Telekids Familie Feest

Uitje | Telekids Familie Feest tijdens Pinksterweekend

Het lijkt nog heel ver weg, maar Van Hoorne Entertainment presenteerde hun grootse plannen voor het Pinksterweekend. 3 dagen lang zullen de TV-helden van Telekids daar te vinden zijn tijdens het Telekids Familie Feest. Vorige week donderdag werden kreeg de pers daar al een kleine sneak preview van, in een nu nog lege Evenementen Hal in Gorinchem.

Telekids Familie Feest

Op een donderdagochtend mocht Kleine Zus lekker een dagje thuis blijven, want we hadden een uitnodiging ontvangen van Van Hoorne Entertainment om langs te komen voor groot nieuws. We werden ontvangen in een grote lege zaal van het van het Evenementen Hal in Gorinchem. In het midden stond een paar rijen stoelen voor een klein podium met een grote rode knop. Er was koffie en limonade en taartjes. Voor Kleine Zus begon daar het feestje al mee.

Telekids Familie Feest

Telekids Familie Feest

De perspresentatie van het Telekids Familie Feest begon met een showballet, waarna de Michael van Hoorne vertelde wat we met Pinksteren kunnen verwachten in deze grote zaal. Een heel scala aan TV-helden zullen een uur lang gezinnen vermaken met een geweldige show. De rij met namen is lang; zo komen onder andere Ernst & Bobby, de meidengroep Raak!, Waldo Wonder, de prinsessen Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester. Maar ook Brandweerman Sam, Jut&Juul, Fien&Teun, Thomas de trein en Pippo de clown. De show zal worden gepresenteerd door Hans en Grietje.

Telekids Familie Feest

Een groot Familiefeest

Dit grote feest zal plaatsvinden tijdens het Pinksterweekend 3,4 en 5 juni. Elke dag zullen er 3 voorstelling zijn. Maar als je naar Evenementen Hal in Gorinchem komt, dan krijg je meer dan alleen een spetterend optreden. Een uur voorafgaande aan de show en nog een uur na afloop kunnen de kinderen zich uitleven op het Telekidsplein. Hier kunnen ze in diverse attracties en vind je diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise. Na afloop van de show zal er ook een Meet & Greet zijn met alle idolen uit de show.
Naast het Telekidsplein is er ook een Boederijplein, dat de hele dag toegankelijk is. Hier kunnen kinderen pony kunnen rijden, koeien mogen melken en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun.

Verrassing

We waren niet alleen gekomen voor een perspraatje, want in de uitnodiging stond dat er ook nog een grote verrassing zou zijn. Een paar van de aanwezige kinderen mochten daarvoor op de grote rode knop op het podium drukken. Met een knal kwam er confetti uit de lucht en hoorde we opeens een brandweersirene en ronkende motoren. Daar kwam Brandweerman Sam, met daarachter een hele grote witte limousine, waar Hans en Grietje en de prinsessen in prachtige jurken uitstapte. Aan de andere kant kwam een gele Kever met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jut&Juul, een tractor met Fien&Teun en ook Thomas de Trein kwam aanraden. Je kunt je voorstellen dat Kleine Zus die met open mond zat te kijken! Hierna volgende het fotomoment op het podium en mochten alle aanwezige op de foto met de Telekids-helden.

 

Stichting ALS en Lach voor een dag

Tijdens het Telekids Familie Feest zet van Hoorne Entertainment een aantal bijzondere families uitgenodigd, die een leuke dag wel kunnen gebruiken. Speciaal voor gezinnen waar de ziektes als ALS, PLS of PSMA een ingrijpende rol in het leven speelt, heeft van Hoorne Entertainment 500 kaarten beschikbaar gesteld. Even een dag om samen met het hele gezin er uit te gaan en samen mooie herinneringen te maken.

Afbeeldingsresultaat voor lach voor een dag

Praktische Informatie

Voor wie: kinderen van 2 – 8 jaar en hun hele gezin
Wanneer
: 3,4 en 5 juni 2017 – Pinksterweekend 2017
Tijd; 10.00 – 13.30 – 17.00
Duur: 3 uur (waarvan 1 uur show)
Waar:  Evenementen Hal in Gorinchem (routebeschrijving)
Parkeren: Gratis
Kosten: €15 – €49,95

Kaarten bestel je hier!

Spread the love

One thought on “Uitje | Telekids Familie Feest tijdens Pinksterweekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.