Review | PAW Patrol Mission Cruiser en de Mini Voertuigen

Ben je klaar om op missie te gaan! Rij dan mee in de PAW Patrol Mission Cruiser! Met hun nieuwe mini voertuigen kunnen de pups weer op avontuur en al hun vriendjes helpen waar nodig. Hier in huis wonen twee hele grote Paw Patrol fans, die maar al te graag de Cruiser en mini voertuig wilde testen! Snel op missie dus maar!

Paw Patrol Mission Cruiser Mini Voertuig Review

Mijn meiden zijn dol op de pups van het speciale Rescue Team PAW Patrol. Ze kijken dan ook graag naar de deze leuke serie van op Nick Jr,. maar spelen hun avonturen ook graag zelf na. Met de nieuwe Mission Cruiser is dat nu nog leuker geworden.

Wie zijn de PAW Patrols?

Wellicht ben je nog niet zo bekend met het team van Paw Patrol, dus eerste maar even een kort introductie.

Paw Patrol team

In Avonturenbaai woont de tien jaar oude Ryder. Hij heeft de leiding over de zes heldhaftige pups in training; Marshall, Chase, Puin, Rocky, Skye en Zuma. Samen vormen zij het team Paw Patrol en staan voor iedereen klaar. Elke pup heeft zijn eigen karakter en specialiteit die goed van pas komt tijdens hun missies. Vaak is het Burgemeester Goodway (en haar handtaskippetje Chickaletta) die de hulp in roept van het team. Zodra er zich problemen voordoen in de baai, springt Ryder op zijn squad en gaan hij met zijn team op avontuur.

De Pups

  • Marshall; de brandweer dalmatiër, een beetje de klungel van het stel
  • Chase; de atletische Duitse herder, die met zijn megafoon graag de leiding neemt.
  • Rubble; de stoere buldog, die alle bouw- en graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt.
  • Rocky; een vrolijke puppy, die alles van recyclen en techniek.
  • Skye; de helikopterpiloot en het enige meisje in het team, maar nooit bang.
  • Zuma; de labrador die goed kan duiken. Zijn voertuig is een hovercraft die omgebouwd kan worden naar een onderzeeboot.

Mini Vehicles Paw Patrol

Zo nu en dan wordt het team uitgebreid met een gast puppy, zoals Everest, een meisjes husky. Zij woont in de bergen bij de sneeuwhut van Jake, de beste snowboarder van Avonturenbaai met zijn eigen skistation.

PAW Patrol Mission Cruiser

Naast hun hoofdkwartier zijn er voor het eigen speelplezier al diverse grote en kleine voertuigen te vinden in de speelgoedwinkels. Nieuw in de collectie is de Misson Cruiser. In deze mooie blauwe truck kunnen maar liefst 3 pups en hun mini voertuigen in vervoert worden, zodat ze sneller op de rescue plek kunnen aankomen. Eenmaal daar gaat de laadklep (incl geluid) open met een druk op de knop. Met de speciale handels aan de achterkant van de wagen, kunnen de pups zo uit hun vakje geschoten worden. Achter in de truck is ook nog ruimte voor diverse spullen die van pas kunnen komen op hun missies. Gebruik het uitklapbare scherm en de geanimeerde missiekaart om de nieuwe missie te bekijken en een plan te maken.

  

Het Mission Cruiser-voertuig bevat ook Robo Dog en zijn voertuig. Robo Dog is zelf gemaakt door Ryder, met wat hulp van Rocky. Hij bestuurt vaak de grote voertuigen van het Paw Patol team en nu dus ook de nieuwe Mission Cruiser. Met zijn eigen mini voertuigje kan hij ook de Pups helpen waar nodig.

Wat vinden wij er van?

Met 2 meiden in huis, vind je niet veel autootjes en andere voertuigen in de speelgoedkist. Tenzij het roze is en Barbie er in past. Toch is deze Mission Cruiser vanaf dag 1 een groot succes! We kregen samen met de Cruiser ook Rocky en zijn groene mini voertuig. We hadden zelf al een paar van de andere pups en hun voertuigen, dus deze cruiser, Robo Dog en Rocky waren een mooie aanvulling daarop.

Omdat Kleine Zus 5,5 jaar werd en we toch altijd een beetje vieren, kreeg zij de Mission Cruiser en Rocky. Natuurijk moest haar grote trots ook meteen mee naar school op speelgoeddag. Ondanks dat Kleine Zus eigenlijk niet zoveel moet hebben van de jongetjes in de klas (jongens zijn irritant – haar woorden), kwam al snel toch het eerste vriendje spelen. Samen gingen ze uren op avontuur met de pups. Ze werden geladen, afgeschoten en Everlast haar snowboard paste precies achterin de truck. De Cruiser heeft een eigen missie kaart, maar ook elke mini voertuig heeft er eentje. Zo kan er gewisseld worden van missie of natuurlijk gewoon een hele eigen missie worden verzonnen. Gegarandeerd voor uren speelplezier en nieuwe vriendschappen.

Op welke missie zou jij de Paw Patrol en hun Mission Cruiser sturen?

Samenwerking

Spread the love

One thought on “Review | PAW Patrol Mission Cruiser en de Mini Voertuigen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.