Never a Dull Moment week 14

Weekoverzicht | Never a dull moment #14, eindelijk lente, pasen en Bloggersweekend

Het was een kort werkweek, want maandag hadden we lekker nog een extra vrije dag door Pasen. Maar ook omdat het weekend al op vrijdag begon. Samen met 9 andere mamabloggers ging ik mee op Bloggersweekend. Tussendoor werd er nog wel even gewerkt en bezocht ik de persdag van MOOI the Agendy. Maar wellicht het allerbelangrijkste was deze week misschien wel dat eindelijk de lente begon.

Maandag 2 april

Heerlijk een extra dagje weekend! Vandaag is het 2e Paasdag en mogen we lekker uitslapen. Na 2 dagen op pad te zijn geweest naar de Julianatoren en Duinrell, was het heerlijk om even een ochtendje niets te doen. Omdat we daardoor nog niet echt toegekomen aan het Paasontbijt, dus deden we dat lekker vanochtend.

paasontbijt

Na ons ontbijt besloten we naar het Volkenkunde museum te gaan. Daar is al een tijdje de tentoonstelling SIERADEN – makers & dragers te zien en speciaal op Tweede Paasdag, waren er diverse sieraden workshops voor kinderen en volwassenen. De meiden deden de speurtocht, terwijl wij rondkeken.

 

Na sluitingstijd gingen we weer naar huis voor een rustig avondje thuis. De meiden verfde nog wat paaseieren en gingen daarna lekker op tijd naar bed, want morgen was het weer gewoon school.

Dinsdag 3 april

Het wordt een beetje vaste prik, maar na het naar school brengen van de meiden, ging ik naar het huis van mijn vader. Stapje voor stapje vinden we een plekje voor al zijn verzamelingen. Vandaag heb ik zijn Olivier B Bommel collectie gedocumenteerd en ingepakt. Nu nog al zijn andere stripboeken…

Uit school speelde de meiden lekker buiten. Het had mij leuk geleken als de meiden ’s middags aan de slag konden met de Donut Factory van Totum, maar helaas moest het gips eerst nog 24 uur uitharden. Ze moesten dus nog even geduld hebben met verven.

Woensdag 4 april

Het was een geluk bij en ongeluk dat Grote Zus vergeten was dat we maandag vrij waren geweest en dus ’s ochtends gewoon haar lunchpakket had gemaakt. (Ik en) Kleine Zus was namelijk haar tas vergeten thuis, met daarin haar drinken en 10-uurtje. Ik had geen tijd om weer naar huis te fietsten omdat ik al meteen een afspraak daarna in het ziekenhuis had. Zo konden we toch nog een 10-uurtje regelen voor Kleine Zus.

Uit school hadden beide meiden een vriendje over om te spelen. Kleine Zus had vorige week met speelgoed dag haar nieuwe PAW Patrol Mission Cruiser meegenomen en daar willen de jongetjes wel mee komen spelen. Na de lunch speelde ze dan ook gezellig samen (sorry vergeten een foto te maken) Omdat het jongetje uit haar klas nog wel maar 4 was, kwam zijn moeder hem na 2 uur al halen. Omdat hij nog niet mee wilde, dronken wij nog even gezellig thee. Nadat hij naar huis was, herinnerde we ons dat we nog de gipse donuts hadden liggen en ging iedereen lekker aan de slag met versieren van deze

De postbode kwam nog even langs met dit onverwachte perspakkertje; het nieuwste scheermesje van Wilkinson, de F.A.B. Hier mee kun je (F)orward (A)nd (B)back scheren. Met de eerste lente dagen in aantocht, kan een nieuwe mesje zeker geen kwaad.

Donderdag 5 april

Donderdag was ik al vroeg onderweg, want ik had de hele dag overleg met mijn landelijk diëtisten collega’s. Wij werken allemaal met clienten met de ziekte van Huntington en het is fijn om elkaar een paar keer per jaar te zien en te horen waar we allemaal mee bezig zijn en (organisatorisch) tegenaanlopen. Deze keer spraken we af bij het Huntington expertisecentrum Atlant, in Apeldoorn.

Omdat Papa’s Liefste niet thuis zou eten, haal ik voor de meiden lekker makkelijk pizza. Heel verstandig was dat niet, want ik besloot toch een uurtje te gaan sporten en toen lag de pizza toch wel zwaar op mijn maag.

Vrijdag 6 april

Na een extra dikke zoen en knuffel, nam ik ’s ochtend afscheid van de meiden. Als zij weer thuis zouden komen, was ik namelijk al weg voor het hele weekend. Net als vorig jaar was er weer een Bloggersweekend georganiseerd en ging ik een heel weekend naar Het Heijderbos van Center Parcs

Nadat de meiden waren weggebracht en ik mijn tas had gepakt, bracht Papa’s Liefste mij eerst naar Charlotte. Ik mocht met haar meerijden naar Limburg, maar eerst zouden we nog stoppen bij Mooi The Agency voor hun persdag in Amsterdam.

We werden daar zeer vriendelijk ontvangen en werden verrast door de diverse merken onder hun hoede, met de nieuwste beauty trends voor het aankomende seizoen. We hadden maar even willen blijven, maar al gauw was het na lunchtijd voordat we weer in de auto stapte.

Amsterdam uitkomen bleek nog niet zo makkelijk. Tom Tom stuurde ons dwarsdoor de stad naar de snelweg, dus het duurde wel even voordat we daar waren. Ook zouden wij nog de boodschappen doen voor het weekend en moesten dus nog een keertjes extra stoppen. Wel braak de zon al echt door!

Tegen 18.30 waren alle dames wel gearriveerd en besloten we het weekend meteen goed te beginnen en gezellig uit eten te gaan bij Fuego Adventure Grill. In dit themarestaurant krijg je bij de ingang een kaartje mee om je eigen tafeltje te vinden en een bakje popcorn als proviand. Gelukkig lukt het ons de tafel te vinden en hebben we heerlijk gegeten

Terug in het ons huisje, gingen we natuurlijk nog lang niet naar bed…

Zaterdag 7 april

Ondanks de korte nacht, zaten Miriam en ik al om 8.30 in de auto, om Cassandra van het station te halen. Zij had helaas niet vrijdag al kunnen komen, maar was gelukkig nu wel onderweg. Helaas hadden Miriam en ik ons een beetje vergist in het tijdstip waarop ze zou aankomen en waren we dus een halfuur te vroeg op het station. Gelukkig was er koffie!

Terug in ons huisje, was iedereen ondertussen wel wakker. We werden om 10.30 verwacht in het Business Centrum op het park voor een afspraak met NewsLab. Zij hadden voor ons dit weekendje in het Heijderbos geregeld en ontvingen ons met taart en koffie en vertelde ons over alle nieuwe plannen van Center Parcs, die de komende tijd op de planning staan. Ik kan je zeggen, verblijven in Center Parcs wordt de komend jaren naar een heel nieuw en hoger niveau getild.

We dacht dat we er waren om een weekendje te ontspannen heeft het mis. We hadden de rest van de dag een strak plan met verschillende workshops en presentaties van elkaar. Zo legde Charlotte ons meer uit over het maken van flatlayes (fotografie), Merel over hoe je het beste je blog kan schrijven met de SEO regels, Nicole over het plannen van je blog- en social media schema, Miriam over de nieuwe AVG wetgeving, Joyce over Affiliatie Marketing en tenslotte Linda over het gebruik van Pinterest voor je blog. Een druk, maar zeer leerzaam programma

Gelukkig was er tussendoor nog wel even wat tijd om buiten van de zon te genieten. Omdat Marije hoog zwanger is, hadden we haar aan het einde van de middag even het huis uitgelokt, zodat wij de boel konden versieren voor haar Babyshower. We waren bang geweest dat ze wel wat door had, maar dat was het geheim was toch goed bewaard gebleven, want ze was zeer verrast!

Naast fietsen, hadden we voor Marije ook een golfkarretje mogen lenen bij de fietsenverhuur. Gezien haar bekkeninstabiliteit, kon zij zich zo makkelijk verplaatsen in het park. Natuurlijk wilde iedereen daar wel een rondje in rijden om het park zo beter te zien

Het karretje kwam ook mooi van pas, om de bestelling van Albert Heijn op de te halen bij de slagbomen bij het park. Omdat dit weekend het borrelseizoen geopend is en je voor hele mooi borrelservies bij de Albert Heijn kunt sparen, hadden zij voor ons een borrel geregeld. Naast de glazen, karaf, koeler en mooie houten planken, bezorgde Albert ons een mooi alcoholvrij bierpakket en diverse wijnen.

 

Het werd nog een lange, gezellige avond.

Heb jij dit weekend ook zo van het mooie weer genoten?

Spread the love

2 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #14, eindelijk lente, pasen en Bloggersweekend

  • Ah wat een gezellige en volle week Fleur. Bij de foto van de verzameling van je vader moest ik even slikken. Wat moet het moeilijk zijn om hiermee bezig te zijn. Veel sterkte.
    Fijn om jou en Charlotte nog even te hebben gezien bij MOOI. Ik ben zelfs nog tot een uur of 15 gebleven (en de dag ervoor tot ruim 13.00 uur). Teveel leuks te zien en te doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: