Uitje|Magische Familieshow Wonder School LIVE

Promofoto_ws_liggend_fotografie Otto van den ToornAfgelopen weekend ging de nieuw show van Wardo, de verwonderaar, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School in premiere. Namens MamaLiefde mochten wij daarbij aanwezig zijn en als een van de eerste deze show te zien. Mijn meiden zijn groot fan en demonstreren regelmatig zijn trucjes aan ons inclusief hoge hoed. Dat ze hem nu in het echt zouden zien (en misschien wel ontmoeten) was een grote verrassing voor ze. Lees hier wat we vonden van de Magische Familieshow Wonder School LIVE

Zaterdagmiddag vertrokken we richting Hilversum, waar de première in het Gooiland theater plaats vond. Daar lag de rode loper al voor ons uit en werden we verwelkomt door een echte portier in lange rode jas en hoge hoed. Bij de persbalie lagen 4 kaartjes voor ons IMG_4471 klaar en werden de meiden meteen omgetoverd tot echte goochelaars met een mooie zwarte cape, een paar witte (grote) handschoenen en toverstok. Grote Zus had speciaal voor vandaag haar zwarte jurk aangedaan en natuurlijk haar hoge hoed meegenomen. Deze extra accessoires maakte het plaatje compleet. Kleine Zus keek eerst even de kat uit de boom, maar wilde uiteindelijk toch wel de cape om en zwaaide vrolijk met de toverstok in het rond.
Tijdens het wachten totdat de zaal open ging, kwam de Hartendame, in haar prachtige jurk al even kijken in de foyer. De meiden waren diep onder de indruk van haar mooie zuurstokroze met veel glitter-jurk.

De voorstelling

Wardo, de verwonderaar, nam ons mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. In de familieshow droomt Wardo ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen. Hiermee kan hij de Gouden toverstok verdien en zijn grootste wens in vervulling laten gaan. Vergezeld door een mysterieuze Hartendame en het pratend konijn Wally, gaat Wardo de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars in de zaal veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier een daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School. Na afloop krijgen alle kinderen ook een echt Wonder School Diploma.

IMG_4484   IMG_4487

After Party

Omdat we perskaartjes hadden gekregen, mochten wij na afloop van de voorstelling nog even in de zaal achterblijven en samen met alle fotografen het toneel op. Dit was een mooie kans voor Grote Zus om zelf ook op de foto te gaan met Wardo, de Hartendame en Wally, het pratende Konijn. Op weg naar de foyer liepen we ook nog Irene Moors tegen het lijf en mocht Grote Zus ook nog even met haar op de foto (dat vond ik waarschijnlijk leuker dan zij ;)).
In de foyer dronken we nog een drankje, maar daarna was het wel weer tijd om naar huis te gaan. Voor Kleine Zus waren het allemaal ook wel erg veel indrukken geweest, want ze lag al snel zachtjes te snurken achterin.

IMG_4518   IMG_4521

Wat vonden we er van?

We hebben een hele leuke middag gehad. De meiden waren zeer onder de indruk van alle goocheltrucs en moesten ook hard lachen tijdens de voorstelling. Ook riepen ze elk keer heel hard de toverspreuk Wie Wa WonderI mee. Ik had gedacht dat het een aan een schakeling zou zijn van goocheltrucs, maar het was meer een spannend verhaal waar de goocheltrucs onderdeel van waren. De trucs waren niet allemaal even heel verrassend, maar dat maakte de kinderen niets uit. Erg leuk was ook dat de kinderen veel betrokken worden bij de show. Sommige kinderen mogen Wardo zelfs assisteren op het toneel.
De voorstelling is een echte familievoorstelling vanaf 4 jaar. Kleine Zus is nog net geen 4 en voor haar waren de 75 minuten (zonder pauze) misschien net iets te lang, maar heeft er zeker wel van genoten.

Ook benieuwd naar deze voorstelling. Hier vind je de speellijst

Dankjewel MamaLiefde dat we deze show mochten gaan zien. We hebben een geweldige middag gehad, waar we nog veel aan zullen terugdenken.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.