Bulderende motoren tijdens de Monster Jam!

Op 30 juni is het weer zover en kun je genieten van de mooiste, snelste en levensgrote Monster Jam trucks in De Kuip in Rotterdam. Monster Jam is ’s werelds meest spectaculaire live event vol actie op vier wielen met ronkende motoren en gierende banden. Wil jij bij dit familievriendelijke en spectaculaire motorsport evenement aanwezig zijn? Dat kan, want ik mag maar liefst 4 kaarten t.w.v. ruim €170 weggeven! 

Monster Jam 2018

In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam te zien. Het event trok toen meer dan 30.000 bezoekers. Door logistieke problemen, werd de show van vorig jaar helaas uitgesteld. Maar nu komt Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, op 30 juni eindelijk dan weer terug naar Rotterdam.

Monster Jam - El Toro Loco Monster Jam - Dragon

Iedere Monster Jam truck is ongeveer 3,20 meter hoog, 3,65 meter breed, 5,20 meter lang en weegt 4.500 kilogram. Een Monster Jam motor genereert 1.500 PK dankzij een blower die lucht en brandstof in de motor perst.

Monster Jam - Monster Mutt Dalmatian Monster Jam - Scooby-Doo

Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities. Beleef hoe de meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Pirate’s Curse, Monster Mutt® en veel meer, je op het puntje van je stoel laten zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.
In ’s werelds meest iconische locaties, zoals De Kuip, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te laten gaan.

De Monster Jam Pit Party

De Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Monster Jam Pit Party Monster Jam Pit Party

Praktische Informatie 

Datum: 30 juni 2018
Locatie: De Kuip – Rotterdam
FeaturingGrave Digger (Morgan Kane), Megalodon (Alex Blackwell), Zombie (Alx Danielsson), Max-D (Neil Elliott), Monster Mutt Dalmatian (Candice Jolly), Monster Energy (Todd LeDuc), El Toro Loco (Marc McDonald), EarthShaker (Colt Stephens), Dragon (Jon Zimmer), Scooby-Doo (Linsey Read)*
Tickets verkrijgbaar vanaf € 20,90 via Monsterjam.nl
Aanvang show: 15.00 uur
Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

Winactie 4 vrijkaarten Monster Jam 2018

Wil jij kans maken op 4 vrijkaartjes ter waarde van 42,90 euro per ticket, doe dan mee aan deze winactie! En wie weet maak jij dit bulderende spektakel wel van dichtij mee!

De winnaars is

 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

* Deelnemende trucks onder voorbehoudSamenwerking
©2017 Feld Motor Sports, Inc

Spread the love

27 thoughts on “Bulderende motoren tijdens de Monster Jam!

 • CLAUDIA Diependaal says:

  Ik zou het heel erg leuk vinden dat mijn zoon met zijn pa en onze kleinzoon met zijn pa kunnen gaan. Zou zo tof zijn. Ik weet zeker dat ze het alle 4, opa, paps ommlief van 14 onze zoon dus en onze kleinzoon Yuano het rete vet gaan vinden. En al helemaal omdat met zijn allen te kunnen mogen doen! Ik duim vast.

 • Deze is puur voor mijzelf voornamelijk. Al jaren naar de Monster Jams gewild, maar Arnhem was te ver weg. Vorig jaar werkte ik tegenover de Kuip, tijdens Monster Jam. Wat een gebulder kwam er uit dat stadion, geweldig!
  Sowieso zou ik mijn man meenemen en misschien 2 vrienden nog.

 • Ik wil hier super graag heen met mijn man, zoon en broer. Mijn zoon is gek van mostertrucks, en had zelfs een monstertruckjas deze winter

 • Waauw dit zou super gaaf zijn om mijn familie mee te verrassen. Ik zou dan ook graag gaan met manlief, zoon en dochter. Weet heel zeker dat mijn zoontje dit helemaal geweldig zou vinden! En tevens toch ook spannend! Dus we duimen heel erg hard??

 • Wow, mama´s liefste! Dit is een prijs uit duizenden!!! ?
  Hier doe ik graag aan mee. Wij hebben een zoon (en ook een papa Willie, haha) die dol is op Monster Jams. Onze zoon tekent ze tot en met na, speelt hele scene’s na met zijn Monster Jams (inclusief geluiden, haha), hij heeft er zelfs kleding van, en hij kijkt elke zondag naar RTL 7 om ze “live” te zien, maar nu vind hij (en wij stiekem ook) dat het tijd is om er zelf naar toe te gaan (de schattebout!)
  Ik weet zeker als ik het voor hem en mijn gezin (4 personen) ga winnen dat ik voor altijd mama’s liefste ben ?

 • Wow, mama´s liefste! Dit is een prijs uit duizenden!!! ?
  Hier doe ik graag aan mee. Wij hebben een zoon (en ook papa Willie, haha) die dol is op Monster Jams. Onze zoon tekent ze tot en met na, speelt hele scene’s na met zijn Monster Jams (inclusief geluiden, haha), hij heeft er zelfs kleding van, en hij kijkt elke zondag naar RTL 7 om ze “live” te zien, maar nu vind hij (en wij stiekem ook) dat het tijd is om er zelf naar toe te gaan (de schattebout!)
  Ik weet zeker als ik het voor hem en mijn gezin (4 personen) ga winnen dat ik voor altijd mama’s liefste ben ?

 • Jeroen Wichers says:

  Heel graag samen met m’n vader. Wil hem er mee verrassen als ik zou winnen. Heb de winactie ook gedeeld op Facebook. Fijne dag vandaag en alvast succes met de verloting

 • xiomara xavannah jesmay says:

  geweldige actie en ik kom heel graag een kansje wagen .. wie ik meeneem? natuurlijk mijn stoere meisjes en mijn man ..
  hier willen ze zo graag heen !
  zou mooi zijn als ik dit mag winnen voor ze ?

 • Wat een leuke, stoere actie. Niet alleen voor mannen, maar zeker ook voor mijn dochter en ik; wij vinden dit ook echt heel gaaf en ik doe dan ook graag mee om iedereen in ons gezin te verrassen.

 • omg ik zou mijn dochter (13) echt superblij maken indien ik kaartjes hiervoor zou winnen!! ZE is 13 dus heeft nog geen facebook dus ik kan haar niet taggen.
  ik volg op alle 3 de kanalen volgens mij

 • Wauw super geweldig, doe graag mee met deze actie. Erg leuk om met mijn zoon en broer naar toe te gaan. Zal een echte verrassing zijn 🙂 Erg stoer!!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.