 bioscoopkaartjes

Het Doeboek en de kaartjes zijn gewonnen door

Gefeliciteerd!

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen.
Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Voor meer leuke winacties kun je vinden in mijn overzichtje van de Leukste Winacties in Bloggersland

Flow Nidal rookmelders voor op de kinderkamer

Spread the love

37 thoughts on “bioscoopfilm Barbie: Dolfijnen Magie

 • Ik speelde zelf met barbies ja. En nu speel dochterlief met mijn barbies (Wat nog schoon en heel was).

  Ik doe dus graag mee om samen met haar naar de film te gaan.

  ps: er staat niet tot hoe lang de winactie duurt 😉 De datum vergeten.

 • Leuke actie.
  Zelf speelde ik vroeger met een Fleur pop. Deze was iets dikker en een stuk goedkoper.

  Dochterlief van 12 kreeg wel echte Barbies en die heeft ze inmiddels aan haar zusje van 4 gegeven.

  Samen met mijn meisje naar de film lijkt me erg leuk na alle DVD’S die thuis graag worden gekeken.

 • Wij hebben heel veel met de barbies gespeeld in het zelfgemaakt barbies huis die mijn vader heeft gemaakt. Uren plezier en nu heerlijk om te zien hoe mijn dochter met de barbies speelt.

 • Jolein koolske says:

  Oh wat lijkt me deze film gaaf voor mijn oudste dochter ! Ze is nu 5,5 en ik denk dat ik haar er heeeeeel blij mee maak als we een keer lekker mama / dochter tijd hebben met elkaar ? Met mijn jongste dochter heb ik dit heel vaak omdat ze nog niet op school zit en zo mist ze wel eens leuke dingen. En een keer mama alleen voor haar zal ze ook heerlijk vinden aangezien onze jongste een boef 1ste klas is ? Ik waag dus dolgraag een kansje voor lekker quality time met Milou ??? Ik was zelf ook HE-LE-MAAL Barbie verslaafd en had alle kleuren en maten, geslachten ?

 • Peggy Elizen says:

  Ik speelde vroeger wel met Barbies, mijn dochter heeft ze nu. Uiteraard doe ik graag mee om samen naar de film te gaan en te genieten van Barbie.

 • Ik had wel Barbies maar echt mee spelen deed ik niet. Trok ze regelmatig een ander jurkje aan en dan moesten ze maar weer netjes op een rij zitten. Dochterlief is heel anders…. die kan echt uren spelen met vriendinnen en hasr Barbies. Het hele huis wordt dan gebruikt om als stad te fungeren want ja elke Barbie woont natuurlijk ergens anders

 • Michael noo says:

  Super leuk!! Doe heel graag mee om hiermee mijn dochter te verrassen die helemaal barbie verslaafd is (en wat dat kost 😛 )… Zelf heb ik nooit met barbies gespeeld

 • Caroline Van Asbroeck says:

  Onze dochter lijkt als 2 druppels water op haar papa.
  Zowel uiterlijk als innerlijk.
  Maar één ding heeft ze toch van haar mama: haar liefde voor Barbie!
  Af en toe kruipen we samen de zolder op, die roze kleurt van alle Barbie-dozen, om er te zoeken naar een leuke doos van Barbie uit mama’s kindertijd.
  Het is echt fantastisch om te zien hoe ze speelt met haar ‘moderne’ Barbies en deze van mezelf. Een echte Barbie-fan! (En daar kan mama alleen maar blij mee zijn!)
  Deze actie winnen zou ons beide dus echt blij maken!
  We kruisen onze vingers!

 • Patricia Paling says:

  Jaaa, ik heb er vroeger ook veel mee gespeeld! Helaas niet met de “echte”, maar natuurlijk wel veel plezier van gehad! ?
  Mijn bijna 6-jarige dochter vindt Barbie ook helemaal geweldig! Vooral de kleding van de barbies wisselen vindt ze heel leuk! Ze zou de film ook helemaal geweldig vinden, want ze houdt ook veel van dolfijnen en zeemeerminnen! En mama gaat dan graag met haar mee! ?? Het zou een geweldig moeder-dochter uitje zijn! ???

 • Jaaaa, ik heb heel wat afgespeeld met mijn Barbies! Vooral op Skipper was ik erg trots weet ik nog wel. Het leuke is dat alles grotendeels bewaard is gebleven en dat vooral onze jongste dochter er nu zoveel mee speelt! Ik ga duimen voor deze te gekke prijs, heerlijk genieten in de bios met mijn meisje!

 • Vroeger toen ik jong was zo een 30 jaar geleden, kreeg ik een echte barbie, die waren toen in. Eentje meet superlang haar. Ik kreeg de donkere Hawaiians en mijn zusje de blonde. Daarna nog veel barbie,’s gehad. Ook hier word de film gewaardeerd en hebben we alle barbie film’s gezien. Wij doen mee..

 • Leuk! Ik was een echte barbie fan; ik vroeg als cadeautjes ook altijd Barbiespullen en dat was eigenlijk ook het enige waarmee ik echt veel en graag speelde. gelukkig alles bewaard en nu mijn dochter 6 is vindt ze het ook hartstikke leuk om mee te spelen!Ik volg via facebook, instagram en bloglovin. liefs melissa

 • Je kon nooit genoeg barbies hebben of barbie huizen/auto’s enzovoorts. Ik had zelfs een zwembad speciaal voor de barbie. Leuk hoor, herinneringen ophalen!

 • Joke Dezijn-Oosterling says:

  Ik speelde vroeger erg graag met barbies! Ik heb ze ook altijd bewaard mocht ik zelf ooit een dochter krijgen. Dat is gebeurd en nu speelt mijn dochter met mijn oude barbies! Super leuk om te zien. 🙂

 • Leuk zo’n barbie film en dat doeboek.
  Daar maak ik mijn kleindochter van 6 jaar erg blij mee.
  Ik zelf heb nooit barbies gehad, maar mijn dochter wel.
  Ze speelde er veel mee, maar had ook veel nep barbies.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor mijn kleindochter.

 • lisanne bons says:

  Ik had ook veel barbie’s en een compleet huis met paardenstal. Nu speelt mijn dochter van 8 jaar nog steeds graag met de barbies. Ze wilt later graag dolfijnentrainer worden dus ik denk dat ze deze film wel heel leuk gaat vinden.

 • Rachèl Mergelsberg says:

  Ik heb vroeger uuuuuren gespeeld met mijn Barbie poppen… en mijn dochter van 6 is nu net zo gek op barbies!! Vind het geweldig als ze helemaal opgaat in haar spel!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.