5 Tips voor een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

5 Tips voor een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs 2020

You love it or you hate it… De Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs 2020 staan weer op het punt van beginnen. Jaarlijks worden deze 2 beurzen massaal bezocht en is het voor veel (met name vrouwen) een gezellig dagje weg. Zelf ga ik woensdag naar de Negenmaandenbeurs. Net als voorgaande jaren heb ik daar een bloggerstour georganiseerd. Ik kijk er dan ook zeker nu alweer naar uit. Ga jij ook? Dan heb ik hier een aantal tips voor je om goed voorbereid op stap te gaan.

5 Tips voor een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs 2020

Tijdens de Negenmaanden- en Huishoudbeurs 2020 is het altijd een drukste van jewelste rond de RAI in Amsterdam. Er is dan ook heel veel te zien en te doen. Je kunt je er zeker meerdere dagen vermaken. Maar om je dag zo goed mogelijk te laten verlopen heb ik een aantal tips voor je.

1. Trek comfortabele schoenen aan

Misschien de belangrijkte tip wel om zeer comfortable sneakers te dragen als je naar de Negenmaanden- en Huishoudbeurs 2020 komt. De beurs is erg groot en voordat je het weet heb je er kilometers op zitten. Wees dus verstandig en trek schoenen of laarsjes met een lage hak aan, waarop je van te voren weet dat je het er de hele dag op uit zal houden.

2. Kom met de trein!

Er is zeker wel parkeergelegenheid rondom de RAI, maar als je niet meteen rond openingstijd gaat, dan heb je zomaar kans dat er geen plek meer is en je doorgestuurd wordt naar bijvoorbeeld de Arena om daar te parkeren. Op zich prima, want er rijden vanaf daar pendelbussen op en neer. Maar het kost je extra tijd en de bussen zijn vaak overvol. Het parkeren is daarbij ook flink prijzig, € 20,00 voor 24 uur. Je kunt dus beter met de trein gaan. Vanaf het station Amsterdam RAI loop je in 4 minuten naar de RAI toe. Je koopt al je Negenmaanden-/Huishoudbeursticket en een NS-dagretour voor slechts €19 per persoon. Deze is geldig vanaf elk station in Nederland naar station RAI.

3. Zoek je voordeeltjes vooraf al uit

Als je een bezoekje gaat brengen aan de Negenmaanden- en/of Huishoudbeurs 2020 is het verstandig je thuis alvast een beetje voor te bereiden. De beurzen zijn beiden van flink formaat en er is van alles te zien en te doen. Op de website de Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs vind je alle informatie bij elkaar. Zo kun je er de plattegrond en het uitgebreide programma van dag tot dag vinden met alle optredens en workshops. Wil je alle informatie bij de hand hebben en alvast je dag uitstippelen, download dan de app voor IOS of Android.

Huishoudbeurs App

In de app heb je alle benodigde informatie voor een leuke beursdag bij de hand, zoals het programma en de plattegrond. Daarnaast maak je wekelijks kans op de mooiste kado’s met ‘Kras en Win’. Als je je pushberichten aanzet krijg je vanzelf een melding op je telefoon als ze starten met krassen!

Huishoudbeurs Coupon boekje

Als je je vooraf aanmeld voor de nieuwsbrief van de Huishoudbeurs, ontvang je het couponboekje alvast digitaal. De coupons kun je alvast printen en meenemen. Ook dit jaar heeft Mamaliefde een mooi overzicht gemaakt van alle winacties en aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs.

4. De Shopper

Ook dit jaar zijn er weer mooie Beurs Shoppers te koop. De shoppers bevatten vaak veel lekkernijen, leuke producten en heerlijke beautyproducten. Je kunt hem meteen bijbestellen bij je toegangskaartje en afhalen op de beursdag zelf. Beide beurzen hebben een eigen tas; Nijntje Shopper voor de Negenmaandenbeurs en een Pantermotief en een Wereldkaart shopper voor de Huishoudbeurs 2020. Haal ze snel, want ze vliegen als warme broodjes over de toonbank.

