Dierengeluidenboekje Boe zegt de koe

Vorige week ontving ik alweer een nieuw boekje van Dick Bruna. Deze keer een kartonnen dierengeluidenboekje. Het nadoen van dieren is één van de eerste spelletjes die je echt met je kindje kunt spelen. Wat zegt de koe? Boeeee. Daarom zal dit boekje ook zeker een succes zijn bij alle kleine vriendjes van Nijntje. Nieuwsgierig welke dieren er in staan? Lees dan snel verder en maak daarbij ook kans op een eigen exemplaar.

Belang van samen lezen

Al vanaf het eerste moment kun je je kindje voorlezen. Je stem zal je kindje geruststellen en als ze wat ouder zijn, kun je samen plaatjes bekijken en voorwerpen benoemen. Je zult zien dat deze momentjes samen op de bank of voor het slapen gaan zeer dierbaar zijn. Er zijn heel veel soorten kinderboeken voor alle leeftijden en interesses. Op de kinderboeken website van taga.nl vind je bij voorbeeld de beste of top 10 kinderboeken over een bepaald onderwerp, schrijver of leesniveau. Dit kan een goede hulp zijn om precies de juiste boeken te vinden voor jouw kindje.

Wat zegt de koe?

Het raden van dierengeluiden is altijd een leuk spelletjes met kleine kinderen. Zeker als ze nog niet echt praten, kunnen ze al wel een dierengeluid nadoen. Op de vraag “Wat zegt een koe?” krijg je als ouder dan ook snel al een eerste reactie. Het répertoire dierengeluiden wordt dat al snel uit gebreid van de hond en kat thuis, tot de dieren op de boerderij en in het bos. In het nieuwe dierengeluidenboekje Boe zegt de koe kom je ze ook allemaal tegen.

Dierengeluidenboekje

Naast de boekjes met flapjes, doorkijkjes en puzzels en voelboekjes, is er nu ook een dierengeluidenboekje. In het boekje Boe zegt de koe staat vol met herkenbare dierenillustraties van Dick Bruna. Elke pagina staat een dier afgebeeld met een knop. Hiermee kan het geluid van het afgebeelde dier afgespeeld worden. Welk kind houdt nu niet van het drukken op knopjes? Al zijn de knoppen in het begin misschien wel wat stroef om in te drukken, maar bij vaker gebruik weet ik zeker dat het makkelijker zal gaan.

Gelukkig stoppen de geluiden weer automatisch en kunnen ook afgebroken worden door een tweede keer op het knopje te drukken. Op de achterkant vind je zelfs een aan- en uitknop. En is de meegeleverde batterij in het boek leeg, dan kan deze ook makkelijk weer vervangen worden.   

Het dierengeluidenboekje is lekker groot van formaat, zodat het goed op schoot ligt en de dieren en knop duidelijk afgebeeld zijn. Het dierengeluidenboek Boe zegt de koe is vanaf 8 juli verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Dick Bruna | Nederlands | Kartonboek | 9789056478858 | Druk: 1 | juni 2021 | 12 pagina’s | 0-3 jaar


Winactie Dierengeluidenboekje – boe zegt de koe is gesloten

Met dank aan Mercis mag ik een pakketje met het dierengeluidenboekje – boe zegt de koe verloten.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van de andere winacties in Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

54 thoughts on “Dierengeluidenboekje Boe zegt de koe

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.