Magische Leggings van Poppie & Moppie

Review| Magische Leggings van Poppie & Moppie

Houden jullie kinderen van magie? Nou dan zullen de leggings van Poppie & Moppie bij jullie ook vast een groot succes worden. Poppie & Moppie verkoopt namelijk leggings met een magisch effect. Mijn dochters kregen er eentje om uit te proberen en vielen om van verbazing. Lees snel verder en maak zelf ook kans op zo’n magische legging.

Poppie & Moppie Magische Leggings

In eerste instantie zie je niet zoveel bijzonders aan de leggings van Poppie & Moppie. Momenteel vind je in haar shop 3 soorten leggings; eentje met regenbogen, eentje met ballerina’s en eentje met paardenbloempluisjes. Leuke prints, die het zo ook al goed doen bij mijn dochters. Zeker die met ballerina’s heeft ook nog een beetje extra glitter verwerkt in de stof. De magie begint als je met je legging aan naar buiten gaat.

Magische leggings

Deze leggings van Poppie & Moppie zijn gemaakt van een speciale stof die verkleurt bij het zonlicht. Zo krijgen de ballerina’s opeens gele en groene jurkjes aan en wordt hun haar roze, geel en paars. Ook verschijnen er opeens allemaal confettistippen op de legging. Ga je weer naar binnen, dan zie je er niets meer van.

Bij de legging met de paardenbloempluisjes, worden de pluisjes opeens blauw, geel en mintgroen. Ook zie je opeens de regenbooglegging veranderen in de zon van kleur en worden de strepen roze, geel en blauw. Het is echt magisch om de kleuren te zien veranderen. Ik was zelf erg verrast over de heldere en diepe kleuren die tevoorschijn komen.

Poppie & Moppie

Het kledingmerk Poppie & Moppie bestaat pas sinds mei van dit jaar en richt zich op kinderkleding met net iets anders, iets aparts en niet alledaagse ontwerpen. Met deze Magische Zomerleggings is dat zeker gelukt. De leggings zijn ook speciaal voor slanke kinderen voor wie het vaak lastig is mooie aansluitende pasvormen te vinden. Deze skinny leggings zijn ontworpen en geproduceerd in samenwerking met het Nederlandse kledingproductiebedrijf Kledingproductie Mainland NL. Omdat ook het ontwerp Nederlands is en ze in Nederland geproduceerd worden zijn de leggings 100% Made in Holland! 

De zomerleggings zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 140 en te koop via de webshop van Poppie & Moppie (gratis verzending, levering binnen 4 werkdagen, betaal met IDEAL en binnen 14 dagen retourneren) of via Bol.com.

Winactie Magische zomerlegging is gesloten

Van Poppie en Moppie mag ik een magische zomerlegging verloten. Deze keer alleen een beetje een andere winactie dan je gewend bent. In plaats van een reactie achter te laten onderaan deze blog, vraag ik je om mee te doen op Instagram. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een berichtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

3 thoughts on “Review| Magische Leggings van Poppie & Moppie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.