Adventkalenders

De leukste Adventskalenders van dit jaar

Bij de maand december horen natuurlijk de adventkalenders, waarmee we kunnen aftellen tot aan kerst. De Adventskalender is er in vele soorten en maten. Het meest bekend zijn misschien wel de adventskalenders met elke dag een klein chocolaatje. Steeds vaker zie je ook mooie adventskalenders van speelgoed- en beautymerken. Vandaag vertel ik je wat de leukste adventskalenders van dit jaar zijn.

Chocolade Adventskalender

De bekenste adventkalenders zijn misschien wel die je als kind krijgt, waarin elke dag een klein chocolaatje achter het deurtje zit. Maar eigenlijk is dit geen echt chocolade, maar chocoladefantasie. Prima voor de kinderen, maar als echte chocoladeliefhebber, wil je liever toch iets lekkerders. Wat dacht je van de adventkalender van Tony Chocolony of van Côte d’Or Chocolade.

LEGO Adventskalenders

Naast de chocolade-adventkalenders zijn bij ons thuis ook de LEGO-adventkaleners altijd een graag gewild cadeautje van de Sint. Het leuke van de LEGO-adventkalenders, is dat er voor alle LEGO-liefhebbers wel een leuke adventkalender is. Hier zijn de Harry Potter kalender en die van LEGO Friends.

Maar daarnaast zijn er ook LEGO City en LEGO Star Wars adventkalenders.

Speelgoed Adventkalender

Naast de LEGO Adventkalender zijn er nog veel meer leuke speelgoedkalenders. Zo blijven de Playmobile kalenders ook altijd erg leuk. Of bijvoorbeeld deze van Pokemon en Harry Potter Funko poppen.

Boekjes Adventkalender

Heel leuk ook zijn de boekjesadventkalenders die ik dit jaar voorbij heb zien komen. Zo kun je mooi elke avond een nieuw verhaaltje voorlezen, maar natuurlijk ook lang na de kerst. Ik zag ik een adventkalender met LEGO Books en eentje met miniboekjes van de Gruffalo en zijn vrienden.

Beauty Adventskalender

Dat de adventkalenders al lang niet alleen meer voor de kinderen zijn is de afgelopen jaren wel duidelijk geworden. Veel grote merken op gebied van fashion & beauty komen ook met hun eigen adventkalender, van Dior tot Rituals, maar ook betaalbare kalenders zoals de HEMA nagellak kalender of de beauty adventkalenders van de Action.

Thee Adventskalender

Ook heel leuk zijn dit jaar de Thee kalenders. Zo drink je bijvoorbeeld elke dag een nieuwe smaakje thee van je favoriete merk zoals Pickwick, Lipton Thee Kerst Adventskalender 2021, voor de echte theeliefhebbers en als kerstcadeau – 48 Theezakjes – 1 Kalender” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>Lipton of Pukka

Drank Adventskalender

Wil je wat sterkers dan een kopje thee? Dan zijn er ook kalenders te koop met wat sterkere dranken, zoals een Speciaal Bier adventkalender voor de mannen of een kalender met elke dag een wijntje om te proeven. Van een ander soort is de Adventskalender cocktail accessoires van de Lidl, ook heel leuk om te krijgen.

Sieraden Adventkalender

Wil je echt eens een andere adventkalender geven denk dan eens aan één met sieraden. Zo is er dit jaar weer de My Jewellery Adventkalender. In 10 mooie doosjes zitten verschillende sieraden en er is een keuze in goud en zilver. Maar ook KAYA sieraden heeft dit jaar een mooie Surprise (advent) Kalender “Liefde” met echt 925 zilveren sieraden, die samen een mooie bedelarmband maken.

Meer adventkalenders op De leukste online Adventkalenders 2021

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

8 thoughts on “De leukste Adventskalenders van dit jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.