Zoë & Silos: De Ocean Musical in Burgers’ Zoo

Zomertip | Zoë & Silos: De Ocean Musical in Burgers’ Zoo

Deze zomer zijn Zoë en Silos weer terug in Burgers’ Zoo met een nieuw musicalavontuur in de kleurrijke onderwaterwereld van de tropische Koraalzee. Dit is alweer hun zesde musical die speciaal voor én in nauwe samenwerking met het Arnhemse dierenpark en Van Hoorne Entertainment is gecomponeerd. De show is van zaterdag 15 juli t/m zondag 20 augustus 2023 meerdere malen per dag te zien. Kom je ook langs?

Wie zijn Zoë en Silos?

Zoë is een enthousiast meisje, dat is geobsedeerd door dieren en wil graag alles over ze weten. Als trouwe abonnementhoudster van Burgers’ Zoo bezoekt ze de dierentuin dan ook heel vaak. In de dierentuin ontmoet ze regelmatig Silos, een jonge dierverzorger die in Burgers’ Zoo werkt. Samen beleven ze spannende avonturen in het park.

Deze keer nemen Zoë en Silos een duik in de betoverende wereld van de tropische koraalzee. Terwijl ze zich verwonderen over het prachtige koraal, komen ze oog in oog te staan met majestueuze haaien en sierlijke roggen. Hun ontmoeting met deze fascinerende wezens maakt diepe indruk op hen.

Als onderdeel van een educatieve musical worden jong en oud spelenderwijs ondergedompeld in de geheimen van dit unieke ecosysteem. Zoë en Silos delen hun avonturen en kennis, en leren samen met het publiek over de delicate balans en het belang van het koraalrif.

.

Een jarenlange traditie

Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment zetten met ‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ een jarenlange traditie voort. Zoë en Silos waren eerder al te zien in 5 thematische musicals, zoals de De Mangrove Musical, een 10-delige televisieserie op Telekids, talloze videoclips met dierenliedjes, vlogs en challenges. Op youtube zijn veel van deze producties terugkijken en op Spotify vind je ook de liedjes van Zoë en Silos.

Praktische details Zoë & Silos: De Ocean Musical

De musical is gericht op kinderen tussen 3 en 10 jaar oud, maar natuurlijk ook te bezoeken voor iedereen die in een andere leeftijdscategorie valt. De musical duurt 25 minuten en daarna is de meet & greet. Ook kun je voor of na de musical het dierenpark, uiteraard, vrij bezoeken. De musical kun je vrij bezoeken, hiervoor kun je geen tijdslot reserveren.

Wanneer: dagelijks te zien van zaterdag 15 juli t/m zondag 20 augustus 2023
Waar: in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, het congrescentrum, dat middenin Burgers’ Zoo ligt.
Tijden: doordeweekse dagen 4 shows: 11:30-12:00u, 12:30-13:00u, 14:00-14:30u en 15:00-15:30u.
Weekenddagen is er een extra show om 16:00-16:30u.
Kosten: de musical is bij de entreeprijs inbegrepen en voor abonnementhouders gratis.
Meer informatie is te vinden op burgerszoo.nl/musical

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.