This is Holland

Winactie | Beleef Nederland als nooit tevoren bij This is Holland

Voor ons is het nog maar een paar dagen voordat de zomervakantie van start gaat! Wellicht hebben jullie een vakantie in het buitenland op de planning staan, cultuur snuiven in Italië of kamperen in Frankrijk, maar vergeet ook niet Nederland op de lijst te zetten. Er is zoveel om te ontdekken! Wat dacht je van de vernieuwde 5D attractie This is Holland? Wij mochten alvast een kijkje komen nemen op de speciale exclusieve première-avond en ontdekten Nederland op een geheel nieuwe manier. Nieuwsgierig hoe? Lees dan snel verder en maak kans op kaartjes voor jouw gezin.

Een unieke ervaring voor het hele gezin

Bij This is Holland draait alles om het ervaren van Nederland. Hiervoor hoef je geen toerist te zijn, want ook als inwoner van ons landje, zul je Nederland op een heel nieuwe manier gaan ontdekken. This is Holland neemt je mee op een spectaculaire 5D-reis langs de mooiste plekken van Nederland. De combinatie van beeld, beweging, geluid en zelfs geur zorgt ervoor dat je je echt een vogel voelt die over het land zweeft. Tijdens de vlucht kom je langs iconische locaties zoals de Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee en de Veluwe, maar ook plekken die ik niet zo goed kende, zoals mooie kastelen in Limburg en een echt werkend stoomgemaal.

Wat kun je verwachten van This is Holland?

Een bezoek aan This is Holland duurt ongeveer een uur en bestaat uit vier onderdelen. Na een introductie over de rijke geschiedenis van Nederland en het gevecht met het water, krijg je een indrukwekkende presentatie over de diversiteit van het landschap. Het hoogtepunt van de attractie is natuurlijk de 5D Flight Experience van negen minuten, waarin je het gevoel hebt dat je echt door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. De realistische effecten van wind, nevel en geur maken de ervaring compleet. Na de vlucht is er een korte afsluiting waar je meer te weten komt over de plekken die je zojuist hebt ‘bezocht’ in de shop, waar je ook terecht kunt voor een originele foto van jullie gezin.

.

Perfecte zomeractiviteit

This is Holland is een ideale activiteit voor een zomerdag. Of het nu stralend weer is of regent, binnen deze attractie beleef je altijd een geweldige tijd. Het is een perfecte aanvulling op een dagje Amsterdam en biedt een welkome afwisseling van de gebruikelijke toeristische attracties. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de geografie en cultuur van Nederland.

Praktische informatie

This is Holland is gelegen aan het Overhoeksplein 51 in Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (het pondje over het IJ) of de auto (grote parkeergarage onder THis is Holland). De attractie is rolstoeltoegankelijk en geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. De openingstijden zijn ruim, zodat je flexibel je bezoek kunt plannen. Voor actuele informatie over tickets en openingstijden kun je terecht op de website van This is Holland. Tijdens de zomervakantie kan het druk zijn in de attractie, dus het is aan te raden om van tevoren tickets te reserveren.

.

Een onvergetelijke ervaring

Wij vonden This is Holland een onvergetelijke ervaring. Wij kende de soort attractie al vanuit Europa-Park (Voletarium), maar het is een van de attracties die we altijd heel graag doen. Daar vlieg je over Europa en vluchtig over Nederland. Bij This is Holland staat de vlucht natuurlijk helemaal in het teken van ons eigen land. Voordat je begint aan de vlucht is er een leuke introductie over de geschiedenis die Nederland heeft met het water. Als je in Nederland woont, neem je dit al gewoon aan, en zijn het de toeristen die dit heel bijzonder vinden, maar het is goed om er zelf af en toe ook aan herinnerd te worden. De attractie is dus zowel educatief als entertainend. De vlucht verloopt namelijk niet helemaal zonder wat turbulentie… Tijdens de speciale avond kregen we heerlijke oranje lekkernijen en konden de meiden hun eigen tegeltje of klomp versieren.

.

Onze conclusie is dat of je nu toerist in eigen land bent of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin, deze 5D-vlucht over Nederland mag niet ontbreken op je zomerbucketlist.

Winactie This is Holland toegangskaartjes

In samenwerking met This is Holland mag ik voor 1 gezin (4 kaartjes) verloten voor This is Holland attractie.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jij het mooiste plekje in Nederland vindt.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook en/of Instagram wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 16 juli. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

27 thoughts on “Winactie | Beleef Nederland als nooit tevoren bij This is Holland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.