adventskalender

De 10 leukste Adventskalenders online

Gisteren is de maand december weer begonnen en kunnen we gaan aftellen tot aan kerst. Bij dit aftellen hoort een adventskalender. Deze zijn te vinden in vele soorten en maten. Het meest bekend zijn misschien wel de adventskalenders met elke dag een klein chocolaatje. Steeds vaker zie je ook mooie adventskalenders van speelgoed- en beautymerken. Online kun je ook verschillende adventskalenders vinden. Grote merken en bladen laten je in de dagen tot aan kerst een vakje openen met daarachter een leuke winactie, giveaway, aanbieding of andere leuke verrassing. Vandaag geef ik je een top 10 van de leukste online adventskalenders

  • Update voor 2020
adventskalender

Flair’s Adventskalender

Flair maakt de koude dagen een stukje aangenamer met hartverwarmende prijzen. Elke dag opent een ander vakje in onze Flair’s Adventskalender met daarachter de meest waanzinnige hebbedingen.

Flair’s Adventskalender 2020

Foodies magazine Foodies adventkalender

In de Foodies adventkalender geen chocolaatjes – hoe lekker we ze ook vinden, wij gaan voor groots. Van een prachtige stoomoven tot servies, gevulde kalkoen tot een snelkookpan, messenset tot een broodbakmachine en van een keukenradio tot keukenrobot. Elke dag is het weer een grote verrassing. De complete lijst met prijzen vind je in Het grote Kerst nummer.

Foodies magazine Foodies adventkalender 2020

VTwonen Feestkalender

Van 1 t/m 24 december heeft VT wonen elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Van winactie tot korting en van unieke vtwonen onesie tot servies: er zit iedere dag iets moois achter het luikje verstopt. Want de feestmaand is er om te feesten! Open iedere dag een vakje en doe mee. Wel doen hoor, want je wilt onze grote hoofdprijs niet missen. Wanneer deze prijs langskomt? Dat kunnen we nog niet verklappen. Elke dag even kijken dus! De actie van de dag is 24 uur lang geldig.

Foodies magazine Foodies adventkalender 2020

Grazia’s adventskalender

Jawel, december feestmaand is begonnen en ook Grazia viert dat! maak tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer.

Grazia’s adventskalender 2020

New York Pizza’s cadeaukalender

Maak bij New York pizza elke dag een vakje open en wie weet win jij 1 jaar gratis pizza, een PlayStation 5, of een van de andere prijzen en kortingen!

New York Pizza's cadeaukalender

McDonald’s X-MASters (App)

Dit jaar geen McDonald’s Cadeau Kalender maar… McDonald’s X-MASters! Vanaf 1 december barst het feest weer los in de McDonald’s App. En dat betekent 23 dagen lang lekker gamen voor prijzen! Van limited edition items, tot awesome electronics. Ook dit jaar hebben we weer een geweldige collab klaarstaan. Dus zorg dat je de McDonald’s App hebt geïnstalleerd en doe vanaf 1 december mee met McDonald’s X-MASters!

McDonald’s X-MASters 2020

Nintendo 35 jaar Super Mario Bros. Prijzenfestival

Ter eren van de 35e verjaardag van Super Mario kun je dagelijkse prijzen winnen. Daarnaast is er ook een hoofdprijs, een complete set van exclusieve spelden gebaseerd op 35 jaar Super Mario-games, plus het volledige assortiment van LEGO Super Mario 2020! Voor elke deelname aan de dagelijkse trekking krijg je een lot voor de trekking van de hoofdprijs, waardoor je kansen op het winnen van deze geweldige Super Mario-prijs worden vergroot. De winnaars van de hoofdprijs worden op 21 december getrokken, kort nadat de laatste dagelijkse prijstrekking is afgelopen. Doe elke dag mee om je kansen op het winnen van de hoofdprijs te vergroten!

Nintendo 35 jaar Super Mario Bros. Prijzenfestival 2020

Weber advent kalender

Een heerlijke advent met Weber. Je maakt 24 keer kans om te winnen.

Weber advent kalender

Plus Online Adventskalender

Als volwassene koop je niet zo snel een adventskalender voor jezelf, terwijl het toch zo leuk is! Daarom heeft Plus Online een digitale adventskalender voor u gemaakt. Elke dag mag u weer een luikje openen met daarachter een verrassing.

Plus Online Adventskalender 2020

Tefal Adventskalender

Tel af tot Kerst met de Tefal adventskalender! Zoek tot en met 25 december het vakje van vandaag, kras mee en maak direct kans op een Tefal kerstcadeau.

Tefal Adventskalender

Ken jij nog andere leuke online Aventkalenders? Laat het ons hieronder weten

Meer adventkalenders op De leukste online Adventkalenders 2020 en Prijsvragengala.nl

Spread the love

7 thoughts on “De 10 leukste Adventskalenders online

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: