Uitje | Mega Mindy vs ROX + Gouden tip van de conducteur

Vanaf vandaag (9  dec) draait de nieuwe Mega Mindy film in de Bioscoop

Mega Mindy vs ROX

Afgelopen zondag mochten Grote Zus en 2 van haar vriendinnen alvast de film bekijken. Via de TroIMG_0148sKompas hadden we 4 kaartjes gekregen voor de Wolff City Bioscoop in Utrecht. De film begon al om 11.00, dus dat bekende dat we vroege op pad. Helemaal zo vlak na pakjesavond. Gekleed in Mega Mindy pakken en maskers, begon het avontuur met een treinreis naar Utrecht Centraal.

Vanaf daar was het nog een klein stukje met de bus. Gelukkig verliep alles volgens plan en kwamen mooi op tijd aan in de bioscoop. De zaal was maar half vol, dus plek zat.

Het verhaal; In de intro van deze film zien we een duiker een gouden masker vinden in een oud schip. De duiker blijkt Anita te zijn, de klein dochter van Magdalena. Magdalena was de beschermster van Waterman, een superheld op Malta. Helaas werd Waterman (gespeeld door Jim Bakkum) hebzuchtig en keerde zich tegen de bevolking van Malta. Als zij hem niet al hun geld gaven,Mega Mindy vs Rox dan zou hij Malta laten onderlopen, door een grote storm te veroorzaken met zijn krachten. Om hem tegen te houden, pak Magdalena zijn gouden helm af en vlucht weg van Malta en laat daarbij haar kleindochter Anita achter.

Als Anita met de helm in haar tas van de boot wil stappen, wordt ze aangesproken door een man die zegt haar al heel haar leven te kennen en haar nooit uit het oog te zijn verloren, Anita kent hem niet en voor ze het weet, gaat de man er vandoor met de helm. Radeloos gaat Anita op zoek naar Opa Fonkel, een oude bekend van haar oma Magdalena en degene die haar kan helpen om de helm terug te krijgen, voordat Waterman hem in handen krijgt. Opa Fonkel stuurt meteen Mega Mindy op de boef af en gelukkig krijgt ze de helm terug. Opa Fonkel weet hoe ze de helm kunnen vernietigen, de helm moet gesmolten worden in het vuur waar hij ook mee gemaakt is. Opa Fonkel heeft ook een kaart van deze plek op Malta. Opa, Oma, Mieke en Anita besluiten naar Malta te reizen. Commissaris Migrain is toevallig ook bij Opa en Oma Fonkel en besluit ook mee te gaan om te “helpen”.

Waterman is zonder zijn helm een kreupele oude man geworden die alleen IMG_0009woont in een groot landhuis. Daar heeft hij een machine waarmee hij hologrammen kan maken. Hij heeft de Kolonel van team ROX gevangen heeft. Door van hem een hologram te maken overtuigt hij team ROX dat gouddieven de gouden helm gestolen hebben en ze deze moeten terugvinden en zo begint de strijd tussen Mega Mindy vs ROX…

Oordeel; de meiden hebben genoten van de film. Hij was zeker spannend, maar niet eng. Ook moesten ze erg lachen om de “domme acties” van Commissaris Migrain. Zelf vond ik de film ook prima en heb vol spanning meegekeken. Een prima film voor natte middag in de kerstvakantie.

Gouden Tip; op de terugweg in de trein kreeg ik nog een gouden tip van de conducteur. De meiden hadden allemaal een eigen Railrunner bij zich. De vriendelijke conducteur, die onze kaartjes kwam controleren, wees mij erop dat je tegenwoordig bij een Dal Voordeel Abonnement een gratis Kids Vrij krijgt. Hiermee mogen de kinderen gratis meereizen. Wel moeten de kinderen dan in het bezit zijn van een eigen persoonlijke OV kaart. Deze kost wel €7,50, maar met 3x reizen heb je die er uit!

Kids Vrij

– dit bericht is niet gesponsord –

Spread the love

One thought on “Uitje | Mega Mindy vs ROX + Gouden tip van de conducteur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.