De drie biggetjes en het wolfspak in het Amsterdamse Bostheater

Deze zomer kun je naar de leuke kindervoorstelling De drie biggetjes en het wolfspak van De Toneelmakerij. Een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen en veel dans, muziek en verkleedpartijen. Deze voorstelling vol varkenshumor wordt van 10 t/m 21 aug 2x per dag opgevoerd in het Amsterdamse Bostheater. Een passende locatie voor dit sprookje, maar ook waar de 1,5m regel nageleefd kan worden! Kom dus zeker een kijkje nemen en lees snel verder om mee te doen met de winactie waarbij je 4 kaartjes kan winnen voor het hele gezin.

De drie biggetjes en het wolfspak

Ken je het sprookje van de 3 biggetjes nog? In de familievoorstelling De drie biggetjes en het wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven. De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.

Een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten

Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je als je moeder je zomaar het huis uitzet? Kies je voor de collectieve aanpak of ga je voor het individu? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal vertelt, hoe weet je dan wat waar is? Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire.

‘Ik wil me eigen leven leven in de grote modderpoel die die wereld is.’ 

Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht tekenen voor een voorstelling vol varkenshumor. Het duo maakte eerder furore met GTA V. Met Bromance vielen ze in binnen- en buitenland in de prijzen. Hun King Oeboe speelde zowel scholen als Museumnacht Amsterdam plat.

Praktische informatie

Categorie: Familievoorstelling
Leeftijd: vanaf 4 jaar (het advies is om kinderen jonger dan 4 jaar niet mee te nemen naar deze voorstelling)
Duur: 50 minuten

Speeldata: 10 aug t/m 21 aug om 11:00 of 13:00 uur. Het theater is 30 minuten voor aanvang geopend.
Adres: De Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen

Kaartprijs: Jongeren tot 18 jaar € 9,50 / Standaard (volwassenen) €13,50
Tickets reserveer je hier online

Winactie 4 kaartjes De drie biggetjes en het wolfspak is gesloten

Met dank aan Toneelmakerij mag ik 4 kaartjes De drie biggetjes en het wolfspak in het Amsterdamse Bostheater op een datum naar keuze weggeven:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van de andere winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

7 thoughts on “De drie biggetjes en het wolfspak in het Amsterdamse Bostheater

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.