Blog | Last Minute Moederdag cadeautips

moederdag -2

Nog even en het is weer de tweede zondag van de maand mei, beter bekend als MOEDERDAG.
Natuurlijk voor mij als moeder een dag waar ik het hele jaar naar uit kijk. Heerlijk ontbijt op bed en daarna mag ik nog een beetje uitslapen. De rest van de dag wordt ik volledig in de watten gelegd, hoef niet te koken, op te ruimen, was te vouwen of af te wassen!
Natuurlijk horen bij Moederdag ook cadeautjes. Nu mijn meiden nog klein zijn, krijg ik mooie zelf gemaakte macaroni-kettingen en zelf-gekleide sleutelhangers, vergezeld met uit het hoofd geleerde versjes. Maar ben zit je niet meer in de knutsel-fase en wil je voor je moeder een nog snel cadeautje kopen, en ben je eigenlijk iets te laat, hierbij een aantal tips voor de last-minute Moederdag cadeau’s en uitjes. Ook voor als je moeder niet dichtbij je in de buurt woont

Kaartwereld.nl
Op de website van Kaartwereld.nl vind je een heel scala aan leuke kaarten op je moeder te sturen op Moederdag. Wat is er nu fijner dan een lief kaartje, waarin je je moeder vertelt wat ze voor je betekent. Want wie schrijft, die blijft!
moederdag -3Genoeg keuze, want er staan bijna 400 kaarten online. Naast ‘gewone’ kaarten kun je ook heel persoonlijke kaarten maken met je eigen foto’s! Heel leuk om oma te verrassen met een foto van alle (klein) kinderen. Er zijn wel 34 verschillende formats waar je uit kan kiezen.
Ook kun je naast alleen een kaartje is er ook de mogelijkheid om een cadeau mee te sturen. Denk aan een leuke heliumballon, sieraden, beauty producten, een fles bubbles en natuurlijk chocolade (nu met 15% korting!)
Omdat Moederdag natuurlijk altijd op een zondag valt en postbode dan niet langs komt, heeft Kaartenwereld speciaal voor Moederdag een zondagbezorgservice. Tot vrijdag 6 mei 19:00 uur is het mogelijk om je bestelling te plaatsen. Kies bij verzenddatum 7 mei en je kaart (met cadeau) wordt op zondag 8 mei bezorgd. Meer informatie over deze service vind je hier1-landingpagina-zondagbezorging

Bloomon Giftcard
Ieder moeder houdt van bloemen, dat staat vast. Bij Bloomon kun je zelfs een abonnement afsluiten,
zodat je je moeder het hele jaar door van bloemen kan voorzien. Je kan deze moederdag -4wekelijks, tweewekelijks of maandelijks dan laten bezorgen. Er is keuze uit 3 verschillende grote van boeketten en de bezorging kan ook ’s avonds. Een boeket van Bloomon is ook niet zo maar een boeket, maar een echte eye-catcher en ik heb gehoord dat ze ook lang mooi blijven. 
Mocht je een heel abonnement misschien wat veel vinden, je kunt ook kiezen voor een giftcard en zelf kiezen ho
eveel bezorgingen je wilt geven of voor welk bedrag.

Comso Kappers Touch Up Bon

moederdag -5Wil je toch eens iets ander geven dan een kaartje, chocolade of bloemen, kies dan voor de Touch-Up Bon van de Cosmo Kappers. Met deze bon kun je bij de kapper een keer je haar laten stylen. Je kunt kiezen uit 9 verschillende looks, voor iedere gelegenheid wel wat. Een bon als deze komt altijd van pas voor een feestje,etentje, sollicitatie, belangrijke bespreking of gewoon voor een verwen-momentje.

Ontbijtservice
Bij moederdag hoort een ontbijtje op bed. Maar wat nou als je niet meer thuiswoont, iets te ver weg of gewoon niet zo vroeg je bed uit wil. Zoek op google naar een plaatselijke ontbijtservice en verras je moeder op die manier toch moet een ontbijtje op bed. Deze kun je zo uitgebreid mogelijk laten samenstellen als je wilt. Vaak kun je er bloemen bij laten bezorgen of een flesje bubbles. Wedden dat je moeder verrast zal zijn

Maritiem Museum
Je moeder een dagje mee uitnemen is natuurlijk ook een goed idee, als het niet meer gelukt
Het Maritiem Museum Rotterdam organiseert een I LOVE MAMA-meivakantie. In deze week kunnen kinderen hun moeder in het museum in de watten leggen.
Omdat de meivakantie wordt dit jaar afgesloten met Moederdag, zet het museum alle moeders in het zonnetje. Ook geeft het museum de kids wat handige tips tijdens hun bezoek, zoals: hier kun je haar vragen of je haar jas kunt ophangen, hier kun je de deur even voor haar open houden of hier kun je haar aan boord helpen. moederdag -6Op 8 mei trapt het museum in het kader van Rotterdam Viert de Stad het vaarseizoen af met een rondvaart met de Dockyard V. Dit pareltje heeft zijn steentje bijgedragen aan de wederopbouw van Rotterdam. De eerste vaart op deze Moederdag is gereserveerd voor de Professor Plons Spetterclub leden (4-12 jaar) en hun moeders, maar voor de tweede en derde vaart deze dag kan iedereen zijn of haar moeder verrassen met een vaarticket.
(tijdens de  I LOVE MAMA-meivakantie zijn er ook nog andere activiteiten in het kader van Moederdag, check de site daarvoor)

Bioscoopbon – Mother’s Day
In het verlengde van de films Valentine’s Day, New year’s eve is er nu ook een film speciaal voor Moederdag; Mothers Day. ‘Mother’s Day’ volgt de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek… Met in de hoofdrollen onder andere Jennifer Aniston en Julia Roberts. Een heerlijke Romkom om je moeder gezellig mee naar toe te nemen.

Bol..com
Mocht je nu echt pas op het allerlaatste moment je realiseren dat het moederdag is, dan kun je altijd nog terecht bij Bol.com. Want tegenwoordig kun je veel meer bestellen bij Bol.com dan alleen maar boeken en muziek. Denk bijvoorbeeld aan een lekker luchtje, sieraden & accessoires, beauty- & verzorgingsproducten of iets uit de categorie Wonen, Koken & Tuin. Bestel je moederdagcadeau voor 6 mei 23.00 en je hebt het precies op tijd in huis.Moederdag 2016

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Wat ga jij je moeder geven op moederdag?

Spread the love

4 thoughts on “Blog | Last Minute Moederdag cadeautips

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.