Never a Dull Moment week 16

Weekoverzicht | Never a dull moment week 16 met veel zon, Ladies Night en EPIC post

De voorjaarsmoeheid en de drukte is helaas nog niet voorbij. Daarom ook deze week mijn Weekoverzicht wat later dan anders. Gelukkig was het wel een week met leuke uitjes en niet te vergeten prachtig weer. Dat helpt gelukkig wel een beetje en ook lijkt er licht aan het einde van de tunnel te komen wat betreft het opruimen van mijn vaders huis. Mijn zussen en ik werken er hard aan, maar dat kost mij wel 2 dagen in de week. Hierdoor verschenen er ook afgelopen week wat minder blogs online, dan je van mijn gewend bent. Ik doe mijn best met het vinden van de gulden middenweg hierin en voor aankomende week heb ik in ieder geval wel weer een leuke winactie klaar staan!

Never a Dull Moment week 16

Zondag 15 april

Omdat het zaterdagavond best wel een beetje laat geworden was (lees hier het weekoverzicht van vorige week), deden we het een beetje rustig aan op de zondagochtend. Na wat koffie en een ontbijtje, vertrokken we naar het huis van mijn vader om weer verder te gaan met het opruimen. Daar waren we nog wel even bezig met mijn zussen, maar tegen borreltijd maakte we er een einde aan en haastte naar huis voor een borrel! Ik had een mooi Italiaans borrelpakket gekregen voor van de Albert Heijn, in het kader van hun borrelzegelactie en het begin van het Borrelseizoen.

Borrel eens anders

We maakte er nog een extra stokbroodje bij en toen had iedereen eigenlijk ook meteen wel genoeg gegeten en maakte we er een gezellige en rustige zondagavond van

Maandag 16 april

De zomerdagen zijn nu echt begonnen! Het is heerlijk om de zonnestralen weer te voelen. In de pauze gingen we dus natuurlijk weer eens naar buiten om te lunchen!

Ik vertrok lekker vroeg van werk, zodat ik op tijd zou zijn voor Kleine Zus haar kijkles bij het zwemmen. Op het moment dat ik het parkeerterrein van het zwembad opliep, bedacht ik mij ineens dat ze nu zwom in de vroege les, maar ik de kijkles in mijn agenda had gezet, toen ze nog in de late les zat…. Ik was dus net te laat en zag het busje van de BSO, met Kleine Zus erin, net de hoek om wegrijden. Balen! Helemaal omdat ik met de bus was. Papa’s Liefste belde gelukkig net dat hij onderweg naar huis was. Hij had pech gehad met zijn auto en moest voor sluitingstijd de leenauto weer wegbrengen en zijn eigen auto weer ophalen. Ik moest een halfuurtje op hem wachten, maar in het zonnetje was dat ook geen straf.

Nadat we de auto hadden weggebracht, snel Kleine Zus weer opgehaald. Die baalde natuurlijk wel dat we haar nu niet hadden zien zwemmen. Gelukkig gaan we snel op vakantie en zullen we zeker lekker samen gaan zwemmen.

Dinsdag 17 april

Ook vandaag weer een dagje opruimen in mijn vaders huis. Langzaam komt het einde wel inzicht, raken kasten leger en verhuisdozen voller.

Na het middaguur, fietste ik nog even snel door de stad, voordat ik weer op het schoolplein moest staan. Ik had mij enige tijd geleden ingeschreven voor het #EchtePostIsCool project. Dit weekend was het unboxingdag, en ik moest nog opzoek naar wat leuke cadeautjes voor mijn Swapmaatje. Gelukkig slaagde ik en moest ik ze nu alleen nog leuk inpakken. ’s Middags verder een beetje in huis gerommeld en de meiden konden lekker buitenspelen met het mooie weer.

Woensdag 18 april

Nu de zon is gaan schijnen, komen er overal de blaadjes en bloemen te voorschijn. De gemeente Leiden is overal rondom ons huis duizenden gele tulpen en blauwe druifjes geplant. Als ik nu naar buiten kijk, heb ik mijn eigen bloemenvelden. Echt prachtig!

De temperaturen vlogen vandaag omhoog naar tropische hoogtes! Ik moest iets langer op werk blijven, maar gelukkig mocht Kleine Zus mee met een vriendinnetje om daar te lunchen. Eenmaal thuis weer thuis konden ze lekker buiten spelen met een badje en natuurlijk waterpistolen. Ik trok mij even terug om mijn #EchtePostICool in te pakken. Van GeefEenPrentenboekCadeau had ik een perspakket ontvangen met posters, flyser, kaarten en vlaggetjes met de afbeelding van het boek Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram. Omdat ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik er mee moest doen, was het blijven liggen.

Opeens bedacht ik mij dat het misschien leuk was om de cadeautjes voor mijn swapmaatje met deze posters. Omdat ze zelf 2 kinderen heeft, dacht ik dat ze deze inpakstijl wel zou kunnen waarderen. Ik plaatste een foto van mijn ingepakte cadeautjes en kreeg daarop meer reacties en likes, dan ooit. Blijkbaar konden wel meer mijn inpakkunst waarderen 😉

Het pakketje moest voor 17.00 op de post gedaan worden en dat lukte gelukkig net op tijd. Nu is het nog wachten op mijn eigen pakketje en tot zaterdag als iedereen hem mag uitpakken. Omdat ik toch bij de supermarkt was, dacht ik nog snel even een paar ijsjes te halen, maar die waren natuurlijk dik uitverkocht. Gelukkig vond ik nog een pak, helemaal achterin

Zodra Papa’s Liefste thuis was, sprong ik op de fiets naar het station. Daar had ik afgesproken met mijn vriendin om samen naar de Ladies Night te gaan bij Kinepolis Jaarbeurs. Ik was zelf nog nooit naar een Ladies Night geweest en had er veel zin in. De film deze avond was de voorpremière van de feelgood Nederlands film De MatchMaker. Bij aankomst kregen we een lekker welkomsdrankje en een bakje zoetigheid. Buiten stonden er allemaal leuke kraampjes en je mocht met deze hunk op de foto.