5. Neem kleingeld mee

Gelukkig kun je tegenwoordig bij de meeste stands wel pinnen, maar als je ook een bezoekje wilt brengen aan de Foodhal op de Huishoudbeurs 2020, zorg dan voor een zak vol losse euro’s. In deze hal vind je veel mooie aanbiedingen zoals 3 flessen mayonaise voor €3 of 6 repen chocolade voor €5. Helaas worden er zoveel transacties gedaan hier, dan het Wifinetwerk dat niet aankan. Wil je dus een mooie deal niet missen, neem dan voor de zekerheid ook wat kleingeld mee.

Wist je dat?

  • Je ticket vanaf je smartphone gescand kan worden?
  • Je met je ticket zowel de op dezelfde dag zowel de Huishoudbeurs 2020 als de Negenmaandbeurs kan bezoeken?
  • Woensdag 26 en zondag 1 maart relatief rustige dagen zijn?
  • Je voor €39 een VIP kaart kan kopen met heel veel leuke voordelen voor een echt ontspannen dag?

Praktische informatie

Datum Huishoudbeurs: 22 februari t/m 1 maart 2020
Datum Negenmaandenbeurs: 26 februari t/m 1 maart 2020
Adres RAI Amsterdam: Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
Openingstijden: 11:00 – 18:00 uur (muv donderdag en vrijdag – 22.00 uur)

Veel plezier bij de Negenmaanden- en Huishoudbeurs 2020!
Ga jij dit jaar?

Lees hier het verslag van de
Negenmaanden bloggerstour 2019 deel 1

Negenmaanden bloggerstour 2019 deel 2

Spread the love

11 thoughts on “5 Tips voor een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs 2020

  • Wat een fijne tips! Ben zelf ook eens met de trein gegaan maar doordat er allerlei treinen uitvielen en er slechte informatievoorziening was zat ik op een gegeven moment met mn moeder op een trap. Was niet zo prettig haha..

  • Yes, uitgenodigd en als blogger ga ik toch altijd even kijken. Ook al is mijn dochtertje al wat ouder, toch ben ik altijd benieuwd naar de noviteiten en sowieso wil ik de merken met wie ik samenwerk altijd even begroeten en bijpraten. Ik ben erg benieuwd of er dit jaar weer een pasar malam bij de Huishoudbeurs is. Ik ga meteen even kijken 😉

  • De Negenmaandenbeurs roept bij mij mooie herinneringen op. Toen ik voor de eerste keer in verwachting was, besloten mijn man en ik er een kijkje te nemen. We hebben daar zeker geen spijt van gekregen! Je kreeg er ontzettend veel informatie en de babyproducten vond ik soms verrassend innovatief! Moet je nagaan hoe ver de producten inmiddels verder zijn ontwikkeld. Het is ongelooflijk wat er tegenwoordig mogelijk is! Bovendien kun je tegenwoordig flink profiteren van een Negenmaandenbeurs kortingscode. Ik wou dat we het destijds ook hadden kunnen gebruiken, want de babyuitzet wordt er een stuk goedkoper van! Baby’s en kinderen zijn fantastisch, maar natuurlijk niet goedkoop. Zodoende begrijp ik heel goed dat ouders graag gebruik maken van de Negenmaandenbeurs kortingscode. Ik attendeer andere ouders dan ook graag op dit evenement. Het is echt een begrip en je moet het minstens een keer in je leven hebben bezocht, vind ik. Hoewel mijn kinderen al iets ouder zijn, vind ik het stiekem nog steeds leuk om tussen baby en kinderkleding te neuzen, bijvoorbeeld in de categorie Baby en Kind. Zo heb ik laatst met een  Noppies kortingscode nog een schattig jurkje voor mijn nichtje gekocht. Ik zou bijna willen dat mijn kinderen weer klein waren, en dat we nog een keer naar de Negenmaandenbeurs konden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: