Vakantie tip | Neem een frisse duik in het nieuwe Tikibad Buiten

Vakantietip | Neem een frisse duik in het nieuwe Tikibad Buiten

Vandaag is de ideale dag voor een heerlijk verfrissende duik in het zwembad. Eén van de bekendste zwembaden hier in de buurt is misschien wel het Tikibad in Duinrell. Naast alle megaglijbanen en het Kids Waterpark Playa, opende vorige week daar ook het nieuwe buitenbad. Een echte aanwinst voor het waterpararijs, zeker met deze temperaturen.

Vakantie tip | Neem een frisse duik in het nieuwe Tikibad Buiten

Het Tikibad in Duinrell is de laatste jaren enorm bezig met flinke uitbreidingen. Na de bouw van het eerste buitenbad, 50 jaar geleden, en het Tikibad, 35 jaar geleden, heeft het binnenbad nu maar liefst 16 glijbanen, waarvan de laatste, de Triton, in 2017 opende. Vorig jaar kwam de binnenwaterspeeltuin Playa voor de allerjongste zwemmers erbij. Dit jaar is het buitenbad geheel vernieuwd en opende daar vorige week de deuren van.

Tikibad buiten

Duinrell heeft het weer dit jaar goed ingeschat. Was het vorige week nog een bewolkte week, tijdens de opening van het Tikibad buiten scheen de zon heel zomers. Ook deze dagen met de extreem warme temperaturen is het goed vertoeven in het nieuwe buitenbad.

In het nieuwe buitenbad vind je een verwarmd buitenbad, maar liefst 5 nieuwe glijbanen – waaronder een family racer en een half open glijbaan. Verder is er een kinderbadje en een waterspeelhuis met nog eens drie kindvriendelijke glijbanen. Als kers op de taart heeft het Tikibad de allergrootste tipping bucket van Nederland! Gegarandeerd dat je daar de nodige afkoeling zult vinden.

Het vernieuwde buitenbad is toegankelijk voor gasten met een Tikibadticket en verblijfsgasten die via Duinrell.nl hebben geboekt.

Wat vonden wij ervan?

We hebben een heerlijke middag gehad in het nieuwe buitenbad van het Tikibad. We boften natuurlijk super met het weer. De kinderen hebben zich dan ook in de verschillende zwembaden goed vermaakt. De reuze tipping bucket zorgt voor veel hilariteit als je hem op je kop krijgt. Ook van de glijbanen konden ze geen genoeg krijgen. Ze hebben al menig wedstijdje gedaan. Ondanks het fijne zonnetje was het ook fijn dat het grote bad nog een beetje extra verwarmd was.

Terwijl de kinderen lekker speelden, hadden wij een mooi bedje gevonden, maar er was ook zeker genoeg plek in de ligweide. Ik denk dat deze uitbreiding zeker een grote meerwaarde heeft voor een dagje Duinrell deze zomer!

Geruchten over een nieuwe glijbaan

Gisteren bevestigde Duinrell de geruchten, die al een tijdje via Social Media rond gaan, over een nieuwe oval slide; oftewel een ovaalvormige, gesloten glijbaan waar meerdere personen tegelijk vanaf kunnen glijden.
Helaas konden ze er verder nog niets zeggen over de inhoudelijke details of wanneer we deze nieuwe glijbaan kunnen verwachten… Nog even afwachten dus.

Zomershow Scott & Muriël met astronautenact

Mocht je na al dat zwemmen nog even het park ingaan, ga dan zeker even kijken bij de nieuwe zomershow, waarbij illusionisten Scott en Muriël als astronauten op avontuur gaan. Vanaf 20 juli tot en met 1 september zijn zij drie keer per dag te zien in hun magieshow. Scott & Muriël stappen in hun eigen ludieke spaceship en gaan vanaf Cape Duinrell op avontuur.

Dat het spectaculair en grappig gaat worden is een ding dat zeker is. Scott & Muriël zijn al 20 jaar een zeer succesvol duo. Zelf noemen ze zich ook wel The accidental Illusionists”, illusionisten die zichzelf niet al te serieus nemen. Alles in hun shows gaat mis, maar in praktijk wordt de show zorgvuldig gepland en geconstrueerd om de perfecte illusie van een hilarische mislukking te creëren. Ze werden al eens wereldkampioen en wonnen talloze prijzen in Monte Carlo tijdens het Internationale Circus Festival.

Wanneer ben jij voor het laatst in het Tikibad geweest?

Spread the love

2 thoughts on “Vakantietip | Neem een frisse duik in het nieuwe Tikibad Buiten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.