We hadden een erg gezellige avond en het was een film vol romantiek, humor en zeker een goed schrikmoment. Hahaha mijn vriendin vloog zowat uit haar stoel.

Donderdag 19 april

Vandaag had ik 2 afspraken in Amsterdam. Ik zou samen met Rory naar de Lifestyle Lab van MissPublicity gaan en had de dag ervoor ook afgesproken met Kimberly samen het laatste stukje te reizen en daarna door te gaan naar de pressdag van Bobbery.Amsterdam. Helaas liep het allemaal niet zo voorspoedig… Papa’s Liefste zou mij in Amsterdam afzetten, want daar werkt hij. Helaas was het zo druk om de weg, dat we al veel te laat in Slotterdijk zouden zijn voor mijn trein naar CS. Hij wilde mij ook wel op CS afzetten, maar ook daar was natuurlijk alles opgebroken en was het onmogelijk om bij de K&R van het station te komen. Zo kon ik pas een stuk verderop uit de auto en moest een flink stuk terug wandelen. Gelukkig voor het mooie weer en had Kimberly zich prima vermaakt met “toeristen-kijken”. We namen de metro naar The Student Hotel, waar LifeStyle Lab plaatsvond.

  

In The Playroom werden we ontvangen en konden we kennismaken met nieuwe producten van Wilkinson, Bulldog Skincare, UnionBrabantia, maar waren er ook (voor mij) nieuwe merken als Qarc, Xsenible, The Tutu Shop, Rank Wijn en Lelo. Rory was er ook al en we hebben gezellig even bijgekletst en ondertussen alle laatste nieuwtjes gehoord over deze producten.

 

Tegen het middaguur, stortte Kimberly en ik ons weer in de OV jungle van Amsterdam. Gelukkg viel het wel mee, maar moesten we een eindje gewoon lopen. Met dit prachtige weer in een mooi stukje van Amsterdam, was dat geen straf. Bij Bobbery aangekomen, kregen we een rondleiding langs al hun producten. Zo waren er mooie tassen van Paul’s Boutique, Corque en Valentino. Ook veel kledingmerken zoals Ichi, Zizzi en Sepehr Maghsoudi (bekend van Project Catwalk).

Ook was er een speciale baby- en kinderhoek van BABYMatters en mochten we springen op de matrassen van EVE Sleep We kwamen daar ook Linda tegen, dus dat hebben we met zijn drietjes gedaan. Na een heerlijk ijsje te hebben gegeten van Smash’n Roll (aanrader!) gingen we weer huiswaarts. Omdat Linda praktisch langs mijn huis rijdt, op de terugweg, mocht ik maar haar meerijden! Zo was ik ruim voordat de school uitging weer thuis.

’s Middags hebben de meiden heerlijk buiten gespeeld en hebben we ook buiten gegeten. Ik kon daarna nog maar moeilijk de energie vinden om te gaan sporten, dus heb ik een avondje overgeslagen….

Vrijdag 20 april

Nog zo’n heerlijke dag, maar helaas moest ik werken. Omdat we gisteravond niet naar het strand konden gaan om te eten (Papa’s Liefste ging namelijk wel sporten), besloten we dat vanavond te doen. Papa’s Liefste haalde de meiden op van de BSO, waarna zij mij weer en reden we door naar het strand. Helaas was het weer toch al teveel afgekoeld om buiten te eten, dus deden we dat toch maar binnen. Er stonden asperges op het menu, dus ik kon ik natuurlijk niet weerstaan.

We kwamen natuurlijk veel te laat voor die meiden weer thuis, maar ze moesten toch eerst flink afgespoeld worden, voordat ze naar bed konden. Overal zat er zand. In de Bakfiets vond ik dan toch ook mijn #EPIC6 pakketjes. Heel nieuwsgierig natuurlijk wat er in zit en van wie, maar we moeten toch even wachten tot morgen.

Zaterdag 21 april

Het eerste wat de meiden natuurlijk vroegen, toen ze wakker waren, is wat er in de EPIC doos zat. Samen hebben we dus maar meteen uitgepakt! Tussen de wattenpropjes vonden we diverse cadeautjes, voor mij en de meiden! Zelfs aan onze Oude Poes was gedacht. Deze doos was voor ons samengesteld door DoorMariska


Na het uitpakken, was het alweer tijd voor de balletles van Kleine Zus. Nadat wij ook een kopje koffie hadden gedronken, reden we door naar het huis van mijn vader. De 10 verhuisdozen is we gekocht hadden, hebben we die middag gevuld. De laatste kasten in de studeerkamer zijn afgebroken en het einde komt langzaam in zicht. Tegen etenstijd was iedereen moe, warm en vies. Thuis snel onder de douche gesprongen en daarna natuurlijk de BBQ aan en een wijntje ingeschonken.

Hoe heb jij deze warme week overleefd?

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Never a dull moment week 16 met veel zon, Ladies Night en EPIC post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: