SoepkippenErnst en Bobbie zijn terug in het theatersmet 2 shows!

Soepkippen Ernst en Bobbie zijn terug in het theaters – met 2 shows!

Het theaterseizoen is alweer op volle toeren bezig. Nu het weer buiten weer kouder wordt is het altijd een goed idee om gezellig samen naar het theater te gaan. Een absolute aanrader voor het hele gezin zijn altijd de shows van Ernst en Bobbie. De komende tijd zijn ze maar liefst met 2 shows te zien in het hele land – een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas en Geklungel in de Jungle. Dat is gegarandeerd lachen, gieren brullen!

Ernst, Bobbie en de rest

Ernst, Bobbie en de Rest gaan al een tijdje mee, want al 20 jaar geleden kwam hun eerste kinderserie op de TV bij Kindernet. Hun avonturen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds te zijn op RTL Telekids. Erik van Trommel (Ernst) en Gert-Jan van den Ende (Bobbie) zijn verantwoordelijk voor alle verhalen en liedjes. Ernst is de slimmerik en Bobbie is altijd vrolijk, een beetje onhandig en maakt overal grappen van. Een gouden combinatie, die iedereen aan het lachen maakt.

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

Deze speciale Sinterklaas voorstelling is slechts van 11 t/m 28 november 2018 te zien in het theater
11 november: Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam
21 november: AFAS Circustheater in Scheveningen
28 november: Schouwburg het Park in Hoorn

Wij zijn vorig jaar naar de voorstelling Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas geweest en hebben ontzettend gelachen en kunnen iedereen aanraden om hem dit jaar ook te gaan zien!

Geklungel in de Jungle

Naast de Sinterklaas show staan Ernst en Bobbie ook met een hele nieuwe show in de theaters. Speciaal voor 20-jarig jubileum komen ze vanaf deze maand langs in meer dan 30 theaters door heel Nederland. In Geklungel in de Jungle staan zoals natuurlijk de grappen, het avontuur, veel spanning, meezingen en meedoen centraal. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar zal je voorbij horen komen. 

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Wij moeten nog even wachten en gaan pas in het nieuwe jaar naar deze voorstelling. Ook iets voor jullie? Kijk dan hier in de speellijst om te zien wanneer Ernst en Bobbie bij jullie in de buur komen!

Gaan jullie vaak naar het theater?

Samenwerking
Spread the love

10 thoughts on “Soepkippen Ernst en Bobbie zijn terug in het theaters – met 2 shows!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